Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα  πρώτη φορά στο forum κ επίσης πρώτη φορά γράφω.εδω και 3 μήνες προσπαθούμε για μωράκι με τον άντρα μου παρακολουθώντας τις γόνιμες μέρες αλλά τίποτα μέχρι τώρα να συμιωσω ότι έχω μόνο μια ωοθήκη την άλλη την έχω αφερεσει λόγο κύστης.ηθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποια γυναίκα που τα κατάφερε με μια ωοθήκη να μείνει φυσιολογικά έγκυος;σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας κ για τις απαντήσεις σας

Δημοσίευση

Γεια σου @Λίτσα 88 και καλώς ήρθες !

Και εγώ με μια ωοθήκη είμαι, λόγω ενδομητρίωσης την άλλη μου την "έφαγαν" λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να μην είναι λειτουργική...Δυστυχώς εμείς δεν καταφέραμε φυσιολογικά και είμαστε σε διαδικασία εξωσωματικών. 

Ο γιατρός σου τι σου έχει πει οτι δεν γίνεται με μια ωοθήκη; Νομίζω πως δεν υπάρχει θέμα. 

Μην απογοητεύεσαι.. 3 μήνες δεν ειναι μεγάλο διάστημα. 

Δημοσίευση

Ο γυναικολόγος μου έχει πει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από την στιγμή που η άλλη λειτουργεί μία χαρά προσπαθώ να μην απογοητευομε αλλά όταν βλέπω την περίοδο στεναχωριέμαι μακάρι όλα να πάνε καλά και να έχουμε όλες μωράκια

 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η NikhNikh είπε:

Καλός ήρθες στο φόρουμ δεν ξέρω μα σου σνατισω σε αυτό που Ρωτάς αλλά μπορώ να σου πω ότι με το καλό να έρθει ένα μωράκι σύντομα.. και να μην έχεις άγχος..! 

Το ξέρω ότι το άγχος φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα προσπαθώ όσο μπορώ να μην το σκέφτομαι αλλά όσο πλησιάζουν οι μέρες για την περίοδο το άγχος φτάνει κόκκινο

 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Λίτσα 88 είπε:

Το ξέρω ότι το άγχος φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα προσπαθώ όσο μπορώ να μην το σκέφτομαι αλλά όσο πλησιάζουν οι μέρες για την περίοδο το άγχος φτάνει κόκκινο

 

Σε καταλαβαίνω είναι η αρχή με το καιρό θα περάσει που σου εύχομαι να έρθει πολύ πολύ σύντομα από την στιγμή που σου είπε ο γιατρός ότι δεν υπάρχει θέμα τότε θα έρθει..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η NikhNikh είπε:

Σε καταλαβαίνω είναι η αρχή με το καιρό θα περάσει που σου εύχομαι να έρθει πολύ πολύ σύντομα από την στιγμή που σου είπε ο γιατρός ότι δεν υπάρχει θέμα τότε θα έρθει..

Μακάρι εύχομαι και σε εσένα ότι καλύτερο

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Λίτσα 88 είπε:

Καλησπέρα  πρώτη φορά στο forum κ επίσης πρώτη φορά γράφω.εδω και 3 μήνες προσπαθούμε για μωράκι με τον άντρα μου παρακολουθώντας τις γόνιμες μέρες αλλά τίποτα μέχρι τώρα να συμιωσω ότι έχω μόνο μια ωοθήκη την άλλη την έχω αφερεσει λόγο κύστης.ηθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποια γυναίκα που τα κατάφερε με μια ωοθήκη να μείνει φυσιολογικά έγκυος;σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας κ για τις απαντήσεις σας

Όχι μόνο μια γυναίκα... Πολλές γυναίκες!!! Ούτως ή άλλως η ωορρηξια γίνεται πότε από τη μια ποτε από την άλλη ωοθήκη... Εδώ εμείς με 2 ωοθήκες πιάσαμε μετά από 2 χρόνια... Όχι άγχος γιατί όταν  δεν θα το σκέφτεσαι τότε θα μείνεις.. Εγώ 2 χρόνια είχα περίοδο κανονικότατα στην ώρα της πάντα... Όταν είχα μείνει είχα ξεχάσει και πότε ήταν να αδιάθετησω... Δεν είχα δει καν το ημερολόγιο κ έκανα χοριακη με 5 μέρες καθυστέρηση (ήταν θετική) !! Οπότε ξέχνα το για να έρθει :)

