Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Ε πολύ πιθανό τότε, αν έχεις θέμα απ τον αυχένα! Καλά για μασάζ δε το συζητώ, θέλω να κλείσω επειγόντως!! Αν και σε μας δε κάνουν πολλά πράγματα 😑 Γιατί σου είπε να μη το κάνεις μόνη σου? μήπως δε γίνεται σωστά ή για κάτι άλλο?
    • Κορίτσια έχετε εσείς πόνους περιόδου είχα και χθες έχω και σήμερα λίγους που περνάνε μετά από λίγη ώρα βέβαια δεν θυμάμαι αν είναι φυσιολογικό 
    • Εμείς δεν κάναμε gender reveal σε κανένα γιατί πολύ απλά δεν αντέχω να περιμένω με τίποτα 😂😂
    • Εμένα είναι από τον αυχένα συνήθως, δηλαδή πιάνομαι εκεί ίσως και στον ύπνο και απο το στρες και μετά ανεβαίνει και στο κεφάλι. Ο καφές ναι ίσως βοηθάει αλλά δεν πολυπίνω. Και το μασάζ φυσικά αυτό θα μπει στη λίστα για τις επόμενες μέρες! Πίεση θα την μετρήσω πάντως να δω αν και μου είπε να μην την μετράω μόνη. 
    • Έχεις μιλήσει με το γιατρό σου για τους πονοκεφάλους? εγώ είχα κάποια στιγμή στην αρχή, έναν πονοκέφαλο 3 μερες, είχα πεθάνει. Τότε δεν έπινα καθόλου καφέ (για καλύτερα νόμιζα, ενώ πριν την εγκυμοσύνη δε ξυπνούσα χωρίς καφεΐνη 😆) και μου είπε να πίνω ένα καφεδάκι ελαφρύ τη μέρα, βοηθάει στον πονοκέφαλο ειδικά αν το σώμα σου έχει μάθει στον καφέ. Μου είπε όμως γενικά αν με πιάνει πονοκέφαλος να τσεκάρω και την πίεσή μου, μην έχει ανέβει. Δε θέλω να σε αγ΄χώσω εννοείται, αλλά καλό είναι να μοιραζόμαστε τέτοιες πληροφορίες, είναι σωτήριες καμιά φορά. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...