Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΚ κύτταρα φονιάδες!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα.....η νεα γενια γιατρων ειτε γυναικολογων ειτε αιματολογων δεν τα πιστευουν!!! δεν με αφηνουν να κανω αυτη την εξεταση των ΝΚ...κανενας γιατρος σε οσους εχω παει..ειναι η μοναδικη εξεταση στις δεκαδες που εχω κανει που δεν μου συνιστουν!!! οποτε κ δεν εχω κανει!! δεν με αφηνουν!!! μακαρι να εχουν δικιο...ενω παλιοτερα μεχρι το 2008 ηταν καθημερινοτητα τα εμβολια για τα ΝΚ σε παρα πολλες κοπελες που εχω μιλησει κ ειναι μητερες σημερα

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η antzy9 είπε:

καλησπερα.....η νεα γενια γιατρων ειτε γυναικολογων ειτε αιματολογων δεν τα πιστευουν!!! δεν με αφηνουν να κανω αυτη την εξεταση των ΝΚ...κανενας γιατρος σε οσους εχω παει..ειναι η μοναδικη εξεταση στις δεκαδες που εχω κανει που δεν μου συνιστουν!!! οποτε κ δεν εχω κανει!! δεν με αφηνουν!!! μακαρι να εχουν δικιο...ενω παλιοτερα μεχρι το 2008 ηταν καθημερινοτητα τα εμβολια για τα ΝΚ σε παρα πολλες κοπελες που εχω μιλησει κ ειναι μητερες σημερα

Έτσι ακριβώς και στη δική μου περίπτωση, έχω κάνει όλες τις εξετάσεις και τη συγκεκριμένη εξέταση δεν την έχω κάνει. Ό γυναικολόγος μου και ο αιματολογος μου δεν την υποστηρίζουν. 

Δημοσίευση

Καλημέρα! Και ο δικός μου γιατρός μου είπε ότι είναι βλακειες αυτά δεν τα πιστεύει,μονο μου είπε για τα φωσφολιπίδια αντισώματα γι αυτό και θα κάνω ενεσεις προληπτικά.

Δημοσίευση

Εγω με τον προγουμενο γιατρο δεν το συζητησα για αυτην την εξεταση. Δεν με εβαλε να την κανω.

Ρωτησα ομως εχθες την νεα μας γιατρο κ μου ειπε οτι δεν χρειαζεται γιατι ουτως ή αλλως θα παρω κορτιζονη. Επισης μου ανεφερε πως ισως θα μου κανει κι εναν ορό λιπιδίων που βοηθαει.

Δημοσίευση

Χάπια κορτιζόνης. 

Ο γυναικολογος τα δινει,ναι.

Παρα πολλες κοπελες παιρνουν. Πλεον ειναι στανταρ για τους περισσοτερους γιατρους.

Εγω την πηρα στην δευτερη μονο προσπαθεια,καποιες μερες πριν την εμβρυομεταφορα μεχρι την χοριακη οπου κ εκοψα ολα τα χαπια μετα το αρνητικο.

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η elviraice είπε:

Καλησπέρα!!!εμένα η προηγούμενη γιατρός μου με έβαλε και την έκανα!!!Ο γιατρός μου  τώρα μου είπε ότι ήταν πεταμένα λεφτά και δεν της έδωσε καν βάση!!!

Ηταν καλη η εξεταση σου;

Δημοσίευση

Συγνωμη που αργούν τα μηνύματα μου αλλά έχω τον περιορισμό ακόμα!!!λοιπόν σύμφωνα με την δεύτερη γιατρό υπήρχαν λέει κάποιες ενδείξεις!!!τρέχα γύρευε και μάλιστα μου έδωσε κορτιζόνη χωρίς καν να μπω σε προσπάθεια εξωσωματικής!!!και οι δύο γιατροί μου τώρα που όπως σας είπα δεν τις είδαν καν μου έδωσαν έτσι και αλλιως κορτιζόνη για την εμβρυομεταφορα!!Η οποία από ότι έχω καταλάβει και έχω διαβάσει είναι πλέον απαραίτητη σε αυτές που κάνουν εμβρυομεταφορα με κρυοσυντηρημενα ωαρια!!!Δυστυχώς μέχρι να καταλήξω σε γιατρούς πέρασα πολύ άσχημα!!!!

