Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Dim83 είπε:

δεν ειχα καταλαβει θα εκανες τωρα.

μεσα απο την καρδια μου στο λεω να πανε ολα καλα.

σου στελνω αγκαλιες,φιλια κ ολη μου τη θετικη ενεργεια.

Δεν πειράζει τι να πρωτοθυμηθει η καθεμιά μας και για ποια απο ολες. Σ, ευχαριστώ και ανταποδιδω ??

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η loralora είπε:

Να είναι η πρώτη και τυχερή σου. Εγω προσέχω και για το ζάχαρο , όχι οτι έχω αλλά να μην κάνει αυξομειώσεις. 

Για τον καφέ σας έχουν πει κάτι οι γιατροί σας?

Εγω πίνω 1 ντεκαφεινε την ημέρα. Μήπως κάνει κακό επειδή έχει αφαιρεθεί η καφεΐνη με χημική επεξεργασία?

Η αληθεια ειναι πως δεν μου δόθηκαν οδηγίες για τον καφε καθολου κ απο μονη μου έπινα εναν ντεκαφεινε την ημέρα αλλα απο σημερα το γυρισα σα κανονικο ελαφρύ για τον λόγο που ακριβως έγραψες! Μου ειπαν πως ειναι πιο ανθυγιεινός σαν καφες....!!! Οποτε και γω ηπια εναν ελαφρύ... καπως... Αχαχαχχαχα 

αλλα και εγω την ιδια απορια με εσενα εχω... για καλο το εκανα... τωρα τι να πω... 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η karen είπε:

Γιατί στο χει δώσει;Εγω το ειχα πάρει παλιά και απο τον αιματολογο και με πήρε σήμερα 1 πρωι 1 βράδυ συν 1 ακόμη φιλικο?

Κ εμένα αιματολόγος μου το έδωσε..είχα κάτι αντισώματα ana οριακά θετικά γι αυτό το έδωσε αλλά μου είπε ότι γενικά βοηθάει στην εμφύτευση..βέβαια παίρνω όλο το πακέτο(innohep,salospir,prezolon)..σαν δόση έπαιρνα 2 μαζί το πρωι καμια βδομάδα πριν την εμβρυομεταφορά κ από εκείνη την ημέρα μέχρι κ τώρα παίρνω 1 την ημέρα..θα το κόψω σιγά σιγά αλλά δε ξέρω πότε:? πάντως ακούω ότι το δίνουν γενικά τελευταία..λογικά για την εμφύτευση θα σου το έδωσε κ εσένα..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nikona είπε:

@Mairh32 συγχαρητήρια. Πολύ καλά είναι τα επτά μπράβο. Όσο για την πέμπτη ημέρα προφανώς θέλουν να τα αφήσουν για βλαστοκύστες. Οι εμβρυολόγοι που τα παρακολουθούν ξέρουν και έτσι μην ανησυχείς. Όλα να πάνε καλά εύχομαι.

Σ ευχαριστώ πολύ,φοβαμαι ακόμα γιατί είναι πρώτη μέρα αύριο θα δουμε ξανά πως πάνε αλλά πέμπτη ημέρα μου φαίνεται πολύ,δ εν έχουν περισσότερες πιθανότητες να αντέξουν καλύτερα μέσα στο σώμα;

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Κ εμένα αιματολόγος μου το έδωσε..είχα κάτι αντισώματα ana οριακά θετικά γι αυτό το έδωσε αλλά μου είπε ότι γενικά βοηθάει στην εμφύτευση..βέβαια παίρνω όλο το πακέτο(innohep,salospir,prezolon)..σαν δόση έπαιρνα 2 μαζί το πρωι καμια βδομάδα πριν την εμβρυομεταφορά κ από εκείνη την ημέρα μέχρι κ τώρα παίρνω 1 την ημέρα..θα το κόψω σιγά σιγά αλλά δε ξέρω πότε:? πάντως ακούω ότι το δίνουν γενικά τελευταία..λογικά για την εμφύτευση θα σου το έδωσε κ εσένα..

Ξέρω και εγω τι να πω αλλά παίρνω αλλά ξεχναω ένας χαμός. Έτσι και εγω όλο το πακέτο θα γεμίσουμε μελανιές παλι. Κατι για ανοσολογικά ανάφερε οτι μου ευθύνεται η ανεπαρκεια ωοθηκών δεν πολυ καταλαβα ούτε Ρώτησα απο το τηλ μονο ταα φάρμακα έχω μπερδευτεί πολυ

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η karen είπε:

Ξέρω και εγω τι να πω αλλά παίρνω αλλά ξεχναω ένας χαμός. Έτσι και εγω όλο το πακέτο θα γεμίσουμε μελανιές παλι. Κατι για ανοσολογικά ανάφερε οτι μου ευθύνεται η ανεπαρκεια ωοθηκών δεν πολυ καταλαβα ούτε Ρώτησα απο το τηλ μονο ταα φάρμακα έχω μπερδευτεί πολυ

Καλά απο αμνησία άλλο τπτ..αφού στο τέλος της ημέρας κάνω απολογισμό..χαχα!!κ όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο μπερδεύομαι!!αντε να τα σταματήσω σιγα σιγά..σκέφτομαι τουλάχιστον ότι τα παίρνω για καλό σκοπό και από ότι κατάλαβα δεν είμαι η μόνη που κάνω μελανιές από την ένεση!!!??

