Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σούπερ!!! Λες κ βλέπω σπιτικές χοριακες είναι!!!! Η ίδια γιατρός στο πρώτο με είδε 6+3. Μαρή τι να κάνω, να το ανακοινώσω στα γενέθλια μου χωρίς να έχω πάει στη γιατρό 😂😂?? Είπαμε είμαι γιουχου όχι και τόσο όμως!!! 😝😅🤣😂 Ποτέ είχες ΤΕΡ εσύ;;;
    • Με το καλό να έρθει το αγοράκι σου και τα κιλά χάνονται.Πόσα έβαλες στα δίδυμα;
    • +10 πριν μια βδομάδα😱 Ότι δεν πήρα στα δίδυμα θα τα πάρω τώρα.. Πλέον δεν έχω τόσο έντονη συχνοουρία όσο τις προηγούμενες εβδομάδες μπορώ να πω..
    • Καλέ ποτέ πρόλαβα? Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε επαφή και όχι ελεύθερη. Μετά από χρόνια χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό, βέβαια όχι από την αρχή αλλά και πάλι θα ήταν νωρίς για συμπτώματα.  Πλάκα πλάκα είναι ο μεγάλος φόβος μου. Είμαι και από καισαρικη. Αλλά νομίζω έκλεισα με τα 2 παιδιά. 
    • Κοριτσια μου καλησπερα!!!!❤️ Σας σκεφτομαι πολυ κ μου λειπετε! Αληθεια μου λειπετε πολυ!!! Δθαβασα τα νεα σας εδω στην τελευταια σελιδα... Χρονο δν εχω καθολου με τις 2 ζουζουνιτσες!!! Με πολλη επιμονη κ υπομονη των μωρων καταφεραμε να θηλαζουμε αποκλειστικα.. περασα δυσκολα στην αρχη με λιγο πονο, συγχυση θηλων, μια μαμα ν μαλωνουμε συνεχεια για το αν χορταινουν τα μωρα κ να τους δωσω ξενο (δε με ξυπβουσε καν να θηλασω και εδινε μπουκαλι γτ με λυποταν κ ηθελε να ξεκουραστω κι εγω δν ακουγα ξυπνητηρια οπως καταλαβαινετε..), ξενυχτια, θηλαστρο κλπ κλπ κλπ... τωρα μπορω ν πω οτι βρηκαμε καπως ρυθμους... εδω κ 1 μηνα νομιζω εινσι π δν δινω καθολου μπουκαλι..  8 ιουνιου γιναμε 4 μηνων!!! 65εκ η μια κ 5910 και 63εκ η αλλη και 5800!! Ειναι τρομερα πλασματακια!!! Πολυ χαμογελαστα και ησυχα!!! Επισης κοιμουνται προς το παρον!!! Το βραδυ δλδ 8ωρο κοιμουνται αλλα εχουν λιγο αλλους ρυθμους.. η μια μετα τις 9-9μιση πεφτει γ υπνο ενω η αλλη ειναι party animal κ κοιμαται 11-12... Η καθημερινοτητα δυσκολη κ πολυ απαιτητικη... εχω χασει τον εαυτο μου η αληθεια ειναι.. συγκατοικω ειτε με τη μαμα μου ειτε την πεθερα μου κ καταλαβαινετε.... Κλαιει η μια.. σας αφηνω κ θα ξαναμπω!! Σας φιλω!!!!🌹🌹🌹🫶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...