Δημοσίευση

Δεν την εχω κανει αλλα στην αποξεση που εκανα μια ειδικη ιστολογικη εξεταστηκε το υλικο και βγηκε αρνητικο σε ΝΚ. Αυτη ειναι και η μονη μου εμπειρια με δαυτο

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Ηταν καλη η εξεταση σου;

εγω την εκανα (ηταν μεσα στις πολλες που μου εγραψε η λεκου) κ ηταν οκ.

ο γιατρος μου παντως κ ο αλλος που πηγα για β γνωμη λενε οτι ειναι ξεπερασμενη.

Δημοσίευση

@Dim83  μου ανακουφιζομαι με αυτο που σου ειπαν οι γιατροι γιατι με τοσα που διαβαζω αγχωνομαι μηπως εχω το ενα μηπως εχω το αλλο ή το παράλλο. Κ οπως εγραψα κ παραπανω η νεα γιατρος μου πε οτι δεν χρειαζεται να τα ελεγξω τα νκ. Ελπιζω να εχει δικιο.

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η nikona είπε:

@Dim83  μου ανακουφιζομαι με αυτο που σου ειπαν οι γιατροι γιατι με τοσα που διαβαζω αγχωνομαι μηπως εχω το ενα μηπως εχω το αλλο ή το παράλλο. Κ οπως εγραψα κ παραπανω η νεα γιατρος μου πε οτι δεν χρειαζεται να τα ελεγξω τα νκ. Ελπιζω να εχει δικιο.

κ οι 2 ετσι μου ειπαν. κ επειδη εχω ψαξει πολυ καταλαβα οτι καποιοι μεν τα πιστευουν αλλα ειναι λιγοι.

κ μαλιστα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι πλεον αμφισβητουνται γιατι γυναικες με ψηλα καταφεραν κ εκαναν παιδακια μια χαρα χωρις θεραπεια.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Dim83 είπε:

κ οι 2 ετσι μου ειπαν. κ επειδη εχω ψαξει πολυ καταλαβα οτι καποιοι μεν τα πιστευουν αλλα ειναι λιγοι.

κ μαλιστα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι πλεον αμφισβητουνται γιατι γυναικες με ψηλα καταφεραν κ εκαναν παιδακια μια χαρα χωρις θεραπεια.

Πολυ ελπιδοφορο αυτο!!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η nikona είπε:

Πολυ ελπιδοφορο αυτο!!! 

επισης βλακια ειπα.δεν ηταν στις εξετασεις της λευκου.καποιος αλλος με εβαλε να την κανω.

παντως αφου θα παιρεις κορτιζονη μια χαρα θα εισαι.τελη ιουνιου ξεκινατε?

Δημοσίευση

@Dim83 μου αν ολα ειναι καλα στην μεθεπόμενη περιοδο. Τωρα περιμενω περιπου τις πρωτες μερες του ιουνιου. Οποτε λογικα(γιατι βλεπω οτι μεγαλωσε λιγο ο κυκλος μου) αν ειναι ολα οκ αρχες ιουλιου. Πρωτα ο Θεός. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η nikona είπε:

@Dim83 μου αν ολα ειναι καλα στην μεθεπόμενη περιοδο. Τωρα περιμενω περιπου τις πρωτες μερες του ιουνιου. Οποτε λογικα(γιατι βλεπω οτι μεγαλωσε λιγο ο κυκλος μου) αν ειναι ολα οκ αρχες ιουλιου. Πρωτα ο Θεός. 

ωραια....θα στελνουμε ευχες,φιλακια,αγκαλιτσες και ο,τι αλλο θα μπορουσε να σου δειξει τη συμπαρασταση μας!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Dim83 είπε:

ωραια....θα στελνουμε ευχες,φιλακια,αγκαλιτσες και ο,τι αλλο θα μπορουσε να σου δειξει τη συμπαρασταση μας!!!!

Αχ ευχαριστω παραπολυυυυ!!!!

Και σε σενα ολα να πανε καλα!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...