Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια έχω πάλι μία απορία....η προγεστερόνη αυξάνεται στον οργανισμό της γυναίκας λίγο πριν την ωορρηξία,αν δεν επιτευχθεί κύηση η τιμή της αρχίζει να πέφτει,ενώ αν επιτευχθεί εγκυμοσύνη τότε συνεχίζει να παράγεται από τον οργανισμό,επομένως είναι και ανιχνεύσιμη....τα έχω καταλάβει σωστά μέχρι εδώ;;;Επόμενη απορία.....αν συνεχίσεις μετά την ωορρηξία και κάνεις τεστ ωορρηξίας ( για καμμιά εβδομάδα ας πούμε ) και εξακολουθούν τα τεστ να την ανιχνεύουν (έντονη γραμμή).....μπορεί να σημαίνει ότι είσαι έγκυος;;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Νινα85 είπε:

Κορίτσια έχω πάλι μία απορία....η προγεστερόνη αυξάνεται στον οργανισμό της γυναίκας λίγο πριν την ωορρηξία,αν δεν επιτευχθεί κύηση η τιμή της αρχίζει να πέφτει,ενώ αν επιτευχθεί εγκυμοσύνη τότε συνεχίζει να παράγεται από τον οργανισμό,επομένως είναι και ανιχνεύσιμη....τα έχω καταλάβει σωστά μέχρι εδώ;;;Επόμενη απορία.....αν συνεχίσεις μετά την ωορρηξία και κάνεις τεστ ωορρηξίας ( για καμμιά εβδομάδα ας πούμε ) και εξακολουθούν τα τεστ να την ανιχνεύουν (έντονη γραμμή).....μπορεί να σημαίνει ότι είσαι έγκυος;;

Καλημέρα Νίνα. Αυτό δε νομίζω να ισχύει....Δεν έχω χρησιμοποιήσει τεστ ωορρηξίας και δεν ξέρω ποια είναι η ουσία που ανιχνεύουν για να σε βοηθήσω.....Πάντως αν ήταν έτσι θα λέγονταν τεστ ωορρηξίας-εγκυμοσύνης....χαχαχαχα

Δημοσίευση

δεν ειναι αξιοπιστο νομιζω να λαβεις υπ οψιν σου το θετικο τεστ ωορρηξιας σαν εγκυμοσυνης...να σου πω βεβαια πως επειδη το ειχα ακουσει κ εγω εκανα ενα τεστ ωορρηξιας σε προχωρημενη εγκυμοσυνη και ειχε βγει πιο θετικο πεθαινεις χαχαχα

Δημοσίευση

Στο τεστ ωορρηξίας μετραμε την ορμόνη LH και όχι την προγεστερόνη. H LH βρίσκεται στο κορυφωμα της λίγο πριν την ωορρηξία.

Η προγεστερόνη παραγεται από το ωχρό σωματιο αφού γίνει ωορρηξία, αν υπάρχει εγκυμοσύνη συνχίζει η παραγωγή αλλιως πέφτει η προγεστερόνη και ερχεται η περίοδος.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...