Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ισχύει με τα δέκατα στην εγκυμοσύνη;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αύριο είναι η big day! Θα πάω να κάνω χωριακή... αυτό το google με άγχωσε λίγο γιατί γράφουν διάφορες κοπέλες ότι μετρούν τη θερμοκρασία τους κάθε πρωί.. βάζοντας το στο στόμα... εγώ στην αρχή το έβαζα στη μασχάλη.. τζίφος...μόνο κάτι 35άρια ήταν ... μετά άρχισα να διαβάζω οδηγίες να το βάλω στο στόμα.. πού στο στόμα δεν έχω πολυκαταλάβει ακόμα... πίσω από τη γλώσσα; πάνω από τη γλώσσα; να ακουμπάει τη γλώσσα;; πολύ μπερδεύομαι.. anyway ...το έκανα κι αυτό αλλά πάνω από 36,4 δεν έχω... να αρχίσω να ανησυχώ;;

Δημοσίευση

@linam Καλημέρα!!!Καλή επιτυχία σου εύσχομαι για αύριο!!!

Νομίζω πως,όπως και με τα υπόλοιπα συμπτώματα εγκυμοσύνης,δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν όλες οι κοπέλες δέκατα....όσο για το πώς γίνεται ακριβώς δεν ξέρω....τη θεωρώ πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία.....υπομονή μέχρι αύριο....1 και σήμερα!!! :x

Δημοσίευση
  στις On 6/12/2017 at 9:26 ΠΜ, ο/η Νινα85 είπε:

@linam Καλημέρα!!!Καλή επιτυχία σου εύσχομαι για αύριο!!!

Νομίζω πως,όπως και με τα υπόλοιπα συμπτώματα εγκυμοσύνης,δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν όλες οι κοπέλες δέκατα....όσο για το πώς γίνεται ακριβώς δεν ξέρω....τη θεωρώ πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία.....υπομονή μέχρι αύριο....1 και σήμερα!!! :x

Expand  

Καλημέρα!!!! Μακάρι... να είναι όπως τα λές.. από εχθές που μετράω τον εαυτό μου απογοητεύτηκα.. μια χαρά είμαι... δεν έχω πονάκια καθόλου.. δεν αισθάνομαι κούραση.. μόνο υπνηλία το βράδυ.. κοιμάμαι σα βόδι.. κλείνω τα μάτια και γεια σας. Σε ευχαριστώ που απάντησες.. φιλιά και καλή επιτυχία και σε σένα.

Δημοσίευση
  στις On 6/12/2017 at 9:31 ΠΜ, ο/η linam είπε:

Καλημέρα!!!! Μακάρι... να είναι όπως τα λές.. από εχθές που μετράω τον εαυτό μου απογοητεύτηκα.. μια χαρά είμαι... δεν έχω πονάκια καθόλου.. δεν αισθάνομαι κούραση.. μόνο υπνηλία το βράδυ.. κοιμάμαι σα βόδι.. κλείνω τα μάτια και γεια σας. Σε ευχαριστώ που απάντησες.. φιλιά και καλή επιτυχία και σε σένα.

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ.....3 και σήμερα!!!Μην μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες...άλλωστε αύριο θα ξέρεις!!!

Δημοσίευση
  στις On 6/12/2017 at 9:35 ΠΜ, ο/η Νινα85 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ.....3 και σήμερα!!!Μην μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες...άλλωστε αύριο θα ξέρεις!!!

Expand  

Να μου γράψεις να μου πεις.. εσένα είναι και το πρώτο σου.. θα ήθελα να μου πεις τι έγινε τη Δευτέρα.. τι σου είπαν.. εγώ θα πάω αύριο στο Κέντρο.. και θα μου απαντήσουν λέει το μεσημέρι.. γιατί κι αυτοί μετά δίνουν το αίμα στα εργαστήρια.. για αυτό θα αργήσουν. Βρε.. τι τραβάμε εμείς οι γυναίκες...γιατί ο άντρας μου μια χαρά είναι.. ούτε άγχος ούτε τίποτα. Ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί μου λέει. Άντε μου λέει μπας και δεν είσαι και κάνουμε και κανονικό σεξ... γιατί τώρα δεν τον αφήνω να με αγγίξει.. χιχιχι

Δημοσίευση
  στις On 6/12/2017 at 9:43 ΠΜ, ο/η Νινα85 είπε:

@linam Εννοείται....κ εσύ εεε;;;Ναι το πρώτο μου αν είμαι όντως και πάνε όλα καλά!!Ποίοι τί μου είπαν τη Δευτέρα;;;Συνήθως έτσι γίνεται δίνιεις το πρωί και μέχρι το μεσημέρι ξέρεις...

