Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@karenμου σ γράφω εδώ να μη χαλάσουμε τ θέμα της άλλης κοπέλας. Έχεις περάσει πολλά. Ίσως ένα διάλλειμα σου χρειάζεται. Πάρε τ χρόνο σου κ ξεκινήστε πάλι τις προσπάθειες σας μόνοι σας. Μέχρι τ Σεπτέμβρη πχ. Βάλε ένα όριο. Να ξανά βρείτε την όρεξη σας σαν ζευγάρι.  Και που ξέρεις καμία φορα; θαύματα συμβαίνουν εκεί π δ τ περιμένεις.

Καλά έκανες δεν το σκέφτηκα ντιπ.ωχου όλο γ ιαυτα μιλάμε δεν μας είπες για τις καλοκαιρινές διακοπές σας;

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η karen είπε:

Δε Συμφωνώ εκτός και αν έχει προηγηθεί όλος απαραίτητος έλεγχος εξετασεων

Μόνο ορμονικές κ σαλπιγγογραφια έχω κάνει τίποτα άλλο δεν χρειάζεται μ λένε δεν έχεις τίποτα,ειμαι να τρελαθω.

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Τα ίδια μου είχαν πει κ εμένα την πρώτη φορά..δυστυχώς όλα είναι τύχη κ στατιστική..αυτό κατάλαβα.το καλό είναι ότι η εμβρυομεταφορά με κατεψυγμένα είναι πολύ πιο απλή διαδικασία..θα έχεις μόνο την αγωνία της αναμονής αλλά όταν πας να το πιστέψεις αληθινά,πιάνει??

Αυτό που μ είπε είναι ότι με κατεψυγμένα αυξάνεται ή επιτυχία,εσυ σε πόσες προσπάθειες πετυχες;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mairh32 είπε:

Μόνο ορμονικές κ σαλπιγγογραφια έχω κάνει τίποτα άλλο δεν χρειάζεται μ λένε δεν έχεις τίποτα,ειμαι να τρελαθω.

Να τρελαθούν αυτοί όχι εσύ γλυκιά μου,όλοι οι γιατροί οι περισσότεροι έτσι ξεκινάνε τι γράφω εγώ στις πρώτες μου τίποτα δεν είχα κανει μόνο ΑΜΗ που να το πεις.Μακαρι να μην υπάρχει τίποτε τώρα εμάς με κάποιο ορισμένο αριθμό προσπαθειών μας φαίνονται κάπως μπορεί να μάστερ και λάθος καινά σε βάλει για περαιτέρω μετά από δύο προσπάθειες ελπίζω να μην χρειαστείς  φυσικά αλλά λέω πως κινούνται.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mairh32 είπε:

Αυτό που μ είπε είναι ότι με κατεψυγμένα αυξάνεται ή επιτυχία,εσυ σε πόσες προσπάθειες πετυχες;

Άλλο και τούτο γιατί παρακαλώ σου είπε;εδώ έχουμε δει έμβρυα να μην περπατάνε δεν είναι το ίδιος της κατάψυξης τελος πάντων άσε τα ανοιγει άλλη μεγάλη κουβέντα όλα καλά να σου πάνε .αυτό να σκέφτεσαι και πριν και μετά έμβρυο μεταφοράς να κάνεις όμορφες σκέψεις

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η karen είπε:

Άλλο και τούτο γιατί παρακαλώ σου είπε;εδώ έχουμε δει έμβρυα να μην περπατάνε δεν είναι το ίδιος της κατάψυξης τελος πάντων άσε τα ανοιγει άλλη μεγάλη κουβέντα όλα καλά να σου πάνε .αυτό να σκέφτεσαι και πριν και μετά έμβρυο μεταφοράς να κάνεις όμορφες σκέψεις

Γιατί συμβαδίζει πιο καλα η μήτρα σε άλλους κύκλους γιατί μετά την ωοληψία συμβαίνουν πράγματα μέσα στο σώμα που μπορεί να το εμποδίζουν,ενω όταν το σώμα είναι ήρεμο από όλα αυτά το δέχεται πιο εύκολα.

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Επίσης να πω ότι διαβάζω ανελλιπώς τις συζητήσεις σας κ πάντα εύχομαι να διαβάσω για θετικές χοριακες.

Για να είναι ειλικρινής για κάποια κορίτσια π εδώ μέσα ξέρω καιρό @karen, @peacock, @love30 Ανυπομονώ λίγο πα

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Επίσης να πω ότι διαβάζω ανελλιπώς τις συζητήσεις σας κ πάντα εύχομαι να διαβάσω για θετικές χοριακες.

