Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εσένα μπαίνει από νεογέννητο στον μαρσιπο αυτό; 
    • Κορίτσια εγώ διαβάζω την μια λένε εργονομικός την άλλη όχι, δε ξέρεις ποιος μαρσιπος είναι και ποιος όχι, έχω μπερδευτεί  Πήρα έναν από την εταιρία dooky , αλλά διάβασα πως δεν είναι εργονομικός όπως λέει, έκανε 80 ευρώ  Δοκίμασα να βάλω το μωρό αλλά νομίζω δεν είναι ώρα της ακόμα στον συγκεκριμένο  Έχω δει για την εταιρία αστεράκι πως είναι όλα εργονομικά 
    • Καλή αρχή κορίτσι μου!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! Λογικό το άγχος σου προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά.. Τα λέω για να τα ακούω και εγώ που ενώ ακόμη δεν έχω ξεκινήσει σκέφτομαι πόσες ωοληψιες θα χρειαστώ λογο του οτι εχω χαμηλή ΑΜΗ και αν τελικά θα τα καταφέρουμε κιόλας... Για την υστεροσκοπηση δεν γνωρίζω κάτι... Ίσως ο εξωσωματικος να έχει δίκαιο. 
    • @Kn1 το θέμα ειναι ότι ειμαι επαρχία κ εχουμε μονο ενα κατάστημα με βρεφικά και αυτό φερνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Οτι ειναι θα τ παραγγείλω. Οπότε προσπαθω να τ ψάξω ίντερνετ ικα. Καλα η δικιά μ δ ειναι για μαρσιπο ακόμα. Οριακα αν εχει πιάσει τα 3 κιλα. Απλά τ ψαχνω.
    • Εγω επειδή είμαι στο πρώτο έδωσα το κάτιτις παραπάνω 🤣🤣Ε ναι στον καφέ τώρα δε μπορεί να είσαι με το μαρσιπο.Θες ένα καρότσι να είσαι οκ .Κ εγώ στη θέση σου θα έδινα 100 ευρώ μαξ. Άποψη μου αν θες κράτα την καλύτερα να το δοκιμάσεις .Γιατι μπορεί να μη σου κάνει και μετά να τρέχεις για αλλαγές .Κ εγώ ήμουν έτσι κ έτσι να αγοράσω αλλά τελικά τον αγόρασα .Προς ώρας είναι οκ θα δείξει για πόσο .
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...