Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Για μετά τον τοκετό το έχω ακούσει..εμένα φαίνεται με εποιασε νωρίτερα..τι να πω..   
    • Θα μπω να τα τσεκάρω και αυτά αναλυτικά..Λίγο που κο΄ιταξα έχει και πολλά δωρεαν..
    • Εγώ έχω παρει 1 και σκέφτομαι να πάρω αλλες 2. Νομίζω θα είναι καλά!
    • Αχ καρδούλα μου είδες μια χαρά τα πάει άσε τον κόσμο να λέει μια ζωή για όλα θα ακούς απόψεις που δεν θα σε αφορούν..απλά δεν θα σε επηρεάζει..η μεγάλη μου έγινε χιονουλα στην γιορτή του παιδικού και εγώ έριξα το κλάμα της ζωής μου..σας περιμένουν τοοοσες όμορφες στιγμές..γύρισες εσύ στην δουλειά;;
    • Κορίτσια μου χρόνια πολλά!! Διαβάζω τα νέα σας και σας παρακολουθώ!! @Xrisa95 κορίτσι μου εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι είσαι σε πολύ καλά χέρια!! Φυσικά αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι πολύ και αυτό είναι το λογικό αλλά το γεγονός ότι έχετε πλάνο και οι γιατροί σου ξέρουν τι να κάνουν είναι πάρα πολύ καθησυχάστικο!! Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα όπως πρέπει να πάνε! Για την αιτία τι σου είπαν? Είναι τυχαίο γεγονός η θέλει παραπάνω διερεύνηση?  @Elenaki_ μου το μωράκι σου πήρε βάρος! Έστω αυτό το λίγο που πήρε είναι κέρδος!! Από ότι έχω καταλάβει εγώ στις κύησης το γεγονός ότι ένα μωρό δεν παίρνει βάρος είναι από τα πιο σύνηθες "θέματα" που σημαίνει ότι ξέρουμε πως να το αντιμετωπίσουμε!! Ξέρω πάρα πολλά μωράκια που είχαν το ίδιο θέμα και με το που γεννήθηκαν ξεκινησαν να παίρνουν βάρος κατευθείαν χωρίς κανένα θέμα! Ας δούμε τώρα τι θα σου πουν την Πέμπτη γιατί πολύ πιθανό το νινακι σου να πάρει κι άλλο βάρος!! ♥️ Σου στέλνω φουλ θετική ενέργεια 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...