Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ αυτή τη βδομάδα θέλω να κάνω κάποια τελευταία ψώνια της μικρής όπως πετσέτες, κουβέρτες, σεντονάκια, μπιμπερό κλπ που μου έχουν μείνει. Έχω παραγγε΄ίλει και κοντομάνικα ζιπουνάκια και τα περιμένω τέλος του μήνα γιατί όπως σας είχα πει δεν έβρισκα ακόμα στα μαγαζιά.  Και λέω μέχρι τέλος του μήνα να φτιάξω βαλίτσα και να έχω κάνει και πλυσίματα, σιδερώματα. Γιατί 5/2 μπαίνω στο μήνα μου. Οπότε να είμαι έτοιμη. Απλά περιμένω να φτιάξει λίγο ο καιρός για να βάλω πλυντήρια γιατί αυτές τις μέρες όλο βρέχει. 
    • αα εσύ ήσουν χλιδή όντωςςς μες την πολυτέλεια 😅 Μα ουτως η αλλως και στην ιδιωτική που γέννησα τη πρώτη φορά τρίκλινο ζήτησα γιατί τα δίκλινα και τα μονόκλινα οι τιμές τους ήταν απλησίαστες!! Στο 2ο γιο μου στο νοσοκομείο σε 4κλινο αλλά ήταν τεράστιο το δωμάτιο σουπερ φυσικά την άλλη μέρα μείναμε δυο γιατί φυγαν οι άλλες.. και στη κόρη μου πάλι νοσοκομείο σε 3κλινο με βάλαν.. Ναι κι εγώ αυτό με τα νερόβραστα το είχα στο μυαλό μου να σε πω την αλήθεια αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο ειδικά στις λεχώνες τις ταίζουν καλά!! αυτά είναι για άλλες περιπτώσεις.. καμία σχέση είχε ωραία γεύματα, τρώγαμε και το κρέας κ τη σαλάτα και τα λαχανικά, κάθε μέρα διαφορετικό είχαμε και το γλυκάκι μας, το γάλα το πρωί φέτες ψωμί βούτυρο μαρμελάδες, αυγά ότι θες.. τίποτα δεν άφηνα ούτε ψίχουλο 🤣 Εντάξει στην ιδιωτική η διαφορά είναι ότι τα είχαν πιο στολισμένα τα πιάτα και είχα και μια μπυρίτσα κάθε μεσημέρι.. ε μόνο γι αυτο τώρα να δώσω 5000 ευρώ?? πάω σε ένα εστιατόριο μεθαύριο και το απολαμβάνω.. ή λέω τον άντρα μου και μου φέρνει καμια μπύρα απο έξω σιγά 😅
    • Κορίτσι μου το μωράκι σου σε λατρεύει! Χτίσε τη σχέση σου μαζί του, παρτο αγκαλίτσα με τις ώρες, κάνε ότι σου έρχεται, να του τραγουδήσεις, να το χαιδεψεις, ότι θες. Αλλά πάνω απ' όλα προσπάθησε να είσαι ήρεμη κ να μη σκέφτεσαι πράγματα που δεν ισχύουν κ σε αναστατώνουν. Θα σου πω ότι εμείς που είχαμε πρόβλημα με τον ύπνο, είχα πάθει σοκ με το πώς κάθε φορά που προσπαθούσα να τον κοιμισω εκνευρισμένη απ' την κούραση, δεν έκλεινε το μάτι με τίποτα κ ήταν ανήσυχος και μόλις τον έπαιρνε ο μπαμπάς του ηρεμούσε κατευθείαν. Όταν πάλι ήμουν πιο χαλαρή, τον κοιμιζα σχεδόν πάντα με ευκολία. Είναι απίστευτο αλλά καταλαβαίνουν τόσο πολύ τα συναισθήματα μας και επηρεάζονται από αυτά. Γι αυτό βγάλε τις αρνητικές σκέψεις απ' το μυαλό σου και κάνε μόνο αγκαλιές με το μωράκι σου!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...