Πάντως, αυτό με τα ανοσολογικά μαγάλο μπέρδεμα..εγώ λέω ότι λόγω ψυχολογίας τα παθαίνουμε όλα αλλά άντε να κάνεις κ αλλιώς!!ελπίζω αυτή η φορά να είναι η τυχερή σου...καλή επιτυχία κ θετική ενέργεια!!:) ο Μάρτιος είναι καλός μήνας...

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Καλά απο αμνησία άλλο τπτ..αφού στο τέλος της ημέρας κάνω απολογισμό..χαχα!!κ όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο μπερδεύομαι!!αντε να τα σταματήσω σιγα σιγά..σκέφτομαι τουλάχιστον ότι τα παίρνω για καλό σκοπό και από ότι κατάλαβα δεν είμαι η μόνη που κάνω μελανιές από την ένεση!!!??

Πάντως, αυτό με τα ανοσολογικά μαγάλο μπέρδεμα..εγώ λέω ότι λόγω ψυχολογίας τα παθαίνουμε όλα αλλά άντε να κάνεις κ αλλιώς!!ελπίζω αυτή η φορά να είναι η τυχερή σου...καλή επιτυχία κ θετική ενέργεια!!:) ο Μάρτιος είναι καλός μήνας...

Θα δειξει ποσο καλός θα ναι. Όλα καλα θα πάνε με μια τεράστια  χοριακη ολες

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η loralora είπε:

@karenτην κορτιζόνη στην έδωσε για να μην ανμετωπισει ο οργανισμος το ωαριο σαν ξενο σωμα και το αποβάλλει.Είναι μοσχευμα.

Ιδέα δεν έχω, ευτυχώς με ενημερώνει. Ευτυχώς που ειχα και δεν είχαν λήξει ουτε φαρμακείο δεν έχουμε εδω

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mairh32 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ,φοβαμαι ακόμα γιατί είναι πρώτη μέρα αύριο θα δουμε ξανά πως πάνε αλλά πέμπτη ημέρα μου φαίνεται πολύ,δ εν έχουν περισσότερες πιθανότητες να αντέξουν καλύτερα μέσα στο σώμα;

@Mairh32 Λογικό να φοβάσαι. Όμως οι εμβρυολόγοι βλέπουν την ποιότητα του κάθε γονιμοποιημένου και κρίνουν αν θα το αφήσουν ή αν θα το καταψύξουν. Φυσικά πάντα υπάρχει η πιθανότητα κάποιο να μην επιβιώσει στο περιβάλλον του εργαστηρίου καθώς η μήτρα είναι το ιδανικό περιβάλλον. Αλλά πιστεύω ότι οι εμβρυολόγοι ξέρουν τι κάνουν. Αλλωστε αν δεν θες να το ρισκάρεις μπορείς να το ζητήσεις να μην τα προχωρήσουν σε βλαστοκύστες και να καταψυχθουν σε πρωιμότερο στάδιο.

Δημοσίευση

Πως πάτε κορίτσια;αύριο έχω εμβρυομεταφορα τελικά μόνο τέσσερα επιβίωσαν.οσο περνάει ή ώρα φοβάμαι μη χαθούν κι άλλα δε ξέρω γιατί δε τα κατάφεραν τα υπόλοιπα εφόσον ήταν ώριμα,ειμαι απογοητευμένη γιατί για να μην τα αφήνουν να γίνει βλαστοκυστες φοβούνται δε ξέρω τι να σκεφτώ.

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η loralora είπε:

@Mairh32μπορεί το περιβάλλον της μήτρας να είναι καλύτερο για τα έμβρυα σου από το να τα αφήσουν βλαστοκύστες. 

Μου είχαν πει ότι θα τα αφήσουμε πέμπτη μέρα,εσεις σε ποια μέρα έχετε κάνει εμβρυομεταφορα όσες κάνατε;

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η loralora είπε:

Εγω έκανα 5η μερα αλλα αυτό δε λεει κατι.Σε αλλες κοπελες ταιριαζει καλυτερα τη 2η ,3η μερα. 

Τώρα έχεις κάνει εμβρυομεταφορα;όλες τις φορές πέμπτη μέρα έκανες;

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η nikona είπε:

@Mairh32 μου καλή επιτυχία στην ετ!!!! Είναι κατά τη γνώμη μου το πιο ωραίο στάδιο της εξωσωματικής. Καταλαβαίνω το άγχος και την ανησυχία σου.

Ευχαριστώ πολύ @nikona μου,απλα ήθελα αν κάποια κοπέλα έχει κάνει 3η μέρα κ πέτυχε να με καθησυχάσει.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Μαίρη πολλεεεεεεεςςςς κοπέλες με εμβρυα δευτερης ή τρίτης ημέρας έχουν πετυχει.

Χαχαχα όχι δεν είμαι καθόλου αγχωδης!τουλάχιστον μου είπε ότι ειναι καλά αυτά τα τέσσερα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...