Μετάβαση σε περιεχόμενο

Pote noiosate proth fora to moraki sas????

Recommended Posts

Kalhspera sas tha hthela na rothso oses apo esas kserete !!pote noiosate gia proth fora to moraki sas kata thn diarkeia ths egkumoshnhs!! ego breiskomai sthn 20 ebdomada kai thn pemth mpaino sthn 21 kai den esthanomai akomh kati !!einai fysiologiko?? h...mhpos telika eimai poly gaidara kai den katalabaino ths khnhsh tou!!

Euxaristo ek ton proteron oses apanthsan!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ekoliou katarxin me to kalo na to upodextite to koritsaki sas..... polu xarika... :)

ego tin eixa niosei guro stin 17 me 18 ebdoimada itane san gourgouto enterou.. mperdevese stin arxi alla pernagane i meres kai ginotane pio entono kai meta katalaba oti i tane i mpoumpouka mou... min agxonese ..tha erthei ki auto ki ego thimamai rotaga san treli giati ithela na me klotsaei oli mra apo tin arxi tis egkumosinis.. xaxaxa

apolause tin periodo auti,. einai monadiki

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ 12Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΩΡΙΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ.ΑΚΟΜΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!

Ekoliou mou geia sou agapi mou...

Egw sto prwto mou mwraki to eniwsa 22 eudomadwn...

Ki klwtsagen para poli...

Twra vriskome stin idia eudomada ki meres mazi sou...

Wmos to eixa niwsei apo ton prwigoumena mina diladi otan eimouna 16 eudomadwn...

Min fwvasai suntoma tha to niwseis...:) :woohoo: :)

EGO ENIOSA TON PRIGKIPAKO MOU OTAN HMOUN 22 EVDOMADWN ! LENE OTI STA PROTA PAIDIA ARGEIS NA NIOSEIS TIS KINISEIS XORIS NA ISXYEI AYTO GIA OLES MAS! PANTOS EINAI APISTEUTH AISTHISH! MONADIKH! ME TO KALO OLA K NA EXEIS MIA EUKOLH GENNA!

Εκολιού μου θυμίζεις τον εαυτό μου!!Και γω ανυσηχούσα πάρα πολύ!!Το αγοράκι μου το ένιωσα στην 20η εβδομάδα!Οπου να ναι θα το καταλάβεις και συ είναι φοβερή αίσθηση!!Αμα είσαι προτότοκη αργεί λίγο..Φιλάκια

Ekoliou Egw to eniwsa stin 16h ebdomada kai einai kai to prwto mou,koritsaki san fterougisma alla to mperdeyeis kai me gourgoyrisma toy enterou alla stin diki sou ebdomada otan to niwseis opou na nai diladi tha einai dynato kai tha patheis tin plaka sou.Egw eimai stin 28 kai akomi otan klotsaei xaplwnw ston kanape gia na tin apolausw einai alli aistisi den xortainetai denesai pio poly mazi tou syneiditopoieis tin yparxi tou kathimerina.Mhn anysixeis arga h grigora tha mpeis kai esy sto club xiixixi.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ 20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΙΩΘΑ ΣΥΧΝΑ ΤΟΤΕ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΦΥΡΑΚΙ.ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΑ "ΤΑΚ".ΦΙΛΙΑ.

Εγώ το μωράκι μου το ένοιωσα πριν καν μπω στο 4ο!

Αν και πρώτο το ένοιωσα νωρίς, έτσι ακριβώς όπως το λένε τα κορίτσια, σαν γουργουρητό! Τότε δεν είμουν σίγουρη και ντρεπόμουν να το πω κιόλας, αλλά περνώντας ο καιρός και νοιώθοντάς το όλο και πιο συχνά και πιο έντονα σιγουρεύτηκα!

Μήπως το νιώθεις αλλά δεν καταλαβαίνεις πως είναι το μωρό; Έχει συμβεί σε μία γνωστή μου και μόλις της εξήγησα πως είναι κατάλαβε πως το είχε όντως νοιώσει!

Όσο για το βάρος δε νομίζω πως έχει μεγάλη σημασία γιατί κι εγώ τα έχω τα κιλάκια μου:blush:

dev094pb___.png

Καλημέρα και από μένα! Οπου να'ναι θα το ακούσεις γλυκιά μου. Εγω το άκουσα πριν δυο βδομάδες περίπου, στην 19 εβδομαδα δηλαδή!

Kai ego exo kati enoxlhshs pou moiazoun me tou enterou alla oxi syxna...1-2 fores thn hmera.. kai eimai opos sas eipa sthn 20 ebdomada kai thn pemth mpaino sthn 21...Alla kapou diabasa oti paizoun rolo kai ta kila pou eisai!!

Γειά σας παίδες!!B)

εγώ είμαι τώρα στην 19 εβδομάδα και το τέλος της 17ης ένιωθα ένα γουργουριτό όχι όμως κάθε μέρα...μέχρι και πριν από 4 μέρες το μπέρδευα με το εντερό μου ,αλλά όταν συνέχιζε για πολύ τότε καταλάβαινα ότι ειναι η μπέμπα μου.Τώρα τελευταία-να και τώρα που κάθομαι- μου δίνει κάτι μικρές "σφιριές" ΤΑΚ ΤΑΚ,στο κέντρο της κοιλιάς ,έχει γίνει πιό συγκεκριμένο το χτύπημα,πολύ ελαφρύ βέβαια,ακόμα δεν το νιώθω βάζοντας το χερι μου από πάνω,αλλά είναι πιό συγκεκριμένο.δυναμώνει το ζουζούνι μου και μεγάλωνει και μπορει και κλωτσάει πιό δυνατά!!:laugh: :laugh:

είναι καταπληκτικό το συναίσθημα πάντος..!!και ακόμα δεν το έχω νιώσει σε όλο του το μεγαλείο!:blush: :blush: ανυπομονώωωω!!δεν περναν οι μέρες!!:huh: :huh: :huh:

Εγω το ενιωσα το κοριτσακι μου την 18η με 19η εβδομαδα ομως δεν το εδωσα σημασια νομιζα οτι ηταν ιδεα μου...Ειχα τον γαμο μου εκεινο το διαστημα και δεν ειχα μυαλο για πολλα.

Εχω ακουσει οτι μετα την 19η εβδομαδα με 22η καταλαβαινεις ενα φτερουγισμα ή ενα ετσι ανακατεμα - γουργουρητο...

Μην ανησυχεις θα το νιωσεις και μαλιστα αργοτερα και για τα καλα!!!

Εγω τωρα ειμαι στην 32η εβδομαδα και νιωθω κωλαρακια και χερακια να κουνιουνται!!!:laugh:

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ..ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΣΤΟ 5.ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ

ΑΧ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ)ΔΕΝ ΚΛΟΤΣΑΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΟΤΣΑΕΙ.ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΠΟΛΛΥ?ΓΙΑΤΙ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΠΟΛΛΥ?(ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ)ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΛΟΤΣΟΥΣΕ ΠΟΛΛΥ.

ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ.

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...