Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!! @Mickie κορίτσι μου γράψε μας τα νέα σου? Πώς τα πας?  Εγώ κορίτσια εχθές είχα γιατρό και μπήκα και στο μήνα μου! 36+1 σήμερα και κάναμε και καρδιοτοκογραφο!! Όλα καλά με τον μικρό 2.800 έφτασε! Τώρα θα με βλέπει κάθε εβδομάδα πλέον!! Αλλά λόγο έλλειψης ραντεβού θα πάω σε 10 μέρες όχι σε 7!! Σε άλλα νέα επιτέλους ετοίμασα τα πράγματα του μωρού! Και έχω και μισό έτοιμη την βαλίτσα μου 😁 έχουμε μπει στην τελική ευθεία!!  @Xrisa95 κορίτσι μου πολύ ευχάριστα τα νέα σας! Το μωράκι σας είναι πολύ καλά από ότι δείχνουν τα πράγματα!  @Elenaki_ κορίτσι μου εσύ τι κάνεις? Κοντεύεις όπου να ναι!! Πώς είσαι?
    • Κορίτσια καλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Εμείς σήμερα θα πάμε σινεμά το βράδυ με το παρεάκι μας και μετά ίσως για ποτό, ανάλογα τα κέφια. Έξοδος μετά από καιρό!!  @ditaki περιμένουμε τα νέα σου κορίτσι μου, εύχομαι να γίνει ότι είναι καλύτερο!! 
    • @nanouko κι εμένα έτσι το ορμονικο προφιλ! Είναι λίγο μεγαλυτερης γυναίκας!  Εγώ να σου πω θα ήθελα δευτερο αλλά πιο μετά! Άσε που λόγω καισαρικής τώρα είναι νωρίς με βάση τις οδηγίες του γιατρού! Τώρα όταν πλησιάζει ο χρόνος βλέπουμε!  Απλά επειδή και το πρώτο δεν ήρθε εύκολα δεν ξέρω κατά πόσο θα το προσπαθήσουμε ξανά τόσο (παρακολουθηση ωορρηξιας σπερματεγχυση εξωσωματική). Ίσως το αφήσουμε με δικές μαε προσπάθειες κι άμα έρθει ήρθε! 
    • ειναι μικρουλι ακομα 1 μηνα αλλα νιωθω τετοια απορριψη και πονο που δεν εχω ξανα νιωσει στη ζωη μου κυριολεκτικα ποναει η ψυχη μου😭  @Γιάννα 36 αχ μη μου λες τετοια....δηλαδη παντα θα ειναι κολλημενος με τον μπαμπα του κι εμενα δεν θα με θελει οπως τωρα?? ειναι οτι χειροτερο εχω ζησει αληθεια δεν περιμενα ετσι τη μητροτητα....💔
    • Εγώ τα υγρά της ωορρηξιας κατάλαβα και έκανε μάλιστα μετά πάνω από δύο βδομάδες να έρθει η περίοδος! Αν σου μοιάζουν για ωορρηξιας προλαβαίνεις άνετα να έρθεις!  Προς το παρόν απόλαυσε το ταξίδι σου! Και αν έρθει πιστεύω θα είναι μετά το ταξίδι! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...