Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Η χοριακη που έκανα χτες το απόγευμα γιατί με έστειλε με όλα αυτά για μια τελευταία πήγε 3.500 και την τρίτη είχε κατέβει 2.500.... δεν ξέρω τι γίνεται ειλικρινά!!!!
    • Κορίτσια μου καλημέρα!!! Να μαι κ γώ!!! Περνάω δύσκολα κορίτσια με τις ναυτίες και κάποιες φορές και με εμετούς!!! Εκει που λέω είμαι καλυτερα (με το χάπι πάντα) κ αχ αρχίζω ν συνέρχομαι κ γώ εκει είναι που την επόμενη μέρα ξανά είμαι κρεβατωμένη!!! Νιώθω σαν άρρωστη! Δν έχω συνηδητοποιησει ακόμα ότι μέσα μου έχω ένα μωρακι! Έχω όλη μέρα ναυτία ! Νομίζω πως μ έχει γίνει εμμονή όλο αυτό και πως λειτουργεί πολύ το ψυχολογικό κομμάτι κ δν ξέρω πως ν απαλλαγώ! Κατά τ αλλά είμαι 12 εβδομάδων σήμερα και περιμένω πως κ πως ν ρθει η Δευτέρα γ ν κάνω την αυχενική διαφάνεια!!! 🙏🙏  χαιρομαι πολύ που όσες έχετε κάνει αυχενική διαφανεια είναι όλα καλά ! Ευχομαι γερά και τελειομηνα μωράκια σε όλες μας αγάπες μ!!!!  οσον αφορά εσένα @Tonia μου έχω φίλη που 8 η εβδομάδα επαθε αιματωμα, μιλάμε αιμορραγία τρομερή , πίστευε πως το είχε χάσει το μωρακι! Όμως ήταν εκει!!! Ο γιατρός τηα συνέστησε ακινησία όσο μπορεί και περίπου 14η εβδομάδα το αιμάτωμα είχε φύγει και όλα πήγαν καλά!!! Μη προδικάζεις τίποτα! Εχε πιστη στο μωρακι αυτό που παλεύει!  @Kiddo το ίδιο ισχύει ν γ σένα!!! Ακινησία και ξεκούραση όσο μπορείς! Έκανες και την αυχενική σου όλα καλά! Το μωράκι ήρθε γ ν μείνει! Λίγη ξεκούραση παραπάνω να περάσει κ ο 4ος! Πιστεύω πως τον μεγάλο κίνδυνο τον έχεις περάσει!  κ γώ κορίτσια προσπαθώ ν σκέφτομαι θετικά και πως η σημερινή μέρα για μένα θ πρέπει ν ναι γιορτή γιατί από αύριο μπαίνω στον 4ο και πως όπως κ ν χει το μεγάλο διάστημα μ τους εμετούς και τια ναυτίες το πέρασα! 
    • Βέβαια! Με ρωτάς??? Ανοικτά!!!! Ακολούθησε εεε. Mariemma Art
    • Για σένα μπήκα τώρα να δω νέα!!! Κρατήθηκες κ δεν έκανες τεστ ρε θηρίο;;; Εγώ με το ζόρι κρατιέμαι να μην πάρω🤣🤣🤣 Κ μάλλον φεύγοντας από τη δουλειά θα πάρω… Τα υγρά έρχονται κ φεύγουν όποτε δε βγάζω άκρη. Το στήθος πονάει πολύ αλλα δεν είναι πως δεν έχει ξανά συμβεί.. Περιμένουμε..
    • Εύχομαι να πάνε οοολα καλά κορίτσι μου εγω έκανα χοριακη αλλά στην αρχή μόνο η πρώτη ήταν 213 την 15 ημέρα μετά από το θετικό τεστ ωορρηξία και η δεύτερη 412 την 17 ημέρα μετά από την ημέρα της ωορρηξία και πήγα για υπέρηχο δεν ξανά έκανα άλλη δεν ξέρω τι γίνετε αλλά λένε ότι μετά τα 1500 χοριακη δεν έχεις νοημα να κανείς άλλη γιατί έχεις εικόνα με υπέρηχο  σε βρήκα σε insta και fb να σε ακολουθήσω; Έχεις πολύ ωραία πργαματα μπράβο !!! 😊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...