Μετάβαση σε περιεχόμενο

β χοριακή.. help..

pinkbarbie

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα. είμαι πολύ μπερδεμένη.. εχω καθυστέρηση 4 μέρες, στον προηγούμενο κύκλο μου είχα μόνο 2 μέρες περίοδο, εκανα ένα τεστ που για κακή μου τύχη ήταν χαλασμένο κ έβγαιναν οι γραμμές μια κάθετες μια οριζόντιες κ έτσι αποφάσισα να κάνω β χοριακή. το αποτέλεσμα ήταν έτσι: <1.20 . μέχρι να φτάσει το ραντευού μου με το γιατρό εγώ θα σκάσω..! και δεν έχω ούτε μια ένδειξη για ν αδιαθετήσω.. είχε καμιά παρόμοια κατάσταση κάποτε..?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ?

σ ευχαριστώ ΚΡΑΡ, έχεις δίκιο πρεπει να είμαι ήρεμη. η τίμη που έγραψα ήταν στο χαρτί ακριβώς όπως την έγραψα κ εγώ ( < 1.20 ) και ήταν στη στήλη: Αποτελέσματα. δίπλα απ αυτή τη στήλη είχε τις τιμές του μικροβιολογικού πόσες πρέπει να είναι από την 3η εβδομάδα κύησης και έπειτα. πριν ξεκινήσει η στήλη αυτή είχε από πάνω της αυτόν τον αριθμό: <5. προφανώς είναι ο ενδεικτικός για την ύπρξη εγκυμοσύνης. το δικό μου αποτέλεσμα είναι μικρότερο, τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω απο τις ενδεικτικές. μου είπε όμως μια κοπέλα οτι κ αυτή είχε κάποτε 1.40 κ ο γιατρός της είχε πει οτι μάλλον είχε ξεκινήσει εγκυμοσύνη και απέβαλλε..

απο οτι ξερω απο 0 εως 5 ειναι οι φυσιολογικες τιμες της χοριακης ..απο κει και πανω ειναι εγκυμοσυνη,μην αγχωνεσαι θα στα πει καλυτερα ο γιατρος σου...φιλακια

ευχαριστώ πολύ αρετη1! σίγουρα περιμένω το γιατρό.. αλλά κ ν αδιαθετήσω.. κ αν δεν ηρεμήσω.. δεν το βλέπω.. να είστε καλά κορίτσια. εστω κ έτσι είναι πολύ σημαντική στήριξη για όλες μας πιστεύω, οι κουβεντούλες μας!

pinkbarbie, θα συμφωνήσω με τα κορίτσια..

Προφανώς για κάποιο λόγο ο κύκλος σου ήταν λίγο μεγαλύτερος απ΄οτι συνήθως. Πάρε ένα τηλ. το γιατρό σου να του τα πεις για να σε συμβουλεύσει.

Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα ζεστό μπάνιο να χαλαρώσεις - θα βοηθήσεις και την περίοδο σου να'ρθει για να ηρεμήσεις.. :)

Κι εύχομαι την επόμενη φορά να'χεις μια χοριακή πολύ πολύ μεγαλύτερη! :);)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΒΟΛΗ.... ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΚΑΙ ΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΗΧΟ?????

crazy μου το έκανα το μπανάκι μου κ μια κ δυο αλλά.. το πιθανότερο είναι οτι έχεις δίκιο, έκανε μια επανάσταση ο κύκλος μου (ε, όλο γύρω γύρω από τα ίδια.. μάλλον ζαλίστηκε κ είπε να τ αλλάξει..! χα, χα..). όσο για την απορία σου scarlet30 με τον επόμενο υπέρηχο σχεδόν αποκλείεται να το καταλάβει, εδώ καλά καλά δεν καταλαβαίνει στις πρώτες μέρες της εγκυμοσύνης με υπέρηχο αν πρόκειται για εγκυμοσύνη ή αρχή του κύκλου. μόνο σε περίπτωση όπως είπες αν τύχει να κάνεις χοριακή εκείνες τις μέρες.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΔΕΣΗ.Η FORTHNET ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΕΥΡΑ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ.ΙΣΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΟΧΙ. ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ.ΣΕ ΦΙΛΩ!

Pinkbarbie

min stenaxwriesai toso koritsi mou,

tha patheis tipota..

Profanws einai kapoia anwmalia

tou kyklou sou!

Den tha skasoume kiolas...!

Prepei na eisai iremi kai kala...

O giatros tha sou lysei oles tis apories sou!

Ypomoni!

Anamenoume neotera... Filia

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...