Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Miracle17 είπε:

@Mairh32ολα θα πανε καλα!! Να εισαι αισιοδοξη και να μην φοβασαι γλυκεια μου !! 

Σ ευχαριστώ πολύ εύχομαι κάθε επιτυχία και σε σένα και σε όλα τα κορίτσια,αντε μπας και κάνουμε ανάσταση γιατί χριστούγεννα μαύρα έκανα.

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@love30 Πόσες μέρες πριν το αναμενόμενο αδιαθέτησες όταν έκανες το σκράτσινγκ? Εγω νιωθω εδω και λιγες μέρες οτι θα έρθει νωρίτερα η άτιμη αλλά δεν έρχεται. Με βλέπω για αύριο ή την Κυριακή για να ξεκινήσω.

@Miracle17 Το σκράτσινγκ είναι ξύσιμο του ενδομητρίου στο δεύτερο μισο του κύκλο που βοηθάει το ενδομήτριο να ανανεωθεί όταν χτίζεται. 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η love30 είπε:

Εγω αδιαθετησα τελειωσανε εχθες και οι γονιμες μερες την Δευτερα παω για σχρατσιν και καλειεργεια κολπικου υγρου αναμονη μετα για την περιοδο και παμε για εμβριομεταφορα!!!! Λογικα θα ερθει και νωριτερα λογο της εξετασης ετσι ειχα παθει και την προηγουμενη φορα θα δουμε!!!!

Μπράβο @love30 μου θα τρεξω να σε προλαβω να είμαστε μαζί στην αναμονή,καλη επιτυχία!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η loralora είπε:

Κι εγω έκανα σκράτσινγκ μετα τις γόνιμες μέρες και είναι να αδιαθετήσω την Κυριακή για να ξεκινήσω και νιώθω οτι θα μου έρθει νωρίτερα. Εν τω μεταξυ τα νεύρα κρόσια , αχ αυτά τα ορμονικα και όταν σκέφτομαι το μετά να δούμε . Εσύ οταν έκανες σκράτσινγκ την προηγουμένη φορά πόσες μέρες πριν το αναμενόμενο σου ήρθε η περίοδος. 

4 μερες αν θυμαμαι καλα !!!!αντε αντε λιγες μερες θα εχουμε διαφορα καλη επυτυχια....ωολυψια ποτε εκανες?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Bellaki είπε:

Ήρθε και η σειρά μου.. αδιαθέτησα το βράδυ και αύριο ξεκινώ τις ενέσεις! Έχω ραντεβού να με δούνε στο κέντρο εξωσωματικής αύριο το πρωί.

Καλή επυτυχια??

Δημοσίευση

κοριτσια εμενα ο γιατρος μου ειπε πως οτανξεκινησουμε θα ειναι η 3η μερα για ενεσεις.....εσεις γιατι ξεκινατε 2η?? κ μαλιστα 1η μερα θεωρειται εως 4 το μεσημερι......μετα θεωρειται 1η  η  επομενη

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η loralora είπε:

@love30 Είμαι 2 μέρες πριν την περίοδο και τίποτα ακόμα. Οι πόνοι πόνοι όμως και να μην έρχεται η άτιμη. Ξεκινάω διέγερση οπότε θα ακολουθήσει ωολήψια κλπ. 

Καλη αρχη να εχεις και καλα αποτελεσματ !!!θα πας με κατεψυγμενα? 3ης μερας η βλαστοκυστες? Πωπω σε εσκασα με τοσα που ρωταω χαχα!!!! Οταν εχουμε ανχος καθυστερει και η περιοδος!!!! Οταν δε θελουμε να ερθει ερχεται και οταν θελουμε αφαντη η αχωνευτη!!!!!??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η antzy9 είπε:

κοριτσια εμενα ο γιατρος μου ειπε πως οτανξεκινησουμε θα ειναι η 3η μερα για ενεσεις.....εσεις γιατι ξεκινατε 2η?? κ μαλιστα 1η μερα θεωρειται εως 4 το μεσημερι......μετα θεωρειται 1η  η  επομενη

στις πριν 1 ώρα, ο/η antzy9 είπε:

Ή τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα μου είπε ο γιατρός μου οτι θα ξεκινούσα. Μόλις μου έκανε τον υπέρηχο αποφάσισε τη δεύτερη.

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Mairh32 είπε:

Κορίτσια μου δώστε μου λίγο τα φώτα σας γιατί ανησυχω αν γνωρίζει κάποια οι ενεσεις καταστολής επηρεάζουν μία πιθανή σύλληψη;;ξέρω ότι αναστέλλουν τις ορμόνες των ωοθηκων.

@Mairh32κοριτσι μου απ οσο ξερω δεν επηρεαζουν τη συλληψη αν εχει γινει.. αυτο γνωριζω , εχεις συμπτωματα;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Miracle17 είπε:

@Mairh32κοριτσι μου απ οσο ξερω δεν επηρεαζουν τη συλληψη αν εχει γινει.. αυτο γνωριζω , εχεις συμπτωματα;

Όχι είμαι στη 16η μέρα και θα ξεκινησω την τρίτη είχα ωορρηξία πριν τρεις μέρες.ομως επειδή είχαμε παρά πολλές επαφές και έχω μία ελπίδα μήπως έγινε κάτι φοβάμαι μήπως το επηρεάσουν οι ενεσεις.γιατι δεν θα μπορώ να ξέρω 7 μέρες νωρίτερα αν έγινε κάτι.

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Mairh32 είπε:

Όχι είμαι στη 16η μέρα και θα ξεκινησω την τρίτη είχα ωορρηξία πριν τρεις μέρες.ομως επειδή είχαμε παρά πολλές επαφές και έχω μία ελπίδα μήπως έγινε κάτι φοβάμαι μήπως το επηρεάσουν οι ενεσεις.γιατι δεν θα μπορώ να ξέρω 7 μέρες νωρίτερα αν έγινε κάτι.

@Mairh32καταλαβα!! Ειχα κανει κι εγω θεραπεια για ενδομητριωση με αβερκάπ και οταν ειχα ρωτησει το γιατρο μου αν επηρεζει μου ειχε πει οχι .. ευχομαι να εχει γινει η συλληψη !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Miracle17 είπε:

@Mairh32καταλαβα!! Ειχα κανει κι εγω θεραπεια για ενδομητριωση με αβερκάπ και οταν ειχα ρωτησει το γιατρο μου αν επηρεζει μου ειχε πει οχι .. ευχομαι να εχει γινει η συλληψη !!! 

Ωραία και μένα έτσι μου είχε πει αλλά ποτέ δε ξέρεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...