Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η PanB είπε:

Εγώ έκανα γύρω στις 20 Γενάρη και μπήκαν κανονικά 1 Φλεβάρη.. περιμένω την ληξιαρχική πράξη γέννησης της μικρής για να κάνω αίτηση και για το λοχείας..

Ξέρεις αν παίζει ρόλο η τράπεζα που έχεις δηλώσει; Μου φάνηκε πολύ παράξενο που δεν μπήκαν...

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η lina1987 είπε:

Ξέρεις αν παίζει ρόλο η τράπεζα που έχεις δηλώσει; Μου φάνηκε πολύ παράξενο που δεν μπήκαν...

Δεν ξέρω.. μήπως το υποκατάστημα του ΙΚΑ που πήγες; αν ήταν κεντρικό ας πούμε και είχε πολλές εκκρεμότητες; εμένα ο λογαριασμός μου είναι alpha bank. Όταν πήγες σου είπαν ημερομηνία που θα μπουν;

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η PanB είπε:

Δεν ξέρω.. μήπως το υποκατάστημα του ΙΚΑ που πήγες; αν ήταν κεντρικό ας πούμε και είχε πολλές εκκρεμότητες; εμένα ο λογαριασμός μου είναι alpha bank. Όταν πήγες σου είπαν ημερομηνία που θα μπουν;

Όχι μου έδωσαν μόνο ένα χαρτί με το πρωτόκολλο κατάθεσης και έγραφε πάνω ότι οι πιστώσεις γίνονται 1 και 15 κάθε μήνα...Με βάση τον πίνακα που έχουν βγάλει είδα ότι θα έπρεπε να πληρωθώ 1 του μήνα...Τι να πω παράξενο...Το σκέφτηκα κι αυτό που λες γιατί το δικό μου είναι το κεντρικό της Θεσσαλονίκης....Μακάρι να είναι αυτό και να μην χρειαστεί να τρέχω αν έχει γίνει κανένα λάθος...

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η lina1987 είπε:

Όχι μου έδωσαν μόνο ένα χαρτί με το πρωτόκολλο κατάθεσης και έγραφε πάνω ότι οι πιστώσεις γίνονται 1 και 15 κάθε μήνα...Με βάση τον πίνακα που έχουν βγάλει είδα ότι θα έπρεπε να πληρωθώ 1 του μήνα...Τι να πω παράξενο...Το σκέφτηκα κι αυτό που λες γιατί το δικό μου είναι το κεντρικό της Θεσσαλονίκης....Μακάρι να είναι αυτό και να μην χρειαστεί να τρέχω αν έχει γίνει κανένα λάθος...

Περίμενε μέχρι 15 να δεις μήπως μπουν τότε.. και αν δεν βλέπεις ? εμένα μου είχαν γράψει πάνω στο χαρτί της απόδειξης ότι θα μπουν 1/2.. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η PanB είπε:

Περίμενε μέχρι 15 να δεις μήπως μπουν τότε.. και αν δεν βλέπεις ? εμένα μου είχαν γράψει πάνω στο χαρτί της απόδειξης ότι θα μπουν 1/2.. 

Εμένα δεν μου έδωσαν κατ' ευθείαν την απόφαση αυτό είναι το θέμα...Θα μου την στείλουν ταχυδρομικά...? Βασικά θέλω να δω την Δευτέρα μήπως μπουν γιατί η Εθνική κάποιες φορές καθυστερεί πολύ τις πιστώσεις...

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η lina1987 είπε:

Κορίτσια έκανε καμία από εσάς  αίτηση για επίδομα κυοφοριας στο ΙΚΑ; Εκανα στις 15 Φεβρουαρίου κι ενω ηταν να μπουν τα λεφτα εχθές δεν έχει μπει τίποτα...

Σου έχουν δώσει χαρτί ότι εγκρίνουν το επίδομα? 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η lina1987 είπε:

Εμένα δεν μου έδωσαν κατ' ευθείαν την απόφαση αυτό είναι το θέμα...Θα μου την στείλουν ταχυδρομικά...? Βασικά θέλω να δω την Δευτέρα μήπως μπουν γιατί η Εθνική κάποιες φορές καθυστερεί πολύ τις πιστώσεις...

Ααα μην ανησυχείς.. Κ μένα ταχυδρομικά μ την έστειλαν τρεις βδομάδες μετά που κατέθεσα τα χαρτιά. Οπότε τα χρήματα μπήκαν στην ουσία ένα μήνα μετά την κατάθεση. Αρα κ σε σένα θα μπουν 15 Μαρτίου. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η PanB είπε:

Κορίτσι μου, προσπάθησε να μην πέφτεις ψυχολογικά, όλα παίζουν ρόλο! Δεν είχα παρόμοια εμπειρία αλλά έχω ακούσει πως μπορεί να συμβεί.. σου είπαν πως είναι δυνατό να μεγαλώσει κι άλλο το μωράκι απλά θα παίρνει πιο αργά βάρος; 

Το παρακολουθουμε στενα , οσο μεγαλωνει δεν εχουμε θεμα, τωρα την τριτη εχω επαναληπτικο Doppler να δουμε αν πηρε καθολου βαρος...