Expand  

Τη Δευτέρα περιμένεις να κάνεις χωριακή ή κατάλαβα λάθος;

Δημοσίευση
  στις On 6/12/2017 at 9:48 ΠΜ, ο/η Νινα85 είπε:

Έχω 2 τεστάκια,θα κάνω Δευτέρα και αν όντως βγει θετικό...βουρ για χοριακή!!!

Expand  

Ρε σε Νινακι πως αντεχεις; Με τοσες πιθανοτητες και τοσα συμπτωματα, στη θεση σου θα εκανα αυριο το πρωι το ενα!!!!!

Δημοσίευση
  στις On 6/12/2017 at 9:02 ΠΜ, ο/η linam είπε:

Αύριο είναι η big day! Θα πάω να κάνω χωριακή... αυτό το google με άγχωσε λίγο γιατί γράφουν διάφορες κοπέλες ότι μετρούν τη θερμοκρασία τους κάθε πρωί.. βάζοντας το στο στόμα... εγώ στην αρχή το έβαζα στη μασχάλη.. τζίφος...μόνο κάτι 35άρια ήταν ... μετά άρχισα να διαβάζω οδηγίες να το βάλω στο στόμα.. πού στο στόμα δεν έχω πολυκαταλάβει ακόμα... πίσω από τη γλώσσα; πάνω από τη γλώσσα; να ακουμπάει τη γλώσσα;; πολύ μπερδεύομαι.. anyway ...το έκανα κι αυτό αλλά πάνω από 36,4 δεν έχω... να αρχίσω να ανησυχώ;;

Expand  

τελικα πες μας τα νεα σου.ποσα αυγα ειχες??? με βλαστοκυστες προχωρησες???  σου ευχομαι αυριο μια τεραστια χοριακη!!!!! παντως μην βασιζεσαι στη θερμομετρηση και απογοητευεσαι

Δημοσίευση
  στις On 6/12/2017 at 9:24 ΜΜ, ο/η antzy9 είπε:

τελικα πες μας τα νεα σου.ποσα αυγα ειχες??? με βλαστοκυστες προχωρησες???  σου ευχομαι αυριο μια τεραστια χοριακη!!!!! παντως μην βασιζεσαι στη θερμομετρηση και απογοητευεσαι

Expand  

Όχι.. βασικά στην αρχή πήγαινα λόγω ηλικίας με δώρηση (είμαι 44) αλλά έκανα όλες τις εξετάσεις και μας λέει ο γιατρός ότι είχα ελπίδες και με δικά μου ωάρια.. θα κάνεις μου λέει γύρω στα 5-7 και αν είμαστε τυχεροί θα γονιμοποιηθούν 4 να στα βάλουμε. Τελικά, τα φάρμακα πήγαν καλά πάνω μου... μου πήρα ν 12 ωάρια αλλά γονιμοποίηθηκαν μόνο τα 5.. το 1 πήγε για βλαστοκύστη αλλά δεν τα κατάφερε... και τα 4 "καλά" μου τα έβαλαν μετά από 36 ώρες.

Σήμερα πήγα έκανα την χωριακή και θα με πάρουν λέει τηλ στις 15:00... αυτάααααααα! θα σας πω μετά δηλαδή τι έγινε..εκτός από κάτι ζαλάδες που μπορεί να φταίνε τα χαπάκια δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα και ανησυχώ να σας πω λίγο.

Δημοσίευση
  στις On 6/12/2017 at 10:55 ΜΜ, ο/η Νινα85 είπε:

@linam Άτιμη....με έβαλες στο τρυπάκι και κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το θερμόμετρο στόμα!!!χαχαχαχααχα

Expand  

χιχιχιχιχιχχιχιχιχιχι... κι εγώ..κι εγώ... ο άντρας μου σήμερα με ρωτάει.. δεν καταλαβαίνω.. πρέπει να αρρωστήσεις για να μείνεις έγκυος;;;;

Δημοσίευση
  στις On 7/12/2017 at 7:45 ΠΜ, ο/η linam είπε:

