Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφια Στεφ είπε:

Κι εγω εχω απιστευτο αγχος τί θα δουμε αυριο στην Αυχενική..εχω κ την αποκολληση κ εχω τρομοκρατηθει...

Το καταλαβαίνω το άγχος σου κοριτσι μου πολύ.... έχεις αίμα? Ξεκούραση θέλει ή αποκόλληση μην το ξεχνάς... Αύριο όλα θα πάνε καλά... Σου το λέω εγώ που είχα τρομερό άγχος  περιμένουμε τα νέα σου κορίτσι μου... Μην ξεχνάς θετική σκέψη για τα μπεμπέ μας... θα τρελαθείς όταν το δεις... Ο άντρας μου μετά αφού φύγαμε γέλαγε μόνος του... Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα θα δεις... Αλήθεια.. ❤❤❤❤

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η banesaki16 είπε:

Το καταλαβαίνω το άγχος σου κοριτσι μου πολύ.... έχεις αίμα? Ξεκούραση θέλει ή αποκόλληση μην το ξεχνάς... Αύριο όλα θα πάνε καλά... Σου το λέω εγώ που είχα τρομερό άγχος  περιμένουμε τα νέα σου κορίτσι μου... Μην ξεχνάς θετική σκέψη για τα μπεμπέ μας... θα τρελαθείς όταν το δεις... Ο άντρας μου μετά αφού φύγαμε γέλαγε μόνος του... Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα θα δεις... Αλήθεια.. ❤❤❤❤

Βανεσακι μου τωρα δεν εχω αιμα πινω 1 βδομαδα ουτροτζεσταν..απλα ζαλιζομαι υπερβολικα κ φυσικα συνεχιζονται οι τασεις για εμετο...αλλαξα κ γυναικολογο γτ μου εδωσε αντιβιωση για την αποκολληση για το τπτ κ αγχωνομαι γτ Γενικάεχω παρει κ ντεπον γτ ειχα πολυ εντονες ημικρανιες..μακαρι να πανε ολα καλά για ολα τα μωρακια του κοσμου κ να ειναι υγιης!!!!σε ευχαριστω πολυ για Την θεετικη σου ενεργεια!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η banesaki16 είπε:

Ναι ευτυχώς όλα καλά περιμένω κ το papp_aβέβαια δεν νομίζω να μου δώσει dvdτη Δευτέρα θα τις πάρω όλες μαζί.. άντε κορίτσι μου ή σειρά σου τώρα...????

Ναι τωρα η σειρά μου να αγχώνομαι ?

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Σοφια Στεφ είπε:

Βανεσακι μου τωρα δεν εχω αιμα πινω 1 βδομαδα ουτροτζεσταν..απλα ζαλιζομαι υπερβολικα κ φυσικα συνεχιζονται οι τασεις για εμετο...αλλαξα κ γυναικολογο γτ μου εδωσε αντιβιωση για την αποκολληση για το τπτ κ αγχωνομαι γτ Γενικάεχω παρει κ ντεπον γτ ειχα πολυ εντονες ημικρανιες..μακαρι να πανε ολα καλά για ολα τα μωρακια του κοσμου κ να ειναι υγιης!!!!σε ευχαριστω πολυ για Την θεετικη σου ενεργεια!!!!

Με το ουλτρογεσταν θα συνέλθεις θα το δεις μην αγχώνεσαι και προσπάθησε να το απολαύσεις :) αλλωστε το μωρο νιώθει οτο νιώθεις οποτε... :)

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Σοφια Στεφ είπε:

Μη φοβάσαι τα ντεπον καθόλου κ γω πήρα πολλά κ παίρνω και αντιβίωση γτ έχω ένα μικρόβιο στο κόλπο. Μη φοβασαι. Όλα οκ 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Viktwria είπε:

Ναι τωρα η σειρά μου να αγχώνομαι ?

Χαχαχαχα ή σειρά σου να ευχαριστηθείς το μωράκι σου... θα το βλέπεις για μια ώρα συνεχόμενα θα βλέπεις πως κάνει κωλοτούμπες μέσα στην κοιλίτσα σου πως κουνάει τα χεράκια του... άγχος το ξέρω δεν γίνεται να μην έχεις Αλλά όσο γίνεται λιγότερο κορίτσι μου....❤❤❤❤❤❤

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας και από εμένα. Την εβδομάδα που μας πέρασε είχα και εγώ τον υπέρηχο για την αυχενική όπου οι μετρήσεις βγήκαν πολυ καλές και σήμερα πήρα και τα αποτελέσματα από την papp-a. Όλα πήγαν καλά και μάλιστα ο γιατρός μας είπε πως είναι αγοράκι με μεγάλη σιγουριά κιόλας. Άρα περιμένω τον δεύτερό μου άγγελο.  Φιλιά σε όλες...

