Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κορίτσι μου, μια τελειομηνη κύηση εύχομαι 🙏 
    • Θα το δοκιμάσω κορίτσια ..για να δούμε θα τον ταιζω νωρίτερα...άσε και που να τον δεις live...πεθαίνω στο γέλιο κάθε φορά έτσι όπως κάνει ...  Εσείς πώς τα πάτε με τα φαγητά??
    • Όλα να πάνε κατ' ευχήν εύχομαι κορίτσι μου @flowerv, να δώσει ο Θεός το ένα το καλό! 🙏
    • Δεν ξέρω αν έχει εμπειρία στο συγκεκριμένο αλλά ο γιατρός μου είναι γενικά πάρα πολύ έμπειρος κ κυρίως πολύ πολύ προσεκτικός κ ψείρας. Επίσης αν θεωρήσει ότι δεν είσαι στο αντικείμενο του δεν έχει κανένα θέμα να σε συστήσει ο ίδιος στον αντίστοιχο ειδικό! Εγώ γέννησα δύο παιδιά εκεί κ γ αδερφή μου άλλα δύο κ είναι ψείρας σε σημείο κούρασης... Παρτσινεβελος Γιώργος λέγεται κ είναι στο Μαρούσι. Ψάξε αν θες να δεις για αυτόν κ κάνε ένα ραντεβού! Είσαι έγκυος ήδη; Με το καλό!
    • Εγώ το έκανα κ στις δύο εγκυμοσύνες μου! Στη μια ήμουν κάπου στον 5ο μήνα στην άλλη 12 εβδομάδων. Κ καλά στην πρώτη είχαμε καραντίνα οπότε που να κολλήσω κ τι... Στην δεύτερη όμως κόλλησα γρίπη από το μεγαλύτερο παιδί μου! Ευτυχώς είχα κάνει εμβόλιο κ το πέρασα με συνάχι κ δέκατα! Τπτ δλδ κ σε τρεις μέρες ήμουν αρνητική. Φίλες μου ανεμβολιαστες σε γρίπη (δεν είχαν λόγο να κάνουν εμβόλιο κ το αμέλησαν) πέρασαν πολύ άσχημα με πολύ υψηλό πυρετό (όχι έγκυες όμως). Φίλη μου έγκυος που το φοβήθηκε κ δεν έκανε μπήκε νοσοκομείο κ μάλιστα εντατική γιατί της έκανε βαριά πνευμονία, ευτυχώς στο τέλος τα κατάφερε κ αυτή κ το μωρό. Επειδή είχα αυτό το παράδειγμα δεν το σκέφτηκα στιγμή, το έκανα αμέσως! Έκανα κ του κοκκυτη που αναφέρθηκε παραπάνω. Να συμπληρώσω ότι έχω γεννήσει κ από τη δεύτερη εγκυμοσύνη, έχω δλδ ένα παιδί 4 ετών κ ένα 7 μηνών, οι εγκυμοσύνες δεν επηρεάστηκαν σε τπτ. Μην φοβάσαι τα εμβόλια, τις αρρώστιες να φοβάσαι! Με το καλό!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...