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Λίνα88 είπε:

Ααα μην ανησυχείς.. Κ μένα ταχυδρομικά μ την έστειλαν τρεις βδομάδες μετά που κατέθεσα τα χαρτιά. Οπότε τα χρήματα μπήκαν στην ουσία ένα μήνα μετά την κατάθεση. Αρα κ σε σένα θα μπουν 15 Μαρτίου. 

Εμένα μου την έδωσαν επί τόπου όταν έκανα την αίτηση, γι αυτό μάλλον ?

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η fairy-mary είπε:

Το παρακολουθουμε στενα , οσο μεγαλωνει δεν εχουμε θεμα, τωρα την τριτη εχω επαναληπτικο Doppler να δουμε αν πηρε καθολου βαρος...

Πρώτο παιδάκι; ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η fairy-mary είπε:

Ναι το πρωτο μου ειναι και εχω τρελαθει...

Δε θελω να γεννησω προωρα ουτε να ταλαιπωρηθει το μωρακι μου..

Προσπάθησε να ηρεμήσεις γτ το μωράκι καταλαβαίνει ποτε δεν είσαι καλά και στρεσαρεται κι αυτό ? περιμένουμε τη Τρίτη τα νέα σου, όταν κάνεις το Doppler! ???

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Λίνα88 είπε:

Τώρα ησύχασα λίγο γιατί με βάση τον πίνακα τους έπρεπε να έχω ήδη πληρωθεί αλλά αν μου λες κι εσύ ότι καθυστέρησαν με την απόφαση άρα αυτό παίζει ρόλο και όχι ποτέ καταθέτεις την αίτηση...Κοινώς αν δεν μου έρθει η απόφαση λεφτά δεν παίρνω...

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η fairy-mary είπε:

Ναι το πρωτο μου ειναι και εχω τρελαθει...

Δε θελω να γεννησω προωρα ουτε να ταλαιπωρηθει το μωρακι μου..

Κορίτσι μου να μην στενοχωριέσαι...Θα δεις ότι μια χαρά βάρος θα πάρει το μωράκι σου και όλα θα πάνε καλά...Απο την στιγμή που το παρακολουθείς μην φοβάσαι τίποτα...Και λίγο νωρίτερα να γεννήσεις δεν είναι κάτι τραγικό πολλά μωράκια γεννιούνται νωρίτερα και είναι μια χαρά...Βγάλε όμως από το μυαλό σου τις άσχημες σκέψεις...Σκέψου ότι ήδη κέρδισες άλλη μια εβδομάδα...Έτσι θα κερδίσεις και τις επόμενες...?

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η lina1987 είπε:

Τώρα ησύχασα λίγο γιατί με βάση τον πίνακα τους έπρεπε να έχω ήδη πληρωθεί αλλά αν μου λες κι εσύ ότι καθυστέρησαν με την απόφαση άρα αυτό παίζει ρόλο και όχι ποτέ καταθέτεις την αίτηση...Κοινώς αν δεν μου έρθει η απόφαση λεφτά δεν παίρνω...

Ο πίνακας λέει γενικά ποτέ γίνονται οι πληρωμές. Οπότε μην ανησυχείς. Κ μένα καθυστέρησαν πολύ. Πήρα κ τηλέφωνο κ ενώ είχε εγκριθεί η απόφαση, μ τη στείλανε δύο βδομάδες μετά. Είναι κ τα ταχυδρομεία βέβαια που καθυστερούν. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η PanB είπε:

Προσπάθησε να ηρεμήσεις γτ το μωράκι καταλαβαίνει ποτε δεν είσαι καλά και στρεσαρεται κι αυτό ? περιμένουμε τη Τρίτη τα νέα σου, όταν κάνεις το Doppler! ???

Θα σας ενημερωσω!!!

Ευχαριστω για τη στηριξη!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η lina1987 είπε:

Κορίτσι μου να μην στενοχωριέσαι...Θα δεις ότι μια χαρά βάρος θα πάρει το μωράκι σου και όλα θα πάνε καλά...Απο την στιγμή που το παρακολουθείς μην φοβάσαι τίποτα...Και λίγο νωρίτερα να γεννήσεις δεν είναι κάτι τραγικό πολλά μωράκια γεννιούνται νωρίτερα και είναι μια χαρά...Βγάλε όμως από το μυαλό σου τις άσχημες σκέψεις...Σκέψου ότι ήδη κέρδισες άλλη μια εβδομάδα...Έτσι θα κερδίσεις και τις επόμενες...?

Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι

Μακαρι να πανε ολα καλα!

Ας ελπισουμε!

