Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα?Εχω καθυστέρηση εξι μέρες, έκανα τν 4η μερα τέστ  κ βγήκε αρνητικό. Εχω μέρες θερμοκρασία 37.2 δν κατεβαίνει, τσιμπήματα στο στήθος κ χαμηλά. Υπάρχει περίπτωση να έδειξε λάθος το τέστ??? 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Γαβάθογλου είπε:

Καλησπέρα?Εχω καθυστέρηση εξι μέρες, έκανα τν 4η μερα τέστ  κ βγήκε αρνητικό. Εχω μέρες θερμοκρασία 37.2 δν κατεβαίνει, τσιμπήματα στο στήθος κ χαμηλά. Υπάρχει περίπτωση να έδειξε λάθος το τέστ??? 

Καλησπέρα κοριτσι! Φυσικά και τυχαίνει καμια φορα! Και εμενα μου εχει.δείξει μια φορα λαθος!! Ποιο τεστ χρησιμοποίησες?? Νιωθεις πως θα σου έρθει? Γιατι δεν κανεις μια χοριακη?

Δημοσίευση

Ευχομαι καλη επιτυχια.

Οντως μπορει να μην ανιχνευσε ακομη την ορμονη το τεστ.

Δυστυχως τα συμπτωματα που περιγραφεις μπορει να ειναι κ περιοδου κ εγκυμοσυνης οπότε δεν βοηθάνε να ξεκαθαρισει το τοπιο. 

Ξανακανε ενα τεστακι ή μια χοριακη. 

Δημοσίευση

Το Clear blue.. Έχω συμπώματα ναι.. Πρησμένο στήθος κ τσιμπήματα πόνος στ μέση κ έχω δέκατα. Σ ευχαριστώ για τν απάντηση 

Περιεργα ολα αυτα εκτος αν δεν ξέρεις ακριβώς ποτε εκανες ωορρηξία και εχεις πεσει λιγο εξω στις μερες αν θες για πιο αξιόπιστο παντός πήγαινε για χοριακη αυριο!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Γαβάθογλου είπε:

Να μην κάνω άλλο τεστ λες ε? Τα συμπτώματα που έχω είναι πολύ περίεργα.. Η κοιλιά μου δεν πονάει καθόλου. Σε ευχαριστώ! 

Καλημέρα!!! 

Πόσο σε καταλαβαίνω. Εγώ έχω 16 μέρες καθυστέρηση.  Κανένα σύμπτωμα απολύτως. Δν έχω κάνει τεστ μιας κ ο κύκλος μ μια φορά το χρόνο κάνει μια μεγάλη κοιλιά.  Πολύ ψυχφθορο όλο αυτό. Όταν έχεις νέα από το γιατρό πες μας!!! 

Εύχομαι τα καλύτερα!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Γαβάθογλου είπε:

Να μην κάνω άλλο τεστ λες ε? Τα συμπτώματα που έχω είναι πολύ περίεργα.. Η κοιλιά μου δεν πονάει καθόλου. Σε ευχαριστώ! 

Καλημέρα!  Εφόσον έχεις τόσες μέρες καθυστέρηση πήγαινε κατευθείαν για χοριακη!  Θα δείξει σίγουρα!!! Εύχομαι μια θετική χοριακη!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Γαβάθογλου είπε:

Εντάξει μολις μαθω κ εγω τ συμβαινει θα στειλω?ποσες μέρες θα περιμένεις εσυ για μα κανεις το τέστ??? 

Εγώ το έκανα σήμερα,  3 μέρες πριν την καθυστέρηση....Μου έδειξε κάτι πολύ αχνά... Δεν ξέρω... Θα επαναλάβω μάλλον την Κυριακή με Clear blue... 

Δημοσίευση

Εγω πήγα στο γιατρο δεν ειμαι.. Αδιαθετησα κιόλας πριν λιγο που γύρισα. Τι σ έδειξε αχνό?? 

Λυπάμαι κορίτσι μου, αλλά μην το βάζεις κάτω... Αυτός ο κυκλος ίσως είναι ο τυχερός!  Ναι,  αχνό.... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...