Όχι.. βασικά στην αρχή πήγαινα λόγω ηλικίας με δώρηση (είμαι 44) αλλά έκανα όλες τις εξετάσεις και μας λέει ο γιατρός ότι είχα ελπίδες και με δικά μου ωάρια.. θα κάνεις μου λέει γύρω στα 5-7 και αν είμαστε τυχεροί θα γονιμοποιηθούν 4 να στα βάλουμε. Τελικά, τα φάρμακα πήγαν καλά πάνω μου... μου πήρα ν 12 ωάρια αλλά γονιμοποίηθηκαν μόνο τα 5.. το 1 πήγε για βλαστοκύστη αλλά δεν τα κατάφερε... και τα 4 "καλά" μου τα έβαλαν μετά από 36 ώρες.

Σήμερα πήγα έκανα την χωριακή και θα με πάρουν λέει τηλ στις 15:00... αυτάααααααα! θα σας πω μετά δηλαδή τι έγινε..εκτός από κάτι ζαλάδες που μπορεί να φταίνε τα χαπάκια δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα και ανησυχώ να σας πω λίγο.

Expand  

τοτε μια χαρα....γιατι να προχωρησεις σε δανεικα απο τη στιγμη που εχεις δικα σου.....αντε να ειναι η τυχερη σου σημερα και να μη χρειαστεις τιποτα αλλο!

Δημοσίευση
  στις On 7/12/2017 at 10:57 ΠΜ, ο/η linam είπε:

Ακόμα περιμένω...και αν περάσει και ο Ερντογάν από το Σύνταγμα και κλείσουν τα τηλ....θα περιμένω ακόμα περισσοτερο

Expand  

Νωρίς είναι ακόμα...δεν μπορούν να σου στείλουν με e-mail το αποτέλεσμα;;

Την τελευταία φορά που έκανα χοριακή,τους χάλασε το μηχάνημα και περίμενα 2 μέρες για να πάρω τις απαντήσεις κ όχι τίποτα άλλο έπρεπε να ξέρω γιατί ήθελα να πάρω το γιατρό τηλέφωνο γιατί δεν ήταν στα καλά της η κοιλιά μου και η περίοδος τότε...ήταν η μόνη χοριακή που δεν αγωνιούσα για το αν ήμουν έγκυος,αλλά για το αν έχω πάθει κάτι λόγω κύστης!!!Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα κόντεψαν να μου κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο!!Ό,τι να'ναι!!!χαχαχα

Δημοσίευση
  στις On 7/12/2017 at 3:02 ΜΜ, ο/η linam είπε:

Πήρα ένα ωραιότατο 4 και είμαι σκατα! Και άργησαν να μου το πουν και μου το είπαν με μια ευκολία σαν να έλεγαν καλημερα

Expand  

Γιατί έχω την εντύπωση ότι το 4 δεν είναι αρνητικό;;;;

Δημοσίευση

Κορίτσια, καλημέρα, δεν σας έγραψα διότι δεν ήμουν καλά. Το Σάββατο επίσης ήρθαν και τα καφέ κομμάτια που με έριξαν ακόμα περισσότερο. Αδιαθέτησα κανονικά μέσα στην ημέρα ύστερα με πολλούς πόνους  περιόδου και αρκετό αίμα. Οπότε, είμαι κι εγώ μία ακόμα κοπέλα που έχει κάνει μια αποτυχημένη εξωσωματική.

Δημοσίευση
  στις On 7/12/2017 at 4:09 ΜΜ, ο/η Νινα85 είπε:

Γιατί έχω την εντύπωση ότι το 4 δεν είναι αρνητικό;;;;