Δημοσίευση

Καλό μήνα και απο εμένα σε όλες!!  Τη Πέμπτη έχω το ραντεβού μου για το Doppler... Ελπίζω να είναι όλα καλά... Περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός... Φτάνει ο καιρός σιγά σιγά...και είστε πολλές που είστε και πιο σύντομα... Θα μας πείτε την εμπειρία σας ... 

@fairy-mary εύχομαι τα καλύτερα... Βδομάδα τη βδομάδα να έχεις καλή εξέλιξη :)

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η fairy-mary είπε:

Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι

Μακαρι να πανε ολα καλα!

Ας ελπισουμε!

Μια χαρά θα πάνε...Είχα ακριβώς το ίδιο άγχος με σένα...Οριακος τράχηλος από την Β επίπεδου...Φαντάζεσαι το άγχος μου...Αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα απλά προσέχω και σήμερα αισίως μπήκα στην 36η ...Μην φοβάσαι τίποτα...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η lina1987 είπε:

Μια χαρά θα πάνε...Είχα ακριβώς το ίδιο άγχος με σένα...Οριακος τράχηλος από την Β επίπεδου...Φαντάζεσαι το άγχος μου...Αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα απλά προσέχω και σήμερα αισίως μπήκα στην 36η ...Μην φοβάσαι τίποτα...

Τι τραβας και εσυ...

Απο τη β επιπεδου ε;

Σε καταλαβαινω...υπομονη και στις 2 μας..εισαι σε πολυ καλο δρομο εσυ!

Εχει καλο βαρος το μωρακι σου;

Αγορακι η κοριτσακι ειναι;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η fairy-mary είπε:

Τι τραβας και εσυ...

Απο τη β επιπεδου ε;

Σε καταλαβαινω...υπομονη και στις 2 μας..εισαι σε πολυ καλο δρομο εσυ!

Εχει καλο βαρος το μωρακι σου;

Αγορακι η κοριτσακι ειναι;

Αγοράκι είναι ? Την τελευταία φορά που πηγαμε ήταν 1635 31η εβδομάδα μια χαρά ζουμερός! Τώρα θα δω αύριο που έχω ραντεβού...Γι αυτό σου λέω κορίτσι μου μην στενοχωριέσαι...Κι εγώ έβαζα στο μυαλό μου όχι περιδεση όχι πέσο όχι ότι θα είμαι ξάπλα μέχρι να γεννήσω και τελικά μια χαρά τα κατάφερα...Απλά άφησα το άγχος στην άκρη κι έδειξα εμπιστοσύνη στη γιατρο...Στη Β επίπεδου 2,6 Και από τότε φυσικά έχει κατέβει κι άλλο...Δεν ξέρω πόσο είναι τώρα δεν ρωτάω από τη στιγμή που μου λέει είσαι μια χαρά...

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η lina1987 είπε:

Αγοράκι είναι ? Την τελευταία φορά που πηγαμε ήταν 1635 31η εβδομάδα μια χαρά ζουμερός! Τώρα θα δω αύριο που έχω ραντεβού...Γι αυτό σου λέω κορίτσι μου μην στενοχωριέσαι...Κι εγώ έβαζα στο μυαλό μου όχι περιδεση όχι πέσο όχι ότι θα είμαι ξάπλα μέχρι να γεννήσω και τελικά μια χαρά τα κατάφερα...Απλά άφησα το άγχος στην άκρη κι έδειξα εμπιστοσύνη στη γιατρο...Στη Β επίπεδου 2,6 Και από τότε φυσικά έχει κατέβει κι άλλο...Δεν ξέρω πόσο είναι τώρα δεν ρωτάω από τη στιγμή που μου λέει είσαι μια χαρά...

Τωρα εισαι 36;

Απο τις 36 και μετα απ οσο ξερω δεν εχεις θεμα γιατι μπαινεις στο μηνα σου οποτε ανα πασα στιγμη θα μπορουσες να γεννησεις...

Εγω κοριτσακι εχω..

Αυριο μπαινω 33 εβδομαδες!

Και ελπιζω!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η fairy-mary είπε:

Τωρα εισαι 36;

Απο τις 36 και μετα απ οσο ξερω δεν εχεις θεμα γιατι μπαινεις στο μηνα σου οποτε ανα πασα στιγμη θα μπορουσες να γεννησεις...

Εγω κοριτσακι εχω..

Αυριο μπαινω 33 εβδομαδες!

Και ελπιζω!

Τώρα μπήκα 36η...Μια χαρά είσαι δεν σου μένει πολύ...Θα δεις ότι όλα μια χαρά θα πάνε...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marakineos είπε:

κοριτσια καλημερα με το καλο τα μωρακια σας! συγνωμη για την παρεμβαση στη συζητηση σας, ηθελα να σας ρωτησω τα χαρτια στο ικα τα καταθεσατε αφου σταματησατε τη δουλεια ή λίγο πριν?

Καλημέρα ? εγώ τα κατέθεσα Αφού σταμάτησα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...