Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@OLY10 @Athena D. ευχαριστώ πολύ. Όταν μιλήσαμε προχθές μου είπε να κανω την επαναλιπτικη σήμερα κ αν διπλασιαστεί να παρώ το φυλλικο οξύ. Θα με δει 26/01 ώστε να κανουμε υπέρηχο. Είναι δημόσιος κ δυστυχώς σε αδεια. Μου είπε να μην κανώ αλλη χοριακη ως τότε. Θα πρέπει κι αλλη? 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Erka είπε:

@OLY10 @Athena D. ευχαριστώ πολύ. Όταν μιλήσαμε προχθές μου είπε να κανω την επαναλιπτικη σήμερα κ αν διπλασιαστεί να παρώ το φυλλικο οξύ. Θα με δει 26/01 ώστε να κανουμε υπέρηχο. Είναι δημόσιος κ δυστυχώς σε αδεια. Μου είπε να μην κανώ αλλη χοριακη ως τότε. Θα πρέπει κι αλλη? 

.Εφόσον σ το ειπε δεν θα χρειάζεται.Εγω να σου πω την αλήθεια θα εκανα στο ενδιάμεσο κ αλλη μια να δω που βρισκομαι.Να πανε ολα υπέροχα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Athena D. είπε:

.Εφόσον σ το ειπε δεν θα χρειάζεται.Εγω να σου πω την αλήθεια θα εκανα στο ενδιάμεσο κ αλλη μια να δω που βρισκομαι.Να πανε ολα υπέροχα!!!!

Ναι λες κ θα καταλαβω απο τα νούμερα.... Χαχαχα Χαχαχα ευχαριστώ κορίτσι μου!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η karen είπε:

Όμορφες καλημερε γεμάτες χαρές και ευχάριστα και χαμόγελα. Ψυχή μού εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου μια τεραστιαααααα χοριακη. Μου φτιάξες την μέρα και να μας γυρίσεις με ευχάριστα μακάρι μακάρι γλυκιά διαβάζω το μήνυμα σου και χαμογελάω.  ?????????

Εγω να δεις τι χαμόγελο εχω στα χείλη!!!Αποτελεσματα δεν εχω ακομα και εχουν παίξει λιγο τα νευρα μου η αληθεια ειναι..γιατι μου χαν πει τηλεφωνικά ο γιατρός μπορει να τα πάρει σε ενα διωρω(δλδ στις 12 παρα τέταρτο) και ε τρισήμιση ώρες θα ναι εκτυπωμένες στον φάκελο του..πηρα ξανά τηλ στις μιάμιση και μου ειπαν οτι πανε να τα πάρουν και θα με καλέσουν..και η ωρα ειναι δυο και ακομα τιποτα!!!Εχει πέσει η συγκυρία σημερα να μην εχω αυτοκίνητο..αλλιως θα τα χα πάρει μόνη μου..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Erka είπε:

Ναι λες κ θα καταλαβω απο τα νούμερα.... Χαχαχα Χαχαχα ευχαριστώ κορίτσι μου!!! 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!Ευχομαι μια ήρεμη και τελειομηνη υπέροχη εγκυμοσυνη!!!Ημουν σίγουρη πως θα ηταν τελειο το αποτέλεσμα!!Εγω κόμμα δεν εχω νεα..και με χει πιάσει άγχος..εχω δωσει αίμα απο τις δεκα παρα τέταρτο το πρωι..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερινάκι/only love είπε:

Εγω να δεις τι χαμόγελο εχω στα χείλη!!!Αποτελεσματα δεν εχω ακομα και εχουν παίξει λιγο τα νευρα μου η αληθεια ειναι..γιατι μου χαν πει τηλεφωνικά ο γιατρός μπορει να τα πάρει σε ενα διωρω(δλδ στις 12 παρα τέταρτο) και ε τρισήμιση ώρες θα ναι εκτυπωμένες στον φάκελο του..πηρα ξανά τηλ στις μιάμιση και μου ειπαν οτι πανε να τα πάρουν και θα με καλέσουν..και η ωρα ειναι δυο και ακομα τιποτα!!!Εχει πέσει η συγκυρία σημερα να μην εχω αυτοκίνητο..αλλιως θα τα χα πάρει μόνη μου..

Με το καλο κατερινακι!Μια μεγάλη χοριακη!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Κατερινάκι/only love είπε:

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Athena D. είπε:

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!ολες σας ευχαριστω!!Μολις εχω νεα θα σας ενημερώσω,και ελπιζω να ναι ευχαριστα..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερινάκι/only love είπε:

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!Ευχομαι μια ήρεμη και τελειομηνη υπέροχη εγκυμοσυνη!!!Ημουν σίγουρη πως θα ηταν τελειο το αποτέλεσμα!!Εγω κόμμα δεν εχω νεα..και με χει πιάσει άγχος..εχω δωσει αίμα απο τις δεκα παρα τέταρτο το πρωι..

Ξέρω πως περιμένεις αγωνίας να χτυπήσει το ρημάδι το τηλ και  Ν ακούσεις τα ευχάριστα δεν περνά με τίποτα η ώρα Μακαρι κορίτσι μου με ένα βομπιρακι που θα παίζει με τ Α νομοθεσία ανιψάκια σου.θετικη ενέργεια φουλ και όμορφες σκέψεις για μια οριακή ++?????????

Δημοσίευση

Μου θύμισες όλες τις ημέρες αναμονής Και αρνητικών χοριακων εύχομαι η δική σου να ναι με πολλά νούμερα και να σου δώσει χαρά κατερινακι μου. Κόμπος το στομάχι μου και εμείς αγωνίας μαζί σου και θα χαρούμε παρέα αναμένουμε νέα. 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Κατερινάκι/only love είπε:

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!ολες σας ευχαριστω!!Μολις εχω νεα θα σας ενημερώσω,και ελπιζω να ναι ευχαριστα..

Πολυ πολυ πολυ καλα αποτελεσματα!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λες να έχουμε ευχάριστα;;;; Πάντως τα συμπτώματα είναι ενθαρρυντικά!!! Μην μπεις στον πειρασμό να κάνεις τεστ από τώρα κ απογοητευτείς τζάμπα!! Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Εγώ που έκανα 27η μέρα του κύκλου με πιθανή ωορρηξία βάσει συμπτωμάτων 13η η χοριακη ήταν 84 κ το τεστ δεν κοκκινησε κατευθείαν, αφού κάνω κ το βλέπω κ δεν βγάζει γραμμή λέω δεν είσαι κ 2 λεπτά μετά ξεκινάει να φαίνεται… Αχ μακαριιιιιιιι🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...