Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Profertil Inositol παίρνω εγώ για το σύνδρομο πολυκυστικών και ο φίλος μου Profertil για άντρες αλλά όχι και πολύ συστηματικά. Βιταμινη D και Ω3 δεν παίρνω αν και θα έπρεπε μάλλον, όλες παίρνουν… Θα το δω. Περιμένω να αδιαθετήσω (σε 5 ημέρες περίπου) αν κι εύχομαι να μην έρθει να σ πω την αλήθεια… Εάν έρθει αυτόν τον μήνα θα κάνω αλλαγές το έχω πάρει απόφαση.  Διατροφή, γυμναστική + συμπληρώματα D κλπ… Και θα ξεκινήσω με συμβουλή γιατρού και το πρωτόκολλο πρόκλησης ωορρηξίας που κάνει και η @Eirin …
    • Άστο… Πετάχτηκε κ όσο περνάνε οι βδομάδες φουσκώνω.. Με φαρδιά είμαι… αν βάλω καμμιά κολλητή μπλούζα κάνει μπαμ…
    • Καλημέρα κορίτσι μου!!  Εμείς εχθές περάσαμε δύσκολο βράδυ, έκλαιγε όλο το βράδυ και μόλις την έπαιρνα αγκαλιά μου ηρεμούσε🥺. Μάλλον δόντι!! Ετσι αποφάσισα να κοιμηθούμε μαζί αγκαλιά.. μεχρι που 5:30 το πρωί την έβαλα στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε 1 ώρα.. την λυπήθηκα πολύ, στεναχωρήθηκα που έκλαιγε😞
    • Κι εγώ δεν έχω πει τίποτα ακόμα. Μωρέ τα προηγούμενα ήταν μικρά πολύ όταν ήρθαν τα αδερφάκια τους και δεν καταλάβαιναν και τίποτα που τους έλεγα. Όταν τα έβλεπαν σπίτι το συνειδητοποιούσαν. Τώρα πιστεύω η μεγάλη θα το καταλάβει περισσότερο αν της το πω αλλά κι εγώ μετά την αυχενική θα το ανακοινώσω.  Εντωμεταξυ φαίνεται ήδη ότι είμαι έγκυος, αλλά έχω παραπάνω κιλά και ευτυχώς το καλύπτω κάπως προς το παρόν αλλά μέχρι την αυχενική νομίζω δεν θα μπορώ να το καλυψω. Εσύ που είχες και διδυμακια πριν έχει πεταχτεί η κοιλίτσα ήδη να φανταστώ Ε;;;❤️  
    • Ναι δεν είναι εύκολο να τα τηρούμε όλα αυτά θέλουν κ χρόνο κ προσπάθεια. Εγώ προσπαθώ να τρώω καλύτερα και περισσότερο και αποφεύγω τα πολλά γλυκά που μου αρέσουν κιόλας τα έχω όμως μειώσει. Επίσης κάνω κάθε μέρα μιση ώρα πιλατες στο σπίτι κ όσο μπορώ περπάτημα.  Βιταμινες παίρνω πολυβιταμινες pregnacare conception και εγώ κ ο σύζυγος και εγώ παίρνω κ Ω3. Τώρα έκανα κάποιες εξετάσεις κ ανάλογα τα αποτελέσματα που θα έχω αν χρειαστεί μου πρότεινε κ βιταμίνη D συμπλήρωμα κ συνενζυμο Qo10 για τα ωαρια βοηθάει στην ποιότητα. Αχ ο οργανισμός πρέπει να είναι στα καλύτερα του για να μπορέσει να υπάρξει εγκυμοσυνη.. Αν δεν κάνεις κάθε μήνα ωορηξια λογικό να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να μείνεις ... Ακολούθησε τον γιατρό σου να προσπαθήσετε να βάλετε τον κύκλο σε σειρά. Και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνετε άλλες εξετάσεις να σας προλάβει το θετικό τεστ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...