Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπάρχει περίπτωση αλλεργίας;

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας!

Η μπέμπα μου είναι σχεδόν 6 μηνών. Το σαμπουάν που χρησιμοποιούμε για το μπανάκι της είναι το προδέρμ. Έχθες το βράδυ έκανε το μπάνιο της και μετά απο καμια ώρα άρχισε να ξύνει όλο το κεφάλι της με μανία. :ohmy: :ohmy:

Η μητέρα μου μου είπε οτι μπορεί να μην ξεπλύθηκε καλά, αλλά αυτό δεν ισχυει.

Μηπως γνωρίζετε αν έχει προκύψει κάποιο θέμα με το προδέμ ή να πάρω το γιατρο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΙΣΣΙΩ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ,ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΣΠΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ.

Κι εγώ έχω ένα αγορακι 6 μηνων και μου παρουσίασε τι ίδιο πράγμα τόσο στο σαμπουάν όσο και στο απορρυπαντικο προδερμ. Ο γιατρός μου έδωσε της frezyderm ένα πολύ καλό σαμπουάν από το φαρμακείο και τα ρουχαλάκια του τα πλένω πλέον με αρκάδι, το άσπρο σαπούνι όμως γιατί το πρασινα αφήνει χρώμα αν δεν λιώσει σωστα στο πλυντήριο. Try it!!

Sissiw mou kalipera...

Einai kala pou sou lalei i bourique..

Dwkimase tou mwrou kapio allo shampoo...

An einai dwkimase tou Johnsons i ta mustella...

An pali exei to idio provlima tote piase ton giatro til...

ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ FISSAN

ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ PENATEN ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΑΘΕ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σισσιώ μου και εμένα ο μικρός μου είχε κάνει αλεργία στο συγκεκριμένο προιον.Άλλαξε το για λίγο καιρό αλλα η άποψη μου είναι να συμβουλευτείς τον παιδίατρο για να είσαι 100% σίγουρη:)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια! ;) Α! Ξέχασα να σας πω οτι απο τότε που γεννήθηκε αυτό χρησιμοποιούμε, αλλά δεν είχα προσέξει κάτι το ασυνήθιστο. Πρώτη φορά είχε τόσο έντονη αντίδραση. Ευχαριστώ και πάλι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...