Για να είναι ειλικρινής για κάποια κορίτσια π εδώ μέσα ξέρω καιρό @karen, @peacock, @love30 Ανυπομονώ λίγο παραπάνω. 

Να είσαι καλά και εσύ και η μπουμπού αμηβαια τα αισθήματα λατρεία........

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η love30 είπε:

Με κατεψυγμένα  απλά χαλαρώνει το σώμα .αυτό τουλάχιστον είχανε πει  σε εμένα πως επειδή ήταν ψηλά κάποιες τιμές π.χ. οιστραδιόλη τα κατέστρεφε 

Πόσα μας είπαν και πόσα ακόμα όσο Ω μαθαίνω μας κούρασαν φτάνει αποτέλεσμα τα θέλουμε όχι λογια

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Με κατεψυγμένα  απλά χαλαρώνει το σώμα .αυτό τουλάχιστον είχανε πει  σε εμένα πως επειδή ήταν ψηλά κάποιες τιμές π.χ. οιστραδιόλη τα κατέστρεφε 

Ή οιστραδιολη επειδή ανεβαίνει με τη διέγερση;

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η karen είπε:

Μετά από καταστολή και αποτυχημένη προσπάθεια διακοπή φαρμάκων ποτέ έρχεται περίοδος αλλάζει ο κύκλος 

Εγώ χτες σταμάτησα τα φάρμακα σήμερα μου ήρθε κανονικά.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mairh32 είπε:

Εγώ χτες σταμάτησα τα φάρμακα σήμερα μου ήρθε κανονικά.

Και εμένα πάντα την επόμενη ερχόταν και πολλές φορές δεν προλάβαινα ούτε χοριακη τεταρτη μέρα σήμερα

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η karen είπε:

Και εμένα πάντα την επόμενη ερχόταν και πολλές φορές δεν προλάβαινα ούτε χοριακη τεταρτη μέρα σήμερα

Θα κάνεις εμβρυομεταφορα σ αυτόν το κύκλο;;εγώ αυτόν θα προσπαθήσω φυσικά κ τον άλλο το κατεψυγμένο.

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Mairh32 είπε:

καλησπέρα!!!Αρχικά να σου πω ότι λυπάμαι πραγματικά για το αποτέλεσμά σου!!!Έχω ήδη μια αποτυχημένη προσπάθεια όπως σου έχω πει και περιμένω σε λίγες μέρες τα αποτελέσματα της δευτερης!!!χωρίς να έχω κατεψυγμένα...ξεκίνησα από την αρχή το πρωτόκολλο!!!Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καταλαβαίνω τη στενοχώρια και τις ανησυχίες σου!!!Να σου πω την απάντηση που μου έδωσε ο γιατρός της εξωσωματικής...Όταν τον πήρα κλαίγοντας να ρωτήσω για ποιο λόγο δεν τα καταφέραμε...μου είπε πως βάση της περίπτωσης μας το ποσοστό ήταν 30%...Οπότε θα έπρεπε να συμβιβαστώ με αυτό...ήταν απίστευτα απότομος!!!Συγκεκριμένα μου είπε : και γιατί αυτή τη φορά να είσαι εσύ η τυχερή...Τέλοσπάντων...μετά επικοινώνησα και με την εμβρυολόγο του νοσοκομείου που είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και με προσέγγισε σαν δεύτερη μανούλα...με καθησύχασε λέγοντας πως η εξωσωματική στηρίζεται πραγματικά σε ποσοστά και πως όταν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα από την μεριά κυρίως της γυναίκας...χρειάζεται ένα κύκλος 2- 3 προσπαθειών...Αυτή η γυναίκα με έκανε πραγματικά να ελπίζω...Όσον αφορά στο γυναικολόγο μου μου, με έχει προετοιμάσει με έναν ολοκληρωμένο έλεγχο και χαπάκωμα φυτικών κυρίως σκευασμάτων...Δεν ξέρω αν βοηθάει , αλλά μου πρότεινε να κάνω κι ένα ''ξύσιμο ενδομητρίου''...κάτι σαν απόξηση ακίνδυνη που βοηθάει στην εμφύτευση...!!!Για να μη σε ζαλίζω άλλο...θέλω να καταλήξω... στο εξής...όταν ο προγεννετικός έλεγχος έχει καλυφθεί...η εξωσωματική παίζει στα όρια των πιθανοτήτων...τύχης...ψυχολογίας...ή σε ότι άλλο εσύ πιστεύεις...Καλή δυνάμη...και το θαύμα σου είναι στο δρόμο του!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η papou είπε:

