Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! 

Είμαι στην 33η εβδομάδα μου, οπότε καταλαβαίνετε ότι κοντεύω.

Έχω επιλογή να γεννήσω είτε στο Μητέρα είτε στο Γαία. Πήγα εχθές και είδα το Γαία και με έπιασε ψυχοπλάκωμα!!! Τα δωμάτια πιο μικρά πεθαίνεις, τοίχοι στενοί και σε πλακώνουν. Γενικά πολύ μικρό και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ! Οπότε ουσιαστικά το απέρριψα και μένω με το Μητέρα...

Επίσης, θέλω υποχρεωτικά μονόκλινο γιατί έχω θέμα να είμαι με αγνώστους στο ίδιο δωμάτιο ειδικά στην κατάσταση που θα είμαι.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω για πρόσφατες εμπειρίες σας αν μπορείτε από το Μητέρα!! Πολύ θα με βοηθούσατε! Έχω διαβάσει διάφορα αρνητικά και έχω αγχωθεί!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα, τι άσχημα έχεις ακούσει για το μητέρα; εγώ εκεί γέννησα και είμαι πολυ ευχαριστημένη και μάλιστα ήμουν σε τρίκλινο! Οι κοπέλες ήταν πολύ βοηθητικές και συνεργάσιμες, φουλ υπέρ του θηλασμού, χαρακτηριστικά το πρώτο μου βράδυ ούρλιαζε η μικρή συνεχόμενα έκλαιγα κι εγώ γοερά και ούτε νύξη για ξένο γάλα έκαναν ίσα ίσα προσπαθούσαν όλες να με βοηθήσουν. Τα δωμάτια είναι μεγάλα έχεις αρκετό χώρο ανάμεσα στα κρεβάτια, τα δωράκια τους είναι άπειρα (αφρόλουτρα, παμπερς, κρέμες του μωρού κτλ) το μονόκλινο δε που είχα νοσηλευτεί εκεί στο πρώτο τρίμηνο ήταν σούπερ, είχε κρεβάτι κανονικότατο για τον σύνοδο και γεύματα ωραίο μπάνιο, γενικά μου άρεσε πολύ. Δεν θα πας βόλτα κι από εκεί να δεις ; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω πάει πολλές φορές για φίλες μου που γέννησαν και μου φαινόταν πάντα μια χαρα το Μητέρα!! Λένε ότι δεν δίνουν τόση σημασία το προσωπικό και ότι ζητάς κάτι τώρα και στο φέρνουν σε μια ώρα! Όπως και να έχει νομίζω ότι δεν έχω άλλη επιλογή.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...