Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα,ήθελα να θηξω ένα θέμα σε όσες χρειάστηκε στην εγκυμοσυνη να κάνουν περίδεση τραχήλου.. εγώ έκανα κ ήθελα να μάθω μετά πως το αντιμετωπίσατε;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε; Μετα απο ποσο καιρο απο την 1η-2η χοριακη, ηταν ο 1ος υπερηχος;
    • Μαρία συγγνώμη αν δν έχω δει μνμ σου  μπαίνω από κινητό μόνο κ χάνονται δεν μπορώ να τα βρω εύκολα! Γενικά η πλοήγηση από κινητό είναι πάρα πολύ δύσκολη!    πόσο μα πόσο χαίρομαι που βλέπω ότι τα καταφέρνεις τόσα υπέροχα! Γιατί υπέροχα είναι 🩷🩷🩷 απίστευτη εξέλιξη! Πόση δύναμη έχεις 💪🏽✌🏻🙏🏻 σε θαυμάζω αλήθεια! Κ το εννοώωωω!    Η άντληση γενικά είναι πολυπαραγοντική! Μπορεί να δεις ότι το ένα διάστημα βγάζεις πιο πολύ το άλλο διάστημα πιο λίγο! Μην ανησυχείς! 💪🏽  θα σου βάλω κ κάποιες φωτο! Αρχεία δν ξέρω αν μπορώ να ανεβάσω από το κινητό θα το ψάξω!    υπάρχουν κ οι εναλλακτικοί τρόποι σίτισης σε περίπτωση που δν θέλει μπουκάλι το μωρο μπορείς κ ν συνεχίσεις να προσπαθείς ενδιάμεσα για μπιμπερό!    Γενικά θέλεις τουλάχιστον 8 θηλασμούς μέσα στη μέρα το κάθε παιδί στην ηλικια που είναι κ 5-6 καλά βρεγμένες πάνες. Βέβαια από το βάρος καταλαβαίνεις άνετα ότι πάνε πάρα πολύ καλά κ τρέφονται 🩷✌🏻💪🏽   όταν αντλείς μπορείς να βάζεις κάλτσα να μην βλέπεις πόσο βγάζεις κ σε αγχώνει κ μπλοκάρει η άντληση  επίσης αντλείς πιο εύκολα όταν από τη μια πλευρά έχεις θήλαστρο κ από την άλλη το μωρό μπορεις να δοκιμάσεις διαφορετικές ώρες μέσα στη μέρα να δεις αν αντλείς πιο καλά πχ το πρωί ή το μεσημέρι ή το απόγευμα! 
    • εγώ πήγα με πρόκληση γιατί έφτασα 40 εβδ και 2 μέρες αλλά δεν έπιασε η πρόκληση δεν είχα καθόλου συσπάσεις ούτε διαστολή ο τράχηλος κλειστός ούτε τα νερά δεν μπορούσαν να με σπάσουν το μωρό ήταν ψηλά.. γενικά δεν ήμουν έτοιμη να γεννήσω αλλά ο γιατρός από την στιγμή που πέρασα την ΠΗΤ μου λέει δεν μπορώ να σε αφήσω άλλο πρέπει να γεννήσεις ήμουν και 4 ώρες μακριά από Αθήνα οπότε πήγα...  Δεν είναι πάντως τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται και εγώ νόμιζα θα είναι χειρότερο αλλα όχι όλα καλά παίρνεις και τα παυσίπονα σου και ο πόνος είναι ελεγχόμενος η αποθεραπεία ήταν εύκολη σηκώθηκα γρήγορα μια χαρά κανένα θέμα δνε είχα και μην σου πω η δεύτερη καισαρική ήταν ακόμα πιο εύκολη  Εννοείται πως μια φυσιολογική γέννα είναι το ότι καλύτερο για την μαμά και το μωρό δεν το συζητώ αλλά και η εσχάτη λύση της καισαρικής  it’s ok  τώρα μην το σκέφτεσαι ακόμα αυτό έχουμε δρόμο μπροστά μας να προετοιμαστούμε για την γέννα σωματικά και ψυχολογικά 😊
    • @Ngsofia κορίτσι μου διάβασα το μήνυμά σου και δεν πίστευαν τα μάτια μου τι έβλεπαν. Λυπάμαι, πραγματικά λυπάμαι. Το έχω ζήσει και ξέρω και πως είναι και πως νοιώθεις. Έχε πίστη, μόνο αυτό.. Δεν ήρθε στην πρώτη προσπάθεια, θα ρθει στη δεύτερη αρκεί να το πιστέψεις και να μην χάσεις την ελπίδα.!!! 🙏🏼
    • Καλημέρα ομορφοκόριτσα.! Καλά είμαστε κι εμείς, πήγαμε εχθές νοσοκομείο για να κάνουμε το πρώτο ραντεβού με το γιατρό που θα αναλάβει τη γέννα. Όλα καλά, λίγο πίεση μου βρήκαν γιατί από την προηγούμενη το βράδυ μάλωσα με το σύζυγο οπότε λογική και η πίεση και η ταχυκαρδία. Μιας και δεν έχω να κάνω με ένα παιδί που κυοφορώ, έχω να κάνω και με ένα 5χρονο ετών 39.. 🥴🥴🥴 Τεσπα! ο γιατρός μου σύστησε ξεκούραση γιατί βρήκε το κεφαλάκι της μικρής σχετικά χαμηλά με βάσει τις εβδομάδες, οπότε καναπέ και πάλι καναπέ. Καμπύλη ζαχάρου έκανα εγώ 30/11 ευτυχώς όλα καλά! Δεν μίλησα ακόμη με τη γιατρό μου αλλά λίγο που είδα και κατάλαβα μου φάνηκε μια χαρά.! Τώρα έχω ραντεβού ξανά μαζί της 22 του μήνα.  Θα της ζητήσω κορίτσια να μου γράψει και την αίτηση που χρειάζεται για το επίδομα κυοφορίας και λοχίας πριν μπει ο Ιανουάριος γιατί 14/01 λήγει η σύμβαση μου και θέλω να προλάβω. Κανονικά 10/01 βάση ΠΗΤ σταματάω από τη δουλειά, οπότε θα κόψω αναρρωτική 09/01 & από 10/01 θα μπω στο επίδομα. Μετά όταν λήξη η σύμβαση 14 του μήνα δεν έχω θέμα, το ταμείο με πληρώνει κανονικά.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...