Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν έχω ακούσει ακόμα τη καρδούλα του

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου πριν 2 βδομάδες περίπου έμαθα πώς περιμένω το πρώτο μου παιδάκι ο γιατρός όταν έκανα το πρώτο υπερηχογράφημα είπε πως βάσει ημερομηνίας ειμουν 5 εβδομάδων και 5 ημερών σήμερα ειμαι 6 και 3 ημερών στο υπερηχογράφημα δν άκουσε τη καρδούλα του και μου έχει δώσει 2 χάπια για να το ακούσουμε τη Παρασκευή στον επαναληπτικό.Έχει συμβεί σε καμία?? Με έχει ανησυχήσει πολύ αυτό....

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Maria.kar. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου πριν 2 βδομάδες περίπου έμαθα πώς περιμένω το πρώτο μου παιδάκι ο γιατρός όταν έκανα το πρώτο υπερηχογράφημα είπε πως βάσει ημερομηνίας ειμουν 5 εβδομάδων και 5 ημερών σήμερα ειμαι 6 και 3 ημερών στο υπερηχογράφημα δν άκουσε τη καρδούλα του και μου έχει δώσει 2 χάπια για να το ακούσουμε τη Παρασκευή στον επαναληπτικό.Έχει συμβεί σε καμία?? Με έχει ανησυχήσει πολύ αυτό....

@Maria.kar. μην ανησυχεις κοριτσι μου! εισαι οριακα, μπορει αν πηγαινες 6+4 να ακουγατε!

τι χαπια σου εδωσε?

Δημοσίευση

6+2 είχα παει κι εγώ πρώτο υπέρηχο αλλα στον υπερηχο φαινοταν 6+0. Μονο σακο είδαμε. Και πριν μου βαλει τον υπερηχο ο γιατρος μου ειχε πει πως σε αυτη τη φαση το μονο που πρεπει να δουμε σίγουρα είναι σάκος. Όλα τα αλλα μπορει να μη φανουν. Στον επόμενο υπέρηχο την ακούσαμε κανονικά.

Δημοσίευση

@Maria.kar. κ εγω κοντα στην 7η εβδομαδα ακουσα καρδούλα.μεχρι τοτε βλέπαμε σάκο κ «ψάχναμε» το έμβρυο! Μην αγχωνεσαι αν εχεις καλές χοριακές ολα θα ειναι καλά κ θα ακούσεις σύντομα το μπεμπακι σου! 

Δημοσίευση

Κοριτσι εχουν δικιο οι κοπελες , εγω ειμαι 5βδ και κατι και εχω ραντεβου την δευτερα που κλεινω 6 βδομαδες και μου ειπε ηδη η γυναικολογος οτι σακο μονο θα δουμε και ειναι δυσκολο ακομα να ακουσουμε καρδια! Μην εχεις τετοια αγχη! Ξερουν οι γιατροι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έλα ρε καλα είσαι! Εγώ 72 κιλά , 1,60 ύψος. 
    • Θύμισε μου, πρώτη εγκυμοσύνη ή δεύτερη; Κι εγώ κάνω μεγάλη κοιλιά. Θυμάμαι 6 μηνών με περνούσαν για ετοιμογενη 😅 Σχετικά είναι όλα. Εγώ τώρα πιστεύω μοιάζω πιο έγκυος από ότι απλά χοντρή 🤣 Με τα κατάλληλα ρούχα βέβαια (2η εγκυμοσύνη εδώ)
    • Καλά θα κάνεις. Θερίζουν οι γαστρεντερίτιδες έχω ακούσει πολλά παιδάκια τον τελευταίο καιρό! Αλήθεια;; Κοιλίτσα από τώρα; Εγώ νομίζω είμαι γενικά πρησμένη, ολουθε! Η κολλητή μου όταν της λέω ότι δεν ξέρω τι κάνει το κερασάκι μου, μου λέει έχεις τελείως φάτσα εγκύου, χαλάρωσε! Τι να πω, μακάρι να είναι καλά εκεί μέσα! Πότε έχετε υπέρηχο;
    • Καλησπέρα!! Εγώ θα πω μήπως είναι κοριτσάκι κ έχεις αλλά συμπτώματα;; 😜 όπως και να έχει, ίσως με το τρέξιμο και τον μικρό κάπως αυτό-μπλοκάρονται τα συμπτώματα και γι αυτό νιώθεις καλύτερα! Εμείς ευτυχώς είμαστε μια χαρά, αλλά άκουσα για κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε κοντινό μας βρεφικό και επειδή πάντα μετά από λίγο έρχονται κ σε εμάς, από αύριο θα την κρατήσω σπίτι! Και από Δευτέρα πάλι σχολείο.. εγώ αν δεν πάρω τα νουπεραλ έχω ακόμη ναυτίες και γενικά έχω νεύρα κλπ 😝 επίσης, έχει πεταχτεί η κοιλιά μου…σοκ! Εγώ 9 μηνών έδειχνα για 6-7 και τώρα αρχίσαμε ηδη 🤣 εσείς πως πάτε από συμπτώματα ;;
    • Περαστικά σας @Maria98. Το πρώτο και το τελευταίο νοσοκομείο σας να ήταν.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...