Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μπράβο κορίτσι μου, όλα καλά δηλαδή! Χαχα καλύτερα νομιζω να τρώει παρά να δυσκολεύεται να πιάσει στήθος.  Άλλες 2 μέρες θα μείνετε μέσα;  Αυτό με τον καρπιαίο σωλήνα μάλλον άρχισε και σε μένα γιατί ξυπνάω και νιώθω τις κλειδώσεις στα δάχτυλα να είναι πρησμένες και πονάνε λίγο δεν μπορώ να τα κλείσω καλά στην παλάμη. Φορεσς περικάρπιο αν μπορείς ή κάνε λίγες ασκησουλες. Επίσης ο πάγος μπορεί να βοηθήσει.  By the way το έχει πάθει καμία άλλη αυτό με τα δάχτυλα; 
    • Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!!! Καλά είμαι εγώ. Δεν ξέρω τι φάση πάντως μέχρι στιγμής η 2η καισαρική είναι πιο άνετη από την 1η.. Το μόνο που με ζορίζει αν είναι δυνατόν είναι το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα που επιδεινώθηκε χθες βράδυ κ δεν κοιμήθηκα καλά. Σηκώθηκα εχθές έκανα λίγα βήματα κ τώρα περιμένω πως κ πως να βγάλω όρους καθετήρες κλπ κ να ξεκινήσω τα πήγαινε έλα… Ο μικρός είναι ένα όνειρο!! Πεινάλας απίστευτος.. 
    • Να σας ζήσει ο μικρούλης να είναι υγιής,καλότυχος,ευλογημένος! Καλή ανάρρωση κ γρήγορα σπιτι σας!🩵
    • Γεια σου κορίτσι μου πως είσα???,εγώ έχω ακόμα.... έκλεισα της 33 και μπαίνω στης 34 εβδομαδες ....Μου φαίνεται αδιανόητο ότι έφτασα ως εδώ .....!
    • Εγώ της δίνω μόνο στήθος κοτόπουλο γαιτι μου είπε ο παιδίατρος ότι είναι πιο εύπεπτο. Δοκίμασε μήπως της πέφτει βαρύ το μπούτι.    Με τον νερό και εμένα δεν πίνει σχεδόν καθόλου. Το έχω δώσει με χίλιους διαφορετικούς τρόπους και ακόμα δεν,έχω αγοράσει από μπιμπερό, μέχρι ποτηράκια διαφορετικά και μια τρύπα στο νερο😅  Με τα δόντια είμαστε πολύ χάλια και εμείς. Πάρα πολύ γκρίνια και μασάει τα πάντα. Τα χέρια είναι μόνιμα μέσα στο δόντια.. δεν μου τρώει και καλά αυτές τις μέρες κανένα γεύμα και μάλλον είναι από κει 
  • Προσθήκη...