Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Γλαφυροτατος ο εξορκιστής!! Έκλαψα!! 🤣🤣🤣 Ακριβώς έτσι όμως!!!🤣🤣 Ωωωωωωω πήγατε και ταξίδι με αεροπλάνο!!! Ουαου!!!! Πως το κατάφερες αυτό το θαύμα βρε θηρίο;!!! Εμείς παλεύαμε να οργανώσουμε μια επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ!! 🫣🤣🤣 Φοβάμαι βέβαια είναι και ανεμβολιαστη ακόμα.. πάντως μπράβο σας!!!  Ναι ναι συνειδητό γέλιο!!! Τώρα ίσως επειδή είμαστε ολίγον για γέλια και για κλάματα γενικότερα, μας πήρε χαμπάρι και η μικρή νωρίς νωρίς και δε κρατήθηκε άλλο.. 🤭 Και μάλιστα μαζεύει και τα χεράκια της κάτω από το κεφάλι της και γυρίζει στο πλάι!! Μας κάνει και νάζια δηλαδή!! Με το μπαμπά ξεκίνησε όταν επέστρεφε από τη δουλειά που τον έβλεπε.. και με το μπαμπά πάλι ξεκίνησε να "μιλάει".. βέβαια εγώ της μιλάω ανθρώπινα ενώ ο μπαμπάς της κάνει κάτι αουγκαγκα και έτσι ξεκίνησε να πιάνει "συζήτηση" με το μπαμπά της! Μιλώντας με τη παιδίατρο και με τη σύμβουλο θηλασμού (μαία) μας είπαν ότι τα ορόσημα, τα άλματα κτλ μετράνε από τη στιγμή της γέννησης όχι από τη Πητ.. γιατί και εγώ αυτό έλεγα που γεννήθηκε 42+.. ε λίγο αγχώνομαι γιατί μου μεγαλώνει πριν την ώρα της και δεν προλαβαίνω να την απολαύσω μωράκι!! Οπότε κορίτσια μου τα άλματα κάπως έτσι τα καταλαβαίνουμε; Βεντουζαρουν στήθος;! Δεν έχω καταλάβει ακόμα.. απλά βλέπω ότι εκεί που έχουμε μια "ρουτίνα" ξαφνικά κάτι αλλάζει κάτι σα να μας ενοχλεί και εφόσον δεν υπάρχει κάποια άλλη ανάγκη που να μην της έχουμε καλύψει σκέφτομαι μήπως περνάμε άλμα..  Ξέχασα να σας πω μέσα σε όλα.. αυτή την εβδομάδα πάλι είχε ξεκινήσει εκεί που "μίλαγε" να κάνει ξαφνικές τσιριδες και γελαγε.. χαριτωμένο θα έλεγε κανείς.. ε που να ήξερα ότι απλά δοκίμαζε τη φωνή της!!! Έχει δύο μέρες τώρα που όταν θέλει κάτι, αντί για κλάμα-γκρινια που έκανε ως τώρα, πλέον τσιριζουμε!!! Στην αρχή είχε γέλιο.. τώρα δε παλεύεται!! Εσάς τσιριζουν; Είναι φυσιολογικό;; Επίσης όταν τη βάζω tammy time ξεκίνησε και το άλλο κουλό.. μου γυρνάει clock wise δεξιοστροφα ή αριστερόστροφα.. τι φάση;!! Δεν έχετε γράψει κάτι και εσείς και δε ξέρω τι να περιμένω πλέον.. όλο καινούργια πράγματα μου κάνει!!! Αα!! Και κορίτσια μου.. μπορεί να περνάμε πρώιμη οδοντοφυΐα όπως μου το είπε η παιδίατρος που μίλαγα νωρίτερα μαζί της.. έχει πολλά σάλια και το δάχτυλο κοντεύει να το μελανιασει από το ρουφηγμα.. και οι τσιριδες που σας περιγράφω συμβαίνουν την ώρα που τη βάζω στήθος, που από ότι μου έλεγε η παιδίατρος μπορεί να την ενοχλεί ο θηλασμός επειδή η αναρρόφηση προκαλεί πίεση στα ούλα!! Άλλο κουλό πάλι και τούτο!! Θα τη δει από κοντά τη Πέμπτη που θα πάμε και θα μου πει.. αλλά μου είπε να μην ανησυχώ και ότι δεν σημαίνει αυτό ότι θα βγάλει δοντακια από τώρα αλλά ότι συμβαίνει κάποια μωρά να έχουν ενοχλήσεις από 2-3 μηνών και να δοκιμάσω μασάζ στα ούλα μήπως την ανακουφίσει.. τι φάση;!!
    • Ναι, είχα επαφή πριν έρθει περίοδος. Κοίτα η αλήθεια είναι ότι επιδίωξα εγώ την επαφή με το σύζυγο γιατί είχαν ήδη περάσει αρκετοί μήνες που είχαμε αποχή, οπότε δεν ήθελα να τον αφήσω άλλο μιας και το ήθελα κι εγώ. Οπότε θεωρώ πως κάτι κόλλησα ενδεχομένως.. μακάρι να μην έμπλεξα με καμιά ενδομητρίωση. Θα πάω το απόγευμα στο γιατρό να κάνω έναν υπέρηχο για αρχή και μετά θα του πω να μου πάρει και κολπικό υγρό για να κάνουμε όλες τις εξετάσεις που χρειάζεται. 
    • Και εμένα μου είχε πει να περάσει η πρώτη περίοδος και μετά επαφές γιατί υπάρχει κίνδυνος μολυνσης. Ουσιαστικά είναι ανοιχτή πληγή ακόμα και αν δεν αιμορραγεί. @melitiniღ εύχομαι κορίτσι μου να μην είναι τίποτα, ωστόσο καλού κακού πήγαινε να σε τσεκαρει κάποιος άλλος γιατρός να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!
    • Καθάρισες εννοείς από το αίμα της αποξεσης και μετά είχατε επαφή χωρίς να έχει προηγηθεί κανονικά περίοδος; Τότε μπορεί γι' αυτό κορίτσι μου να νιώθεις έτσι. Εγώ άφηνα 2 κύκλους να περάσουν για να θρέψει σίγουρα η περιοχή, μου κάνει εντύπωση κι η γυναικολόγος που έδωσε το οκ, συνήθως λένε να ρθει μια φορά περίοδος τουλάχιστον. Όπως και να χει δεν είναι κάτι που δεν διορθώνεται ίσως χρειαστεί κάποια ήπια θεραπεία ίσως και να μην είναι τίποτα. Θα πρότεινα να πας σε έναν γυναικολόγο άμεσα να σε δει και να σου πει αν χρειάζεται να κάνεις και κάτι από εξετάσεις. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...