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η banesaki16 είπε:

Χαχαχαχα ή σειρά σου να ευχαριστηθείς το μωράκι σου... θα το βλέπεις για μια ώρα συνεχόμενα θα βλέπεις πως κάνει κωλοτούμπες μέσα στην κοιλίτσα σου πως κουνάει τα χεράκια του... άγχος το ξέρω δεν γίνεται να μην έχεις Αλλά όσο γίνεται λιγότερο κορίτσι μου....❤❤❤❤❤❤

Μακάρι :) συμπίπτει και με τα γενέθλια μου και 3 μέρες πριν τον γάμο μου ? θα το γλεντισω μου φαίνεται ????

Δημοσίευση

Κοριτσια μου γεια σας...εχω μια βδομαδα που αλλαξα γιατρο πηγα λοιπον συστημενη σε καποιον στο μητερα..εχθες με ειδε για πρωτη φορα κ εκανα κ την αυχενικη..ηταν ολα τέλεια..τελικα δν ειχα αποκολληση ουτε εμπεδωση που μου ελεγε ο αλλος γιατρος το αιμα προερχοταν οχι απο αποκολληση αλλα απο ενα αγγειο που εσπαγε ..ανακουφιστηκα το μωρακι μου ειναι καλα κ ειναι κοριτσακι!!!!!! Ευτυχως βγηκε καλη η αυχενικη με την αντιβιωση που μου ειχε δωσει ο αλλος!!!τωρα περνω μονο τις βιταμινες μου κ περιμενω με ανυπομονησία το papp a ..πητ μου εδωσε 15-3 !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σοφια Στεφ είπε:

Κοριτσια μου γεια σας...εχω μια βδομαδα που αλλαξα γιατρο πηγα λοιπον συστημενη σε καποιον στο μητερα..εχθες με ειδε για πρωτη φορα κ εκανα κ την αυχενικη..ηταν ολα τέλεια..τελικα δν ειχα αποκολληση ουτε εμπεδωση που μου ελεγε ο αλλος γιατρος το αιμα προερχοταν οχι απο αποκολληση αλλα απο ενα αγγειο που εσπαγε ..ανακουφιστηκα το μωρακι μου ειναι καλα κ ειναι κοριτσακι!!!!!! Ευτυχως βγηκε καλη η αυχενικη με την αντιβιωση που μου ειχε δωσει ο αλλος!!!τωρα περνω μονο τις βιταμινες μου κ περιμενω με ανυπομονησία το papp a ..πητ μου εδωσε 15-3 !!!!

Μπραβοοοο πολύ ωραία. 

Κ γω έχω πητ 8.3 κοντά είμαστε. Ελπίζω να γεννήσω Φλεβάρη όμως... Χιχι 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Μπραβοοοο πολύ ωραία. 

Κ γω έχω πητ 8.3 κοντά είμαστε. Ελπίζω να γεννήσω Φλεβάρη όμως... Χιχι 

Με το καλο κοριτσι μου..που θα γεννησεις??

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Viktwria είπε:

Μακάρι :) συμπίπτει και με τα γενέθλια μου και 3 μέρες πριν τον γάμο μου ? θα το γλεντισω μου φαίνεται ????

Κοριτσι μου με το καλο το μωρακι σου κ φυσικα με το καλο κ ο γαμος σου... τι ωραια.... θα το κάψεις Αλλά με προσοχή έτσι?❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Σοφια Στεφ είπε:

Είδες κορίτσι μου όλα είναι καλά..  μπράβο που αλλάξεις γιατρό Γιατί αυτό με αντιβίωση στην αποκόλληση δεν το είχα ξανακούσει Αλλά μην ανησυχείς κ εγώ είχα πάρει αντιβίωσης για ένα δοντι... είδες ότι έχεις κ κοριτσάκι? Εμένα δεν μου είπε... Αλλά θα κάνουμε υπομονή δεν πειράζει.. κοντά θα γεννησουμε 18_3 μου βγαίνει έμενα....να μας πάνε όλα τέλεια κορίτσι μου...❤❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η banesaki16 είπε:

Είδες κορίτσι μου όλα είναι καλά..  μπράβο που αλλάξεις γιατρό Γιατί αυτό με αντιβίωση στην αποκόλληση δεν το είχα ξανακούσει Αλλά μην ανησυχείς κ εγώ είχα πάρει αντιβίωσης για ένα δοντι... είδες ότι έχεις κ κοριτσάκι? Εμένα δεν μου είπε... Αλλά θα κάνουμε υπομονή δεν πειράζει.. κοντά θα γεννησουμε 18_3 μου βγαίνει έμενα....να μας πάνε όλα τέλεια κορίτσι μου...❤❤❤❤

Ναιιι μαλιστα μου εκανε κ πλακα οταν τον ρωτησα..μου λεει αν μου βαλεις το πιστολι στο κροταφο θα ρλεγα οτι ειναι κοριτσακι χαχαχαχαχαχα..γερο να ναι..ολα τα μωρακια!!!

