Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι ξέρω ότι θα περάσει μωρέ απλά σε ρίχνει ψυχολογικά ειδικά όταν επηρεάζει και τον ύπνο σου..! Ναι θα τους πω αυριο στο νοσοκομείο για το βήχα να δω τι θα με δώσουν αν θα με δώσουν κάτι γιατί βλέπω να αργεί να φύγει.. Ναι σαι καλά κοπέλα μου ναι θα στείλω να σας πω νεα!!  
    • Και εγώ προ εγκυμοσύνης μετά από κοβιντ είχα βηχα για 2 μήνες.. είχα πάει και τότε σε γιατρό..με πιάνει σαν αλλεργία/άσμα μετά..  τα φυτικα σιρόπια και τα εισπνεομενα δεν επηρεάζουν το έμβρυο  στις εβδομάδες  που είμαστε..αλλά πάντα με ότι σου πει ο γιατρός σου.. Να το απολαύσεις αύριο!! Περιμένουμε νέα από το doppler!! (Ο βηχας θα περάσει μην αγχώνεσαι..χαχα)
    • Ναι μωρέ με έχει κουράσει αυτός ο βήχας αι στο καλό κάθε φορά που με έπιανε και παλαιότερα έκανε κανα μήνα να περάσει!!!! μπορεί και παραπάνω. Αύριο έχω Doppler να δω τι θα με πουν..
    • Οχι καλά τα λες!! Σωστή!! Και εμάς (μισθωτη) 3+1αιτήσεις.. 1 πριν (56 μέρες πριν) για το 4μηνο , 1 το εφάπαξ ποσο γέννας, 1 το 9μηνο + η έχτρα που έμαθα πρόσφατα ανάμεσα από 4μηνο και 9μηνο κάνεις  1 αίτηση για να σιυ δώσουν τυχόν διαφορά..μπορεί να πάρεις λεφτά μπορεί κ όχι.. (αυτή είμαι η πιο μπερδεμένη)..αυτά είναι τα βσκ στη μίσθωτη..υπάρχουν και άλλα αν κάποια θεκει να περάσει τους 13 μήνες..
    • Για αργότερα  δεν ξέρω.. γτ πρέπει  56 μέρες πριν νσ βγεις σε άδεια..εκτός αν εννοείς  τύπου 2-3 μέρες.. εμένα δε άφηνε το σύστημα μα καταχωρήσω αίτηση πριν την ημερομηνία  άδειας 11/1(χτες) βγαίνω σε άδεια χτες καταχωρήσα την άδεια.. εκτός αν εννοείς  να αλλάξεις την πητ για να έχεις τις μέρες πιο μετά.. αλλά αν όχι έχεις πητ 8/3 και το βάζει στο σύστημα βγαίνει αυτόματα  η ημερομηνία άδειας.. το μόνο κακό που βρήκα στην αίτηση  είναι ότι αφήνει μέχρι  3 εργοδότες να καταχωρήσεις.. ενώ μπορεί κάποιος να έχει περισσότερους στα 2 χρόνια..και σίγουρα αργεί να φορτώσει στοιχεία εργοδοτών..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...