Expand  

Ήταν αρνητικότατο... το έψαξα. Αν δεν είχα κάνει εξωσωματική και πριν την περίοδο είχα 4 χοριακή τότε ναι.. υπήρχε περίπτωση να είχα εγκυμοσύνη στην οποία το έμβρυο εμφυτεύτηκε πιο αργά... όμως αν είσαι με εξωσωματική δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχεις 4 και να μην είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Γιατί οι ημερομηνίες ωοληψίας και εμβρυομεταφοράς είναι συγκεκριμένες. Τώρα.. καταλαβαίνω και την ανάγκη να γίνει η εμβρυομεταφορά μου τόσο γρήγορα... δεν ήταν καλά τα έμβρυα.. και δεν προχώρησαν όπως δεν προχώρησε και το άριστο...που έμεινε απέξω και καταστράφηκε λίγες μέρες μετά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσι μου καλημερα και περαστικα Σε ποια πολη βρισκεσαι; Εχουν συγχρονα μηχανηματα και εμπειρια; Πως γινεται με τοσο μεγαλη χοριακη να μην εντοπιζεται η κυηση; Σου εχουν κάνει ιστολογικές εξετασεις σε αυτα που αφαιρεσαν; Ακουγεται σα μυλη κυηση.. ειναι βεβαια πολυ σπανιο.  Προσπαθουσατε για παιδακι και συνεβη αυτο;  
    • @Sia A ανακουφίστηκα δεν θα πεις τπτ!!! Πήρα έκλεισα ραντεβού και για υπέρηχο 14/04 Μ. Δευτέρα θα πάω μετά τη δουλειά και πήρα και στην κλινική να μου γράψουν εξετάσεις αίματος για 2-4 μέρα του κύκλου. Θέλω να δω αν όλα βαίνουν καλός και ορμονολογικά μετά την απόξεση.
    • @Dimitr.io καλώς ήρθες στο κλαμπ της υπνηλίας. Είναι μια μόνιμη φάση αυτή την τελευταία βδομάδα! Όσο για τα φαγητά που σου μυρίζουν, εγώ δεν έχω ακριβώς αυτό όσο το ότι είναι μόνιμα ανακατεμένο το στομάχι, πεινάω πολυ  αλλά δεν έχω όρεξη να φάω τίποτα. Τρώω όμως γιατί δεν γίνεται! Περίπου μία βδομάδα το νιώθω κι αυτό. Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα;  @Despy εμείς μαζί είμαι πάνω κάτω, Δευτέρα υπέρηχο κι εγώ!! 🙏🏼😍 Όσο για συμπτώματα έτσι πηγαινοέρχονται!  @Alex280108 τέλεια μεγαλώνει το μικράκι σου 🥰 Μέχρι αυχενική δεν θα ξαναπάς για υπέρηχο;    Κορίτσια το έχετε ανακοινώσει γενικά; Εγώ μόνο στην αδερφή του συζύγου και ίσως τώρα το σκ σε μια φίλη που είναι κι εκείνη έγκυος. Όταν με το καλό ακούσουμε από βδομάδα καρδούλα και δούμε ότι όλα είναι καλά σκέφτομαι να το πούμε σε γονείς. Λογικά θα διανύω την 7η. Κι από κει και πέρα μόνο σε όποιον νιώθω ότι θέλω να το πω. Τουλάχιστον μέχρι αυχενική. 
    • Αν κάνεις την υπέρηχογραφικη σαλπιγγογραφια είναι αρκετά ανώδυνη δεν πονάς. Έκανα την προηγούμενη εβδομαδαα εμένα λίγο με ενόχλησε όταν μου έβαλε το σκιαγραφικο ένιωσα μια πίεση στην κοιλιά κατά τα άλλα πολύ υποφερτή διαδικασία καμία σχέση με την κλασική σαλπιγγογραφια σε ακτινολόγο που όπως περιγράφουν τα κορίτσια που την έχουν κάνει ότι έχει αρκετό πόνο. 
    • Κορίτσι μου κάνετε τα σωστά βήματα με τον γιατρό με τις βιταμίνες κλπ απλά πρέπει λίγο να χαλαρώσεις γιατί το άγχος δεν βοηθάει... Από ότι κατάλαβα θα ξεκινήσετε πρόκληση ωορρηξίας με femara, ovitrelle κλπ, σωστά κατάλαβα? Όσον αφορά τις παρενέργειες ναι υπάρχουν κ οφείλουν να τις γράφουν αλλά γι αυτό θα σε παρακολουθεί ο γιατρός σου στενά κ όλα θα πάνε καλά☺️ Εύχομαι γρήγορα θετικό τεστάκι 🙏 Παθούσα εδώ κ εγώ με άστατο κύκλο. Πολύ δύσκολο να βρεις έτσι τις γόνιμες, τα τεστάκια βοηθάνε πολ΄υ Έχεις ΣΠΩ? Άντε Χριστινάκι μου τέλεια επιτέλους ήρθε 😊 Φαντάζομαι ανακουφίστηκες? Θα δεις τώρα θα αρχίσει το σώμα σου να επανέρχεται κ όλα θα πάνε σούπερ🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...