Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ααα κι εσύ μεγάλο στηθος ε; Μια απ' τα ίδια βασικά το δικό μου είναι πολύ βαρύ και ειδικά τώρα έχει γεμίσει κι άλλο. Με δυσκολεύει να το πιάσω σκέψου στο θηλασμό 😅 Ακόμα με πονάνε οι θηλές αν και προσπαθώ να κάνει μεγάλο άνοιγμα να πιάνει και θηλέα άλω αλλά κι η γλυκούλα έχει μικρό στοματακι. Ωραία αν σε βολεψει πες μου!! 
    • Κάτσε ξεκουράσου όσο μπορείς! Σε καταλαβαίνω γιατί κ εγώ δεν κάθομαι στα αβγά μου, αλλά έχουμε για λίγο την ευκαιρία να μην κάνουμε πολλά πολλά!  Εγώ κορίτσια βλέπω ότι η κοιλιά μου έχει κατέβει πολυυυ…μου το λένε κ όσοι με βλέπουν. Και επίσης σήμερα δεν μπορούσα να περπατήσω μες στο σπίτι. Ένιωθα πως «πέφτει» προς τα κάτω οι κοιλιά. Σαράβαλο από άλλον πλανήτη εγώ με μόνιμο κλάμα και τύψεις μετά 😅 
    • 95E κ γω μη νομίζεις πήρα μεζούρα κ μετρήθηκα…
    • Ευτυχώς με ηρέμησε ο πονοκέφαλος σε σύγκριση με το πρωί, δεν έχει περάσει ακόμα αλλά είναι καλύτερα. Σήμερα αλλάζω βδομάδα και μήνα οπότε είναι όλα πιο έντονα τα συμπτώματα.  Κορίτσια χθες το απόγευμα και σήμερα το μεσημέρι μου φάνηκε ότι κάτι αισθάνθηκα. Δεν ήταν το έντερο ήταν μια άλλη αίσθηση, θα το παρακολουθήσω. Εσείς έχετε αισθανθεί κάτι; 
    • Εμένα κορίτσια τελικά με πήρε τηλέφωνο η γυναικός μου και αποφάσισε ότι η καμπύλη μου είναι παθολογική για 5 μονάδες που ήταν ανεβασμένη στη μία ώρα, οπότε μου είπε να δω ενδοκρινολόγο. Θα πάω σήμερα το απόγευμα, να δείξω στον ενδοκρινολόγο τα αποτελέσματα να δω τι θα μου πει ο άνθρωπος και έχω ραντεβού και με διατροφολόγο ούτως η άλλος γιατί κάνω διατροφή από την αρχή της εγκυμοσύνης.  Εντάξει θεωρώ λίγο υπερβολική την γυναικολόγο μου σε κάποια θέματα, αλλά οκ! θα δούμε πως θα πάει. 🤔
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...