Δημοσίευση
στις On 9/9/2018 at 11:47 ΠΜ, ο/η Σοφια Στεφ είπε:

Με το καλό το κοριτσάκι σου :) καλά έκανες και άλλαξες γιατρο πριν προλαβει να σου δημιουργήσει πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει.. τι τυχερή που εισαι που ειδες και το φύλο στην Αυχενική ?

Δημοσίευση

Καλημέρα κ από εμένα.. αυχενική κάναμε στις 05/09, όλα καλά μας είπαν με ΠΗΤ 13/03 και κατά 90% αγοράκι! 

Κορίτσια, ένα πράγμα με αγχώνει:μου βρήκαν μήκος τραχήλου 27mm και μου είπε ο γιατρός μου να ξεκουράζομαι και να μην κανω δουλειές, ώστε να μην μικρύνει κ άλλο. Έχει καμία αντίστοιχη εμπειρία; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Viktwria είπε:

Με το καλό το κοριτσάκι σου :) καλά έκανες και άλλαξες γιατρο πριν προλαβει να σου δημιουργήσει πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει.. τι τυχερή που εισαι που ειδες και το φύλο στην Αυχενική ?

Ελπιζω να μην εγινε καποιο λαθος κοριτσι μου με το φύλο ???? ο αντρας μου εχει τρελαθει γτ εχουν 13 αγορια συο σοι οποτε καταλαβαινεις πως κανει με την κορη..κοριτσακι μου κ κοριτσακι Μου την λεει αν εχει γινει λαθοςκ ειναι αγορι θα βγει κ θα μας μουτζωσει το μωρο χαχαχχα

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Σοφια Στεφ είπε:

Ελπιζω να μην εγινε καποιο λαθος κοριτσι μου με το φύλο ???? ο αντρας μου εχει τρελαθει γτ εχουν 13 αγορια συο σοι οποτε καταλαβαινεις πως κανει με την κορη..κοριτσακι μου κ κοριτσακι Μου την λεει αν εχει γινει λαθοςκ ειναι αγορι θα βγει κ θα μας μουτζωσει το μωρο χαχαχχα

Χαχαχαχα ενω ο δικος μου που θελει κοριτσι και ολες οι προβλέψεις (χωρις να εχουμε δει φυλο ακομα) λενε αγορι τωρα πια λεει νταξει μωρε γερο να ναι και οτι να ναι ? κοριτσι θα ναι αφου σας το πε γιατρος συνηθως αν το πουν στην Αυχενική εχω ακουσει οτι πεφτουν 95% μεσα ? οποτε μαλλον θα έχετε επιτέλους και ενα κορίτσι στο σόι ? αν και με τοσα αγορια μαλλον για αγοροκοριτσο το κοβω ?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Viktwria είπε:

Χαχαχαχα ενω ο δικος μου που θελει κοριτσι και ολες οι προβλέψεις (χωρις να εχουμε δει φυλο ακομα) λενε αγορι τωρα πια λεει νταξει μωρε γερο να ναι και οτι να ναι ? κοριτσι θα ναι αφου σας το πε γιατρος συνηθως αν το πουν στην Αυχενική εχω ακουσει οτι πεφτουν 95% μεσα ? οποτε μαλλον θα έχετε επιτέλους και ενα κορίτσι στο σόι ? αν και με τοσα αγορια μαλλον για αγοροκοριτσο το κοβω ?

Χαχαχαχα μου βγηκε κ το Papp α ολα καλα εσυ εκανες αυχενικη??

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Ceres είπε:

Καλημέρα κ από εμένα.. αυχενική κάναμε στις 05/09, όλα καλά μας είπαν με ΠΗΤ 13/03 και κατά 90% αγοράκι! 

Κορίτσια, ένα πράγμα με αγχώνει:μου βρήκαν μήκος τραχήλου 27mm και μου είπε ο γιατρός μου να ξεκουράζομαι και να μην κανω δουλειές, ώστε να μην μικρύνει κ άλλο. Έχει καμία αντίστοιχη εμπειρία; 

Δεν εχω εμπειρία απο αυτο αλλά αφου σου ειπε ο γιατρός να κατσεις να ξεκουραστείς αυτο να κάνεις και ολα καλα θα πανε :) με το καλο και το μωρακι σου :) αγορομανα και εσυ λοιπον ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα 
    • Στη βιοχημική εγώ τελευταία χοριακη Πέμπτη 500+ και Κυριακή μου κατέβηκε το αίμα. Αν πονάς λογικά θα κατεβει σιγά σιγά. Για μένα ήταν σαν μια πολύ άσχημη περίοδος με την πρώτη μέρα να έχω τρομερή αδυναμία. Αυτό τίποτα παραπάνω. Την επόμενη Παρασκευή η χοριακη είχε πέσει στο 10.
    • Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...