Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εμένα ο μικρός μου είναι 5 μηνών έχουμε ξεκινήσει με κρέμα εδώ και κάνα δυο εβδομάδες και τώρα ξεκινήσαμε με λαχανικά.....το πότε ξεκινάς είναι ανάλογα τον παιδίατρο...από 4 μέχρι 6 μηνών θα σε βάλουν....εγώ σε κάνα δυο εβδομάδες θα ξεκινήσω κ φρούτα..μου είπε μέχρι τον 6ο να έχουν μπει όλα τα γεύματα...αν εσύ βλέπεις ότι το παιδάκι σου είναι έτοιμο μην περιμένεις ένα μήνα ...ξεκινά το σε κάνα δυο εβδομάδες .. στο χέρι σου είναι ....εγώ ένα θα σου πω...μακάρι να είναι εύκολο στο φαγητό και να τρώει και όλα τ αλλά θα τα βρείτε στην πορεία 
    • Οχι πολύ αλλά κανονικά στο χαρτί και τώρα λέρωσε κ λίγο την σερβιέτα. Κορίτσια ο γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσα να πάρω προγεστερονη, αν και σε συνδυασμό με την χοριακή δείχνει ότι δεν πάει καλά. Δεν ξέρω τι να κάνω.. δεν θελω να πάρω προγεστερόνη γιατί το θεωρώ χαμένο κόπο, αλλά από την άλλη νιώθω τύψεις.. 
    • Κορίτσι μου εγώ είχα κάνει δύο προκλήσεις με femara (στη μια μεγάλωσε ένα στην άλλη δύο ωοθηλακια)  στη δεύτερη κάναμε σπερματεγχυση ενώ στην πρωτη είχαμε στοχευμενες επαφές Στην τρίτη πρόκληση πηρα serpafar κσι είχα δύο ωοθηλακια. Κάναμε σπερματεγχυση και πέτυχε!  Τα ποσοστά επιτυχίες της σπερματεγχυσης ειναι πάνω κάτω όπως στης φυσικής σύλληψης η αλήθεια είναι! Κι εγώ σκέψου πιο πολύ το έκανα για να πούμε ότι το δοκιμάσαμε κι αυτό!  Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!  
    • Τον σηκώνω από τη μπανιέρα τον κρατάω όρθιο κ τον ξεπλένει ο άντρας μου με το ποτιστήρι! Κι εμένα ετσι μου ξεκίνησε, στο σκούπισμα έβγαζα υγρά με ροζ αίμα για δύο εβδομάδες συν τους πόνους. Τη μέρα που μου ήρθε βάζω το πρωί το μωρό στο στήθος, πιπιλαει μια φορά, καταπίνει και για εκείνη τη μέρα δεν ήθελε να καθήσει στο στήθος, πήγα για δουλειά κ με το που γύρισα ήρθε κ η περίοδος! Μετά μπήκε το βράδυ κανονικά στο στήθος!!
    • @Naty_ και @arntalia το πιο σωστό είναι να χαλαρώσετε αλλά καταλαβαίνω ότι όταν το θες τόσο πολύ για τόσο καιρό δεν γίνεται να κάνεις σαν να μην τρέχει τίποτα . Απλά προσέξτε τους εαυτούς σας!  @Rena92 έχεις πολύ αίμα; Γιατί στο σκούπισμα έχω και εγώ εδώ και 10 μέρες αλλά δεν δίνω σημασία. Πιστεύω ότι είναι από τη μήτρα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...