Χρόνια πολλά Ιωάννα μου!!! Με το καλό να έρθει το νέο έτος!!! Περαστικά σας!!!! Καλά είμαστε!!! Εμείς πήγαμε στη γιαγιά μου στο χωριό μια βόλτα να τον γνωρίσει κ στους παππούδες του άντρα μου, αλλά ήρθε κ η βαφτιστηρα από τη Γερμανία κ κάνουμε σαν χαζοί για να τη δούμε! Χθες βρεθήκαμε για να της δώσουμε το δώρο της!!
Αυτή η μανία με τα χέρια στο στόμα δεν υπάρχει.. έχει αρχίσει εδώ κ πέντε μέρες πιάνει καλά κ τα παιχνίδια του κ ειδικά την κουδουνιστρα προσπαθεί να τη βάλει στο στόμα του, αλλά δεν μπαίνει 🤣.
Η μικρούλα σας είναι τέλεια στα κιλά της!!! Μεγαλώνουν τα ζουζούνια μας!!!!
Κορίτσια εσείς πήγατε κάπου αυτές τις μέρες ή θα πάτε κάπου μονοήμερη ή καμιά εκδρομή; Κάτι με έλεγε ο άντρας μου να πάμε καμια μονοήμερη με τα παιδιά σε κανένα χωριό αλλά μόνο που μου το είπε κουράστηκα. Επίσης θέλω να προσέχω μη κολλήσω τίποτα, κρυώσω, αρρωστήσω κτλ. Δε νομίζω του είπα, να είμαι σε θέση να πάω κάπου τώρα με τη κοιλιά έτσι..!! Δε θέλω να ταλαιπωρηθώ και επίσης κουράζομαι με το παραμικρό. Για να μη βάλω την συχνοουρία!! Κάθε τρεις και λίγο τουαλέτα. Για εκδρομή είμαι..! 😔