Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Stelvan είπε:

Βρε φιλεναδα λες......στο ευχομαι!!!!!!πηρες καθολου το γιατρο σου;;;;;λογικα αν ειναι τα πονακια θα ρυθμιστούν ......αντε να δουμε......εγω σημερα.ειχα.πολλες λευκες βλεννες μετα τη βολτα.κ.συσπασεις ακανονιστες οποτε δεν.ειναι.τπτ......λες ο γιοκας σου να βιαζεται να.βγει;;;;;;;

δεν νομιζω.... δεν ξερω.... ε ω μπλεχτει πολυ.. πετρωμα παντως δεν νοιωθω καθολου!! εσυ στις συσπασεις νοιωθεις και πετρωμα στην κοιλια;; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Fainareti είπε:

δεν νομιζω.... δεν ξερω.... ε ω μπλεχτει πολυ.. πετρωμα παντως δεν νοιωθω καθολου!! εσυ στις συσπασεις νοιωθεις και πετρωμα στην κοιλια;; 

Ναι φουλ....σηκωνεται κ πετρωνει.....αλλα ακανονιστα σε χρονο....καποιες ανα πεντε καποιες ανα εφτα λεπτα εεεε μετα σταματανε... .

Δημοσίευση

Κορίτσια, στην τελευταία επίσκεψη στο γυναικολόγο μου, μου είπε ότι στην επόμενη που θα είμαι 34εβδομαδων θα μου κάνει την κολπικη εξέταση. Έχω αγχωθεί γιατί νομίζω ότι προκαλεί συσπάσεις και μπορεί να σε οδηγήσει σε γεννά... εσείς στις πόσες εβδομάδες την κάνατε πρώτη φορά και σας έκανε συσπάσεις μετά; 

Δημοσίευση

@Λευτέρης πολυ νωρις μου φαινεται κ χωρις λογο......εγω φαντασου 37 εβδομαδα κ.ακομα.δε μου εψει κανει.κατι τετοιο ουτε στη πρωτη εγκ...Αύριο θα παω κ.θα σου πω αν.μου κανει.....αυτο γινεται συνηθως για να ελεγχουν κατα ποσο η μητρα προετοιμαζεται η τυχον διαστολη....αλλα γιατι να μπεις σε αθτη τη διαδικασια απο τον ογδοο...στη θεση σου θα το συζηταγα μαζι του να σου εξηγησει ......

Δημοσίευση

Ναι θα τον ρωτήσω γιατί ούτε εμένα μου άρεσε καθόλου... 

η @Fainareti μας γέννησε! Ένα αγοραρο 3.560! Είχε κάθε 5' πόνους το βράδυ και έκανε καισαρική σήμερα το πρωί... όλα καλά είναι, ερωτεύεται το αγόρι της :) όταν ανασυγκροτηθεί θα σας γράψει! 

Δημοσίευση

Αχ τι τελεια!!!!!!! @Fainareti μου συγχαρητηρια κοριτσαρα μου....σαν ψεματα μου φαινεται.τον.αυγουστο που μιλαγαμε για τις εγκυμοσυνες μας.......βιαστικος ο.μπεμπακος αλλα.καλυτερα τον εχεις αγκαλιτσα νωριτερα....πωπω που να.εφτανε κ.μεχρι τελους θα ηταν.σιγουρα 4.500.....γερος κ τυχερος να ειναι κοριτσακι μου...και να τον καμαρωνεται παντα!!

Δημοσίευση
στις On 18/3/2018 at 1:34 ΜΜ, ο/η Λευτέρης είπε:

Κορίτσια, στην τελευταία επίσκεψη στο γυναικολόγο μου, μου είπε ότι στην επόμενη που θα είμαι 34εβδομαδων θα μου κάνει την κολπικη εξέταση. Έχω αγχωθεί γιατί νομίζω ότι προκαλεί συσπάσεις και μπορεί να σε οδηγήσει σε γεννά... εσείς στις πόσες εβδομάδες την κάνατε πρώτη φορά και σας έκανε συσπάσεις μετά; 

@Λευτέρης μου δε σε ξεχασα ......λοιπον εμενα δεν μου έκανε κολπικη εξεταση αυτη τη φορα ....37εβδ....ειμαι μου ειπε οτι.ειναι νωρις κνοτι.υπαρχει πιθανότητα.να.μου προκαλεσει συσπασεις για τοκετο ......σε δεκα μερες που θα εχω κλεισει 38και θα.μπαινω 39 τοτε θα μου.κανει.....για να τσεκαρει και τυχον διαστολη...μου ειπε να.ξεκινησω καρδιοτοκογραφο...κατα τα αλλα.ολα.νορμαλ.ο μπεμπης εχει παρει θεση αλλα δεν εχει εμπεδωθει βαζει βαρος...οποτε είμαστε μια χαρα....Τον  ρώτησα κιολας αν τυχει.κ γεννησω πασχα;;;;μη τυχον.κ.εχει.κανονισει...κ.μου λεει.οποτε κ.αν.ξεκινησει εγω εδω θα ειμαι...οποτε ησυχασα κ.απο αυτο...

Δημοσίευση

@Stelvan μόνο αν κατάλαβα λάθος και εννοούσε ότι θα μου πάρει κολπίκο επίχρισμα και τα μπέρδεψα εγώ. Αλλιώς είναι εξωφρενικά νωρίς για τέτοια εξέταση. Θα το συζητήσω μαζί του. 