καλησπέρα!!!Αρχικά να σου πω ότι λυπάμαι πραγματικά για το αποτέλεσμά σου!!!Έχω ήδη μια αποτυχημένη προσπάθεια όπως σου έχω πει και περιμένω σε λίγες μέρες τα αποτελέσματα της δευτερης!!!χωρίς να έχω κατεψυγμένα...ξεκίνησα από την αρχή το πρωτόκολλο!!!Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καταλαβαίνω τη στενοχώρια και τις ανησυχίες σου!!!Να σου πω την απάντηση που μου έδωσε ο γιατρός της εξωσωματικής...Όταν τον πήρα κλαίγοντας να ρωτήσω για ποιο λόγο δεν τα καταφέραμε...μου είπε πως βάση της περίπτωσης μας το ποσοστό ήταν 30%...Οπότε θα έπρεπε να συμβιβαστώ με αυτό...ήταν απίστευτα απότομος!!!Συγκεκριμένα μου είπε : και γιατί αυτή τη φορά να είσαι εσύ η τυχερή...Τέλοσπάντων...μετά επικοινώνησα και με την εμβρυολόγο του νοσοκομείου που είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και με προσέγγισε σαν δεύτερη μανούλα...με καθησύχασε λέγοντας πως η εξωσωματική στηρίζεται πραγματικά σε ποσοστά και πως όταν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα από την μεριά κυρίως της γυναίκας...χρειάζεται ένα κύκλος 2- 3 προσπαθειών...Αυτή η γυναίκα με έκανε πραγματικά να ελπίζω...Όσον αφορά στο γυναικολόγο μου μου, με έχει προετοιμάσει με έναν ολοκληρωμένο έλεγχο και χαπάκωμα φυτικών κυρίως σκευασμάτων...Δεν ξέρω αν βοηθάει , αλλά μου πρότεινε να κάνω κι ένα ''ξύσιμο ενδομητρίου''...κάτι σαν απόξηση ακίνδυνη που βοηθάει στην εμφύτευση...!!!Για να μη σε ζαλίζω άλλο...θέλω να καταλήξω... στο εξής...όταν ο προγεννετικός έλεγχος έχει καλυφθεί...η εξωσωματική παίζει στα όρια των πιθανοτήτων...τύχης...ψυχολογίας...ή σε ότι άλλο εσύ πιστεύεις...Καλή δυνάμη...και το θαύμα σου είναι στο δρόμο του!!!

Το ξύσιμο βοηθάει όντως όλα καλά να σου πάνε 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η love30 είπε:

Το ξύσιμο βοηθάει όντως όλα καλά να σου πάνε 

To έκανα χωρίς μέθη και τα χρειάστηκα...αλλά χαλάλι!!!αυτός ό όρος ''νεανοποίηση του ενδομητρίου'' με είχε ενθουσιάσει!!!!χιχι!!!Σε ευχαριστώ πολύ!!!Και σ' εσένα ό, τι καλύτερο!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η karen είπε:

Και εγω συνέχεια ενα έπαιρνα μια φορά πήρα δυο και αυτα γονιμοποίηση με ανωμαλίες, και οι άντρες έπαιρναν τα ζόρια τους και τη φαση τους ασχέτως αν οι διαδικασίες ειναι απο εμας, εννοώ φάρμακα υπέρηχοι ωοληψια κ. Λ. Π οχι οτι αυτοι δεν προσφέρουν. 

Όπως τα λες ακριβώς.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mairh32 είπε:

Με τη δεύτερη εμβρυομεταφορά..έκανα 1 διέγερση κ 2 εμβρυομεταφορές..την πρώτη φορά βάλαμε 3ης ημέρας κ τη 2η κ τυχερή τα αποψύξαμε 3ης κ τα αφήσαμε άλλη μια μέρα..αφήσαμε 5 μήνες κενό..σε αιματολόγο πήγες καθόλου;

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η papou είπε:

To έκανα χωρίς μέθη και τα χρειάστηκα...αλλά χαλάλι!!!αυτός ό όρος ''νεανοποίηση του ενδομητρίου'' με είχε ενθουσιάσει!!!!χιχι!!!Σε ευχαριστώ πολύ!!!Και σ' εσένα ό, τι καλύτερο!!!!

Χαχα και εγώ χωρίς μέθη μια από τα ίδια αλλά όπως το είπες χαλάλι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...