Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυμοσύνη με περίοδο τον πρώτο μήνα???

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!!! Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί προβληματίζομαι με αυτό που μου συμβαίνει! Με τον σύντροφό μου έχουμε επαφές καθ'όλη τη διάρκεια του κύκλου, και στις 'γονιμες'. Πριν 3 εβδομάδες τις μέρες της κανονικής περιοδου είχα αιμορραγία για 1-2 μέρες (συνήθως μου κρατάει 5-6 ) με αρκετα μικροτερη ποσοτητα και μετά από παύση 2 ημερών παρατήρησα κηλίδες αίματος ροζ!είχα και πόνους χαμηλά στιγμιαιους... λέω θα έτυχε! Από εκεί και μετά όμως έχω μια περίεργη γεύση στο στόμα όλη μέρα και μια συνεχόμενη ενόχληση στο στομάχι κατά διαστήματα πιο έντονη! αν κάνω τεστ θα είναι έμπιστο η λόγω της αιμορραγίας δεν είναι τόσο αξιόπιστο??

Δημοσίευση
στις On 16/2/2018 at 11:52 ΠΜ, ο/η Annakwst είπε:

Καλημέρα!!! Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί προβληματίζομαι με αυτό που μου συμβαίνει! Με τον σύντροφό μου έχουμε επαφές καθ'όλη τη διάρκεια του κύκλου, και στις 'γονιμες'. Πριν 3 εβδομάδες τις μέρες της κανονικής περιοδου είχα αιμορραγία για 1-2 μέρες (συνήθως μου κρατάει 5-6 ) με αρκετα μικροτερη ποσοτητα και μετά από παύση 2 ημερών παρατήρησα κηλίδες αίματος ροζ!είχα και πόνους χαμηλά στιγμιαιους... λέω θα έτυχε! Από εκεί και μετά όμως έχω μια περίεργη γεύση στο στόμα όλη μέρα και μια συνεχόμενη ενόχληση στο στομάχι κατά διαστήματα πιο έντονη! αν κάνω τεστ θα είναι έμπιστο η λόγω της αιμορραγίας δεν είναι τόσο αξιόπιστο??

Γιατί τεστ και όχι χοριακη? 

Δημοσίευση
στις On 2/16/2018 at 11:52 ΠΜ, ο/η Annakwst είπε:

Καλησπερα κοπελα μου! Επειδη αν ησουν εγκυος θα ειχες φτασει απ'οτι καταλαβαινω 7εβδομαδων τωρα ε πιστευω θα ειχες πολυ πιο εντονα συμπτωματα και απ την στιγμη που ειδες αιμα ειναι εξαιρετικα απιθανο να ειναι εγκυμοσυνη παντως οντως αν θες να εισαι σιγουρη κανε μια χοριακη η οποια ειναι δεδομενο οτι αν εισαι θα δειξει και θα ειναι και τεραστια. Αν παλι δεν θες να κανεις χοριακη γιατι που να τρεχεις απ την στιγμη που μαλλον δεν εισαι παρε ενα τεστ το οποιο επισης θα δειξει σιγουρα. Επισης κακως το εχεις αφησει τοσο καιρο γιατι αν μια στο τοσο ησουν εγκυος θα επρεπε ηδη να εχεις κανει καποιες εξετασεις, να εχεις παρει καποιο συμπληρωμα κλπ.

Δημοσίευση
στις On 16/2/2018 at 11:52 ΠΜ, ο/η Annakwst είπε:

Καλησπέρα! 

Το βρίσκω λίγο τραβηγμένο εφόσον είχες αίμα να είσαι έγκυος, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, πάρε κάνε ένα τεστ να είσαι σίγουρη..θα έπρεπε να είχες ξεκινήσει φιλισιν από τον προηγούμενο μήνα μόνο και μόνο με την υποψία... κακώς για μένα το άφησες τόσο καιρό. Συμπτώματα μπορεί και να μην έχεις γενικά. Εγώ μόνο υπνηλία! Ούτε ζαλάδες, ούτε ναυτίες,ούτε εμετούς. 

