Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι 😔 πονάω πάρα πολύ χαμηλα δεξιά και δεν ξέρω αν είναι ωοθηκη η καμια σκωληκοειδητιδ. συην τουαλετα πεφτουν κομματια βλεννας και στο χαρτι ροζ σταγονες.. δεν ειχα ξανα παρομοια περιοδο.. ή να μην περνάει ο πόνος με feldene τι να πω
    • @nanouko μου, λογικό να τη βίωσες έτσι την εξωσωματική!  Εσύ τις θυσίες για το παιδάκι σου τις έκανες πριν καν μείνεις έγκυος! 🥰🥰
    • Την φωνάζουμε και μπεμπα και με το όνομα της..  ποτε είπες θα κανετε την βάφτιση;
    • @RAM21Tsh θελω ναι, πριν κανα εξαμηνο την ειχα κοιταξει και αμη.Θα δω τι αλλο θα μοθ πει η γυναικολος
    • @soyros Κι εγώ θα σου έλεγα να επισκεφθείτε έναν γιατρό υπογονιμότητας και να προσγραμματίσετε την εξωσωματική μέσα στους επόμενους μήνες, γιατί δεν είναι μια διαδικασία που ξεκινάει αμέσως. Χρειάζονται εξετάσεις, χρόνος για να συγκεντρωθούν δικαιολογητικά και να περάσεις από Επιτροπή, αν θελήσετε, (μόνο τα σπερμοδιαγράμματα πρέπει να έχουν ένα τρίμηνο απόσταση μεταξύ τους), συν τα ραντεβού των εξωσωματικών, αν είσαι Αθήνα, μπορεί να σου κλείσουν έναν μήνα μετά. Άρα προσπαθήστε αυτό το διάστημα μόνοι σας και οργανώστε τα βήματά σας παράλληλα. Η ΑΜΗ σου είναι όντως χαμηλή, αλλά όπως έγραψα και αλλού, την πλήρη εικόνα δίνουν συνδυαστικά ΑΜΗ, FSH και οι καταβολές (τα ωάρια) που δίνεις κάθε μήνα. Ένας εξειδικευμένος γιατρός θα σας κατατοπίσει πλήρως. @Lilaki93 η ΑΜΗ πλέον συνταγογραφείται. Οι υπόλοιπες είναι όπως τα λες και όπως σου είπαν τα κορίτσια. Επίσης τσέκαρε tsh (πρέπει να έχεις ρυθμισμένο θυρεοειδή), βιταμίνη D, φυλλικό, σε έναν παθολόγο αρχικά. Φυσικά εξετάσεις συζύγου:  βιταμίνες - σπερμοδιάγραμμα- εξέταση από ουρολόγο. Και θα έλεγα να κάνεις και καμιά εξέταση θρομβοφιλίας, γιατί σε περίπτωση σύλληψης παίζει τεράστιο ρόλο. Όπως και η εξέταση για στίγμα μεσογειακής αναιμίας και απ' τους δυο σας. @Christi.D. πόσο δίκιο έχεις... Όλα σχετικά είναι σε θέματα ποιότητας- ποσότητας. Ένα καλό ωάριο και σπερματοζωάριο θέλουμε, πράγματι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...