Τελεια ο μπέμπης <3 εγώ έκανα χθες το ντοπλερ, όλα καλά ευτυχώς :) πλακούντας έχει μείνει ακόμα στο 1 όποτε ξεαχγωθηκα 

Δημοσίευση

@Bloop.... @Λιτσούλι τι κανετε πως πανε οι κοιλιτσες;;;;;γεννησα καμία;;;;;εχω μπηκα 38και αγχος φουλ......αυριο θα κανω καρδιοτοκογραφο.....εσεις σε τι κατασταση είστε;;;;; @Λευτέρης πως πας ...πηγες γιατρο;;;;;;αντε μπαινεις κ.συ σιγα σιγα στον 9.......

Δημοσίευση

Εγώ πήγα χτες να κάνω καρδιοτοκογραφο! Μου λένε ωραία, θα πάμε κάτω στην αίθουσα τοκετων να κάνουμε την εξέταση. κι εκεί που πίστευα τουλάχιστον ότι είμαι προετοιμασμενη ψυχολογικά κ συμβιβασμενη....ταχριαστηκα!!!! Αγχωθηκα απ το πουθενά ?

Εν πάση περιπτώσει... Όλα καλά χτες.. Στο 20λεπτο με έδιωξε. Ούτε συσπασεις ούτε τπτ!κάνω άπειρες βόλτες κ τπτ!Με βλέπω να φτάνω τις 40! 

Εσύ ???? :)

Δημοσίευση

Εγω σημερα απογευμα θα κανω καρδιοτοκογραφημα...εχω συσπασεις μεσα στη μερα καποιες έντονες κάποιες ήπιες.....αντε να δουμε.τι θα γινει.....καποια πονακια απο κατω οταν.κουραστω αλλα οχι.ιδιαιτερα.πραγματα κ γω το βλεπω να.φτανω μεχρι τελους!!!!!!

Δημοσίευση

κορίτσια μου σας γράφω αγκαλιά με τον μικρό μου λαχταρίτσα!!!Γεννήσαμε ξαφνικά στις 36 εβδ και 4 ημέρες με καισαρική εναν αγόραρο 3650!!!!!!! .  μην φοβάστε τίποτα!!! Αυτό που θα πάρετε μετα στην αγκαλιά σας αξίζει τα πάντα!!!!!

Δημοσίευση

@Bloop πηγα για καρδιοτοκογραφημα σημερα....με ειχανε 40 λεπτα και έκανα 6ηπιες συσπασεις κ 1 δυνατουτσικη αλλα επειδη ηταν.ακανονιστες χρονικα.μου ειπε ογια γιατρος, μου, οτι θα το.παρακολουθούμε...η μαια ειπε οτι, ειναι καλο, που εχει ξεκινησει δραστηριότητα γιατι θα βοηθησει κ. το τράχηλο......μετα ειχα πονακια στο σπιτι σαν περιόδου αλλα μετα σταματησαν......ψυχοβγαλτης το παιδι μου.!!!!!!!!

Δημοσίευση
στις On 22/3/2018 at 3:01 ΜΜ, ο/η Stelvan είπε:

@Bloop.... @Λιτσούλι τι κανετε πως πανε οι κοιλιτσες;;;;;γεννησα καμία;;;;;εχω μπηκα 38και αγχος φουλ......αυριο θα κανω καρδιοτοκογραφο.....εσεις σε τι κατασταση είστε;;;;; @Λευτέρης πως πας ...πηγες γιατρο;;;;;;αντε μπαινεις κ.συ σιγα σιγα στον 9.......

Γιατρό έχω στις 2.04... στις 13.04 μπαίνω στον 9ο ναι! Αστα! Να μην το σκέφτομαι ακόμα, που κάνει πολύ μακριά ?

Δημοσίευση

Ελα @Bloop τπτ δε μας.εμεινε.μια υπομονη κ θα ερθει..... @Fainareti μου πες τι έκανες να το.κανουμε κ.μεις.κ τσουπ να.ερθουν !!!!!εμενα.προς το παρον κουνιεται σαν τρρλο μεσα στη.κοιλιτσα μου.κ λεω πηγαινε προς τα κατω ...προς τα κατω!!!!!!μπας κ.μ.ακουσει.....

Δημοσίευση

Κορίτσια εμένα μου λένε οι γιαγιάδες κ κτ θειαδες ότι η κοιλίτσα μου είναι ακόμη επάνω κ πως έχω ακόμα καιρό! Σκέτη απογοήτευση ? ισχύει ?κ ο γιατρός βέβαια εν μέσως πλην σαφώς κτ τέτοιο μ χε πει.. Πως όταν πάρει θέση στ λεκάνη κ όλας θ νιώθω βάρος στ κέντρο κάτω κάτω... Εγώ τπτ! Βάρος στ στομάχι κ τα πλευρά που τρώω τα κλωτσιδια τρώω ?

Δημοσίευση
στις On 16/3/2018 at 9:07 ΜΜ, ο/η Λευτέρης είπε:
στις On 24/3/2018 at 12:32 ΠΜ, ο/η Λευτέρης είπε:

Γιατρό έχω στις 2.04... στις 13.04 μπαίνω στον 9ο ναι! Αστα! Να μην το σκέφτομαι ακόμα, που κάνει πολύ μακριά ?

Κοριτσακια μου γεννησα κ εγω!! ❤ ❤ ❤ σειρά σας τώρα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Λιτσούλι είπε:

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου!!! Κι εσυ γρήγορα να νιώσεις καλά και να πατε Σπιτακι σας! Όταν εχεις χρόνο περιμένουμε εμπειρίες να παίρνουμε  κουράγιο!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
    • Σ ευχαριστώ πολύ εμένα είχε αρχίσει με μπουρμπουληθρες 14 εβδομάδες και κάτι πλέον ρίχνει μικρές κλωτσιτσες που και που 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...