Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κι εγώ άμα τη φυσήξω ματώνει 😅 Μου έδωσε physiomer  ο γυναικολόγος,  αλλά δε μου κάνει και πολλά!! Βλέπω να με πάει έτσι μέχρι Δεκέμβριο 😜
    • Εγώ κορίτσια 17+5 σήμερα και γενικά έχω αρχίσει να το νιώθω πιο έντονα το μωράκι. Αλλά φυσικά πρέπει να είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα και ήρεμη για να το πετύχω. Οπότε δεν θα πιάσω κάθε μέρα κλωτσιές. Αλλά 2η εγκυμοσύνη εδώ. Στην πρώτη το άκουσα από την 20η και μετά. Ε για αγορές συνήθως μετά τη Β επιπέδου είθισται να κάνουμε 😜 Να σιγουρευτούμε ότι όλα βαίνουν καλώς. Εγώ ευτυχώς έχω αγοράκια στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και θα πάρω από εκεί τα περισσότερα ρούχα. Όταν βγουν τα χειμωνιάτικα σχέδια όμως θα του πάρω σίγουρα το φορμακι εξόδου ❤️ Β επιπέδου δεν έχω καταφέρει να κλείσω ακόμα, αλλά λογικά θα την κάνω αρχές Αυγούστου. Νομίζω 21η-22η εβδομάδα θα είμαι τότε.
    • Τέλεια κορίτσι μου 😊 Άντε να έχεις μια ξέγνοιαστη εγκυμοσύνη τώρα! Καλέ περιμένει καμιά κορίτσι; Δεν θυμάμαι...
    • Βουλωμενη μύτη και καταρροή είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι που γέννησα περίπου 😅 Όπως επίσης μου είχε τρέξει αίμα από τη μύτη 2 φορές, που εγώ δεν το έχω πάθει ποτέ αυτό. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι από την εγκυμοσύνη και να μην ανησυχώ. Και όντως δεν συνέβη κάτι άλλο. Φαντάζομαι ο πονοκέφαλος ίσως είναι λόγω της μύτης. Υπάρχουν αποσυμφορητικα νομίζω που μπορείς να πάρεις. Ρώτα τον γιατρό σου 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...