Κανε τεστ να σου φύγει από το μυαλό και αν τυχόν είσαι να ξεκινήσεις αυτά που πρέπει να ξεκινήσεις.... 

ευχομαι το αποτέλεσμα που επιθυμείς! 

Δημοσίευση

@joy2 έχω και την χοριακη στο μυαλό μου αλλά λίγο νομίζω φοβαμαο μην απογοητευτω! 

@Μπλε @Λευτέρης να πω την αλήθεια μου σκέφτηκα το σίδηρο μιας που Γενικά παίρνω κατά διαστήματα Χρόνια Τώρα! Το είχα βγάλει από το μυαλό μου τελείως λόγω που είχα αιμα αλλά εδώ και μια εβδομάδα αυτή η 'μεταλλικη'γευση έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ενοχλητική! Τώρα έχω φτάσει λίγες μέρες πριν την περίοδο , 2 για την ακρίβεια!Οπότε μάλλον θα περιμένω λίγο! Δεν θέλω να κάνω πράγματα και να μην ισχύει Τελικά γιατί νομίζω θα με πάρει πολύ από κάτω Μετά! Είναι η πρώτη φορά που μου μπαίνει η ιδέα ότι μπορεί και να είναι συμπτώματα και δεν ξέρω πώς να αντιδρασω! 

Δημοσίευση

Απλά αν όντως είσαι από τον προηγούμενο μήνα όπως υποθετεις θα έχεις περάσει σχεδόν όλο το πρώτο τρίμηνο χωρίς φυλικό οξύ... γνωμη μου είναι να κανείς ένα τεστ τη Δευτέρα που κανονικά περιμένεις περίοδο... πάρε τα early για να πιάσεις κι αυτό το μήνα κ τον προηγούμενο... 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Λευτέρης είπε:

Απλά αν όντως είσαι από τον προηγούμενο μήνα όπως υποθετεις θα έχεις περάσει σχεδόν όλο το πρώτο τρίμηνο χωρίς φυλικό οξύ... γνωμη μου είναι να κανείς ένα τεστ τη Δευτέρα που κανονικά περιμένεις περίοδο... πάρε τα early για να πιάσεις κι αυτό το μήνα κ τον προηγούμενο... 

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο! Την Δευτέρα θα κάνω το τεστακι!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και για την "παρατηρηση"οτι το άφησα πολύ! Κάποιες φορές πρέπει να μας τα λέει κάποιος για να καταλάβουμε το λάθος! Δεν ήθελα να σκέφτομαι θετικά αν δεν δω την καθυστέρηση Ίσως όμως θα έπρεπε να έχω πάρει φιλισιν ειδικα Αφού παίρνω ετσι κ αλλιως κατα περιοδους!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η joy2 είπε:

Χοριακη κορίτσι μου... Το πιο σίγουρο να ξέρεις που βαδίζεις κ αν διπλασιαζεται! 

@joy2 Τελικά αδιαθετησα Σήμερα!!!! Οπότε πάμε για τον επόμενο μήνα! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τις συμβουλές! @Μπλε @Λευτέρης

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Annakwst είπε:

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο! Την Δευτέρα θα κάνω το τεστακι!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και για την "παρατηρηση"οτι το άφησα πολύ! Κάποιες φορές πρέπει να μας τα λέει κάποιος για να καταλάβουμε το λάθος! Δεν ήθελα να σκέφτομαι θετικά αν δεν δω την καθυστέρηση Ίσως όμως θα έπρεπε να έχω πάρει φιλισιν ειδικα Αφού παίρνω ετσι κ αλλιως κατα περιοδους!!

Εφόσον είστε σε διαδικασία ξεκινά φιλισιν.... εγώ είχα ξεκινήσει 4-5 μήνες πριν μείνω... δεν κάνει κακό, ίσα ίσα κάνει καλό! 

Τον επόμενο μήνα σου εύχομαι να πραγματοποιηθεί το θαύματα κι σου :) 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...