Δημοσίευση

Μην αγχωνεσαι,γιατι κι εγω αυτο το λαθος κανω.Θελει πολυ χαλαροτητα,που καταλαβαινω δεν ειναι ευκολο,διοτι απο τη μια πρεπει να υπολογιζεις μερες κλπ και απο την αλλη σου λενε ολοι να εισαι χαλαρη.Το ιδιο μου συμβαινει κι εμενα.Εγω ομως εχω παραπανω αγχος γιατο ειμαι 39 κι εχω κι ενα οινομοιωμα λιγο μεγαλουτσικο ,που δεν θελω να μεγαλωσει αλλο περνωντας ο καιρος,γιατι θα μεγαλωσει ετσι κι αλλιως στην εγκυμοσυνη.Θελω να σου πω πως λιγο πιεζομαι χρονικα.Δεν ξερω ποσο ετων εισαι εσυ γλυκια μου.Κανε την προσπαθεια σου για ενα χρονο(ετσι λενε) και μετα παντα σε συνεννοηση με το γιατρο σου,αν δεν εχεις αποτελεσμα,θα δειτε πως θα βοηθηθεις να το επιτυχεις.Σου ευχομαι ολοψυχα να σου ερθει πολυ συντομα ενα πλασματακι και να σου ομορφυνει ολη σου τη ζωη.Ως τοτε περνα καλα με το συντροφο σου και απολαυσε καθε στιγμη!!

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Λίτσα 88 είπε:

Καλησπέρα  πρώτη φορά στο forum κ επίσης πρώτη φορά γράφω.εδω και 3 μήνες προσπαθούμε για μωράκι με τον άντρα μου παρακολουθώντας τις γόνιμες μέρες αλλά τίποτα μέχρι τώρα να συμιωσω ότι έχω μόνο μια ωοθήκη την άλλη την έχω αφερεσει λόγο κύστης.ηθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποια γυναίκα που τα κατάφερε με μια ωοθήκη να μείνει φυσιολογικά έγκυος;σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας κ για τις απαντήσεις σας

καλησπέρα  Λιτσα μου καλώς μας ήρθες μη σε αγχώνει το ότι υπάρχει μια ωοθήκη μας αρκεί μην σε στεναχωρεί και εγώ που έχω τις δυο η αριστερή  μου ποτέ δεν έχεις καταβολές. Ναι μπορείς να τα καταφέρεις και με μια μην κάνεις διαφορές αρνητικές σκέψεις. Εύχομαι σύντομα μανούλα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Kiddo να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου! Είχε πριν μερικές μέρες γενέθλια, σωστά; ❤️ Ρώτησα τον γιατρό για το θέμα που κοπανάει ο μικρός το κεφάλι του στο πάτωμα. Είναι λέει είτε για να τραβήξει την προσοχή, είτε επειδή δεν περνάει το δικό του και δεν ξέρει να διαχειριστεί το συναίσθημα της απογοήτευσης εκείνη τη στιγμή. Να προσπαθούμε να του το σταματάμε λέει, είναι θέμα ασφάλειας, με ήρεμο τρόπο, χωρίς να φρικαρουμε και να τρέχουμε, αλλά θα φανεί ο λόγος που το κάνει αργότερα όταν θα είναι πιο εμφανή τα στοιχεία του χαρακτήρα του. Οπότε κι αργότερα θα μπορέσουμε καλύτερα να του μάθουμε να το διαχειρίζεται. Είναι κάτι που το κάνουν τα μωρά σε αυτές τις ηλικίες πάντως. Λέει κι εκείνος το έκανε όταν ήταν μικρός 🤣
    • Καλημέρα κορίτσι μου!!  Να τη χαίρεσαι τη ζουζούνα σου! Χρόνια της πολλά προκαταβολικά για τις 25!! 🥰🥰 Πολύ ψηλή μπεμπουλα είναι!! Πολύ καλές οι μετρήσεις σας! Σκέψου εμείς πήγαμε χθες στον παιδίατρο και 14 μηνών που είναι τώρα τον μέτρησε 80,5 εκ και 10,120κ. Εμάς από αρχές Δεκεμβρίου προσπαθεί να βγάλει τα επόμενα 2 δόντια (9ο-10ο) και ακόμα μόνο το ένα έχει σκάσει. Παρόλα αυτά, κορίτσια, επιτέλους κοιμάται κάπως σερί. Ξύπνησε χθες μόνο μια φορά, μάλλον ζοριζοταν είτε από δόντια είτε από τα εμβόλια που κάναμε χθες... Τέλος πάντων... Σχετικά με τον ύπνο που λες. Είχαμε κι εμείς το ίδιο θέμα. Από 8ο μέχρι τώρα κάτι μέρες που κόψαμε θηλασμό έκανε άπειρες αφυπνίσεις, ανα 1-2 ώρες σίγουρα κάθε βράδυ 😩. Ταλαιπωρήθηκα πολύ για να ξεσυνδεσει τον θηλασμό με τον ύπνο, κι εμένα αν δεν έβρισκε στήθος ήταν ανήσυχος πολύ... Κι εμείς συγκοιμηση κάνουμε ακόμα και τώρα, μέχρι να νιώσω ξεκούραστη για να τον πάω σιγά σιγά στην κούνια του που τον περιμένει 😆. Τέλος πάντων, γενικά αυτό που έκανα από την περίοδο των Χριστουγέννων είναι να τον κοιμιζω με θηλασμό, τον θήλαζα και στην πρώτη αφύπνιση, και μετά στις επόμενες τον νανουριζα και τον κουνούσα για να τον πάρει ο ύπνος. Μπορεί να έπαιρνε και 45 λεπτά μέχρι να ηρεμήσει και να μπορέσω να τον αφήσω χωρίς να ξυπνήσει. Σιγά σιγά το έμαθε και μου ήταν πιο εύκολο να τον κοιμιζω στην αγκαλιά μου. Άρχισε να μην ψάχνει και τόσο έντονα το στήθος το βράδυ και κατάφερα και μείωσα τον θηλασμό σε έναν. Πριν καμιά βδομάδα που αρρώστησα κι έπρεπε να πάρω αντιβίωση, είπα να το σταματήσουμε. Δεν το πήρε και τόσο καλά τις πρώτες δύο μέρες. Τον κοιμιζε ο μπαμπάς του, έμαθε και σε αυτόν και τώρα πλέον 2-3 μέρες κοιμάται σερί. Άντε να ξυπνήσει μια φορά, να με ψάξει, αλλά ευτυχώς καταφέρνει να κοιμάται στην αγκαλιά μου χωρίς να σηκώνομαι...  Δεν θεωρώ ότι κοιμήθηκε σερί επειδή έκοψα τον θηλασμό. Θεωρώ ότι του είναι πιο εύκολο επειδή έμαθε στην αγκαλιά. Όπως επίσης είναι πλέον και 14 μηνών και ίσως ωρίμασε στο θέμα του ύπνου. Έχει κάνει πολλές κατακτήσεις σε ορόσημα το τελευταίο διάστημα. Πιστεύω ότι όλα θα έρθουν με τον καιρό... Κάνε ότι πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει εσένα στο να είσαι ξεκούραστη. Κάθε παιδί είναι και διαφορετικό. Εγώ ταλαιπωρήθηκα αρκετά, αλλά ήρθε επιτέλους η στιγμή που κοιμάμαι καλύτερα.
    • Καλημερα κοριτσια μου. Τι κανετε; Εκανα την τριτη το doppler η μικρη μας ειναι 1,353, ο πλακουντας ειναι σε σταδιο γηρανσης grade I, η ροες στις αρτηριες ειναι φυσιολογικες απλα απο οτι δειχνει θα ειναι ενα μικρο μωρακι. Θα με παρακολουθει πιο στενα ωστε να βλεπουμε πως αναπτύσσεται η μπεμπα και πιστευω ολα θα πανε καλα.
    • @ZaxaroulamakΗδη κάποια κορίτσια μου έστειλαