Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΥΝΙΑ ΜΩΡΟΥ


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα σας!!θα ήθελα την βοήθειά σας όσον αφορά την αγορά της κούνιας.Απο ποια μαγαζιά επιλέξατε;Τι τιμές παίζονται;Απο κατάστημα επίπλων έμαθα για βρεφική κούνια τιμή και έπαθα!!1100-1300€:ohmy: :ohmy: :ohmy: Θεωρώ οτι είναι πανάκριβη!!Που μπορώ να βρω μια καλή κούνια και οικονομική;Τα jumbo δεν τα πολυεμπιστεύομαι για αγορά κούνιας...:dry: :dry: Περιμένω τις προτάσεις σας!!Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Juliana από που είσαι; Αν είσαι από Β.Ελλάδα μπορείς ν'αναζητήσεις μαγαζιά που συνεργάζονται με τη santa-bebe. Είναι εργοστάσιο βρεφικών επίπλων στο Κιλκίς με χρόνια πείρας και έχει καταπληκτικές κούνιες, όπου επιλέγεις χρώματα και ζωγραφιές. Επίσης οι τιμές είναι καλές. Εγώ 1100 πήρα κούνια και συρταριέρια. Έχει έκθεση στη Θεσσαλονίκη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και στα ΛΗΤΩ έχει ποικιλία και οι τιμές 300-600 (και ζωγραφιά που διαλέγεις). Το πιο σημαντικό είναι το στρωματάκι (ανατομικό, εξαερισμός, σωστά υλικά). Το δικό μου έχει φερμουάρ ώστε βλέπεις τι έχει μέσα και πλένεται(ΛΗΤΩ).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΟΛΗ ΤΗ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΩΣ 8 ΧΡΟΝΩΝ,ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΜΕ ΒΑΣΗ,ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ-ΣΙΦΟΝΙΕΡΑ, ΡΗΛΑΞ, ΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ, ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1500 ΟΛΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΚΕΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΗΜΟΤΕΡΑ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΗΤΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα.Αν δεν εμπιστευεσε το τζαμπο επειδη εχει κινεζικα τοτε μην ας και ψωνισεις απο το ικεα οπωσ σου ειπε μια κοπελια.Εκει ειναι μονο για δευτερα πραγματα , μια γνωστη μου πηρε κρεβατι με στρωμα απο εκει και ξυπνησε με καντηλες ειχε κοριους ...... Λοιπον εγω τα ειχα παρει απο ενα συνικιακο καταστημα στο αιγαλεω λεγετε Ηρω εχει και βρεφικα και παιδικα και βαφτιστικα.Λοιπον το 2004 πηρα κουνια με ολη τη προικα και σρτωμα απο κοκοφινικα στη κουνια κοιμαται ακομα και τωρα και εως και 8 ετων ανεξαρτητα αν εγω του χρονου θα του αλλαξω γιατι θελει και βιβλιοθηκη η κουνια βγαινει το ενα τμημα και τα καγκελα και γινετε μονο κρεβατακι πολυ ομορφο επισης πηρα καροτσι chicco οπως και καθισματακι για το αμαξι chicco μπανακι -αλλαξιερα καλαθουνα με βαση φωτιστικο ριλαξ τσαντα περιπατου καλαθι καλλυντικων ολα αυτα και μαζι κατι κουβερτακια και σεντονακια κ.λ.π και ειχα δωσει 1300 ευρω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Juliana αν εισαι απο Αθηνα σου συνηστω ανεπιφυλακτα το Λητω.

Εχει μεγαλη ποικιλια και τιμες για ολα τα βαλαντια.Εγω απο κει τα πηρα και εμεινα πολυ ευχαριστημενη.

Να σου πω και κατι καλο που κανουν?Παιρνεις τηλεφωνο και κλεινεις ραντεβου.Πας εκει και για μια ωρα σου κανουνε ενημερωση για το τι θα χρειαστεις απο την τσαντα μαιευτηριου μεχρι τα επιπλα και τα ηδη βρεφαναπτυξης και ολα αυτα χωρις καμια υποχρεωση στο οτι θα πρεπει να παρεις κατι.Πολυ καλο και πολυ ενημερωτικο.Εμενα παντως με βοηθησε πολυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:P juliana μου εγώ σώθηκα ...το έχω ξαναγράψει ΄βεβαια ...εγώ πήρα την κούνια κ την αλαξιέρα απο τα BEBE KAΡΡΑΣ..ειναι βιοτεχνία, τα φτιάχνει ο ίδιος κ προμηθέυει τα ΛΗΤΩ...μονο που επειδη δεν έχει βιτρίνα (έκθεση έχει πανω απο την βιοτεχνία ) τα δίνει ακριβώς την μιση τιμή...εχω βάλει κ τα στοιχεια του στον κατάλογο πάνω ....

ότι θέλεις ρώτησε με...υπάρχει κ άλλο θέμα (βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο νομίζω) που έχουμε βάλει κ φωτο ...

ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ....:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kai egw apo ebiotexnia pira thn kounia apo ton asteria .kai o asterias promitheuei to lito kai alla magazia kai apo to diko tou ta perneis se kalhterh timh kai ta ftiaxneis opos theleis .exw balei foto na deis thn kounia an sou aresei se alo thema.sou bazw kai thn selida http://www.bebe-asterias.gr/

thn kounia thn pira 300e kai me opoio xroma hthela kai opoia zwgrafia.einai kalh poiothta .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κι από εμένα!!! Εγώ ενδιαφερόμουν για κούνια από μασίφ ξύλο και όχι mdf....πείτε το παραξενιά μου...Πήγα σε διάφορα επώνυμα και ανώνυμα καταστήματα. Τελικά κατέληξα στα mothercare τώρα στις εκπτώσεις και πήρα κούνια 145cm*75cm (καθαρός χώρος για το μωρό 140*70) που γίνεται και κρεβατάκι μονό όταν μεγαλώσει το παιδί σε μασίφ ξύλο πεύκου (χωρίς το στρώμα...θα το πάρω αργότερα....δεν είχε έκπτωση εξάλλου) από 239€ σε 191,20€ (είχε έκπτωση 20%)στο χρώμα το φυσικό του ξύλου χωρίς κάποια ζωγραφιά και επίσης αγόρασα την αλλαξιέρα που πηγαίνει μαζί με την κούνια με 3 πολύ βαθιά συρτάρια από το ίδιο ξύλο από 289€ σε 231,20€ (20% έκπτωση)...σύνολο 422,40€. Θεωρώ ότι έκανα μία καλή επιλογή βάσει των κριτηρίων μου. Στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχουν όλα τα είδη έκπτωση, αλλά κάποια έχουν και νομίζω ότι αξίζει να ρίξετε μία ματιά. Ελπίζω να σας διαφώτισα λιγάκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou julianna mou..kala eisai?to nini sou???

ego ta pira apo biotexnia me befika eidi..pierro legetai alla ta poulane pantou..

poli akriba mou fainontai 1000 e

ego to pira to krebati 320 k stroma 150

ekei pou meneis lito de exei???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις σας!!Να είστε όλες καλά!!Με βοηθήσατε πάρα πολύ!!Τελικά απο βιοτεχνία θα πάραγγείλω και γω.Αφροδίτη μου μπήκα στο site αστερίας μεμπέ και έχει φοβερά πράγματα..Τους πήρα τηλέφωνο για περισσότερο διευκρινήσεις και μου είπαν οτι θα μου στείλουν προσπέκτους ταχυδρομικώς και οτι οι τιμές κυμαίνονται για την κουνια απο 200-570€το πολύ!!!Και αυτό που μου έκανε έκπληξη είναι οτι οι φωτο που είχε στο site ήταν οι ίδιες ακριβώς με τις κουνίες που είδα στο προσπέκτους με το κατάστημα επίπλων με την εξωφρενική τιμή των 1300€!!!!!!Επίσης θα κοιτάξω και τα βεβε καρράς..Thouli μου δυστηχώς δεν έχω κοντά Λητώ...και απ ότι είδα στο site ειναι λιγο τσιμπημένες οι τιμές..Σας ευχαριστώ και πάλι όλες και με το καλό τα μωράκια σας!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι Τζοβάννα μου έφτασε ο καιρός...περνάει τόσο γρήγορα..ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!Και συ να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

juliana xerome pou boithisa .a! kai ta sxediakia einai xiropoihta (fenonte oi pinielies kathara)kai exei perissotera kainourgia sxedia sto katastima ,ston katalogo exoun minei ligo pisw.to saligari mou egw to eida ekei den to exei ston katalogo .an eisai esu h o sizigos sou upalilos dimosiou exei ekptosh se timh metriths sta epipla 10-20%.

kai einai masif ksilo .ta xromata oikologika mh toksika kai exoun parei kai brabio poiotitas .tha ta deis ola ston katalogo.euxome kales agores.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πραγματικά είναι πολύ ωραία αυτά που έχει! Και πολύ καλές τιμές, όπως λέτε. Το σαλιγκαράκι είναι πολύ ωραίο και χαριτωμένο, όπως και τα χρώματα αυτά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ας μας πει καποια εμπειρη μαμα αν εχει παρει κρεβατι που να

μετατρεπετε σε παιδικο.... την εχει βολεψει;

Ειμαι πολυ υπερ αυτου απλως βρισκω ενα μεγαλο μειονεκτημα, και εχω μπερδευτει, δεν "πεφτουν" τα καγκελα.

Κατα τα αλλα θεωρω οτι συμφερουν παρα πολυ απο οικονομικης πλευρας μια και αγοραζεις κατι για 7 χρονια και οχι για 2 το πολυ 3.

Δεν μπορω να αποφασισω...:ohmy: :ohmy:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θούλη μου σε ευχαριστώ για την πρόταση σου!Το ζήτημα ειναι οτι μου πέφτει λιγο μακριά η Θεσσαλονίκη..και δεν ξέρω αμα παραγγειλω απο κει πόσο καιρό θα κάνει..ειμαι απο Ευβοια.Το μονο σίγουρο ειναι οι απο βιοτεχνία θα παραγγείλω..Περιμένω απο Δευτέρα και προσπέκτους..Φιλάκια πολλα γλυκιά μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Λοιπόν κορίτσια θα ήθελα να πω και εγώ την γνώμη μου από την πρόσφατη εμπειρία μου. Εγώ πήρα τα πάντα από ένα μικρό κατάστημα στον Κορυδαλλό το οποίο είχε σχεδόν τα πάντα. Το μαγαζί λέγετε ΜΩΡΟΥΔΟΚΟΣΜΟΣ και αν κάποια θέλει μπορώ να σας βρω και την διεύθυνσή τους. Το μαγαζί αυτό λοιπόν είναι πρατήριο βιοτεχνίας. Το έχουν δύο αδέλφια και όλα τα πράγματα είναι σε τιμές χονδρικής. Αυτό το εξακρίβωσα γιατί έκανα έρευνα αγοράς και όλα τα πράγματά τους τα βρήκα και σε άλλα μαγαζιά με μεγάλη διαφορά τιμής. Και οι κούνιες αλλά και οι προίκες είναι ελληνικά και η ποιότητα πολύ καλή. Και με πιστοποιητικά. Εκτός από τα δικά τους έχουν και ρούχα και καρότσια. Και επειδή τα πήρα όλα από εκεί μου έκαναν και στα άλλα τιμές χονδρικής. Το έψαξα πάρα πολύ και πιστέψτε με νομίζω ότι έκανα την καλύτερη αγορά. Για παράδειγμα την κούνια-καναπέ μαζί με την σιφινιέρα αλαξιέρα την μεγάλη με 4 φαρδιά συρτάρια με ζωγραφια τα πήρα 550 ευρώ. Υπήρχαν και πιο οικονομικά αλλά εγώ διάλεξα κάτι καλύτερο. Άσε που μου έκαναν ένα σωρό δωράκια. Επίσης μου έφεραν τα πράγματα σπίτι και δεν μου χρέωσαν ούτε μεταφορά ούτε τίποτα για το στήσιμο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για μας που ζούμε στην Κύπρο δεν υπάρχει καμιά ιδέα;

Γνωρίζει καμιά κοπέλα να υπάρχει βιοτεχνία με βρεφικά έπιπλα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλησπερα κ απο εμενα εγω πηγα προχθες σ'ενα τοπικο καταστημα κ ρωτησαμε για κρεβατακια κ οι τιμες ξεκινουσαν απ 350 ευρω το πιο φθηνο κ γυρω στο 700 αυτο που διαλεγεις εσυ το σχεδιο,κ μια συρταριερα γυρω στα 400 ευρω δεν ξερω για αλλου τι γινεται αλλα μου φανηκανε αρκετα λογικες οι τιμες του τα κρεβατακια ειναι απο την εταιρια αστεριας κ ενα καροτσι με καθισμα αυτοκινητου κ τσαντα για μενα γυρω στα 200 ευρω.....δεν κατεληξα ακομη σε κατι θα κανω μια ερευνα αγορας κ βλεπουμε;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ninina καλησπέρα!!Εγω παρήγγειλα την κούνια με όλη την προίκα απο asterias-bebe και γω.Βρηκα την σελίδα στο site τους πήρα τηλ στο εργοστάσιο και μου έστειλαν προσπέκτους..Την κουνια(ΚΡΕΒAΤΙ ΒΕΒΕ ROSITA)μου την έδωσαν 360€με έκπτωση απο 440 μου φαίνεται,την προικα 100€ και στρωμα κοκοφοινικα 65€..Ειναι καλήτερα να πάραγγειλεις κατευθειαν απ το εργοστάσιο..Σε 10 μερες λήγουν και οι εκπτώσεις..Καλά ψώνια!!Α!!και μενα μου ειπαν οτι σε όλες τις κουνιες μπορεις να κανεις παραλλαγές χρώμα και σχέδιο αλλα δεν ειναι παραπάνω η τιμή..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

despog καλησπερα.

Μενω Νικαια και ψαχνω και εγω βιοτεχνιες στην περιοχη μας για αγορα κουνιας-σιφινιερας.

Το ποσο των 550 ευρω που πληρωσες στον Μωρουδοκοσμο μου φαινεται παρα πολυ καλη, υποθετω οτι δεν συμπεριλαμβανονται και στρωμα-προικα-κουνουπιερα, ετσι δεν ειναι;

Θα μπορουσες μηπως να μου πεις και που βρισκεται η συγκεκριμενη βιοτεχνια;

Σε ευχαριστω εκ των προτερων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...