Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Δες μέσα στο μαρσιπο έχει οδηγίες από πόσα εκατοστά και πάνω μπορείς να βάλεις το μωρό.Εμας λέει από 53 κ έτσι είναι οκ ο μικρός .
    • @Maria98 και γω αυτόν βλεπω!!! Είναι εργονομικος. Ποιος σ ειπε οτι δ ειναι? Λένε για νεογέννητο αλλα οι περισσότεροι πρέπει να πιάσουν μερικα κιλακια τ μωρα για να μπουν. Μονο αυτοί π ειναι σαν πανιά κ σχοινια ειναι απο ημερών κ αυτό πάντα με τη σύμφωνη γνώμη τ παιδιάτρου. Εγω δ θελω να μπλέκομαι κ να τυλιγομαι. Θέλω έναν σταθερό.
    • Εσένα μπαίνει από νεογέννητο στον μαρσιπο αυτό; 
    • Κορίτσια εγώ διαβάζω την μια λένε εργονομικός την άλλη όχι, δε ξέρεις ποιος μαρσιπος είναι και ποιος όχι, έχω μπερδευτεί  Πήρα έναν από την εταιρία dooky , αλλά διάβασα πως δεν είναι εργονομικός όπως λέει, έκανε 80 ευρώ  Δοκίμασα να βάλω το μωρό αλλά νομίζω δεν είναι ώρα της ακόμα στον συγκεκριμένο  Έχω δει για την εταιρία αστεράκι πως είναι όλα εργονομικά 
    • Καλή αρχή κορίτσι μου!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! Λογικό το άγχος σου προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά.. Τα λέω για να τα ακούω και εγώ που ενώ ακόμη δεν έχω ξεκινήσει σκέφτομαι πόσες ωοληψιες θα χρειαστώ λογο του οτι εχω χαμηλή ΑΜΗ και αν τελικά θα τα καταφέρουμε κιόλας... Για την υστεροσκοπηση δεν γνωρίζω κάτι... Ίσως ο εξωσωματικος να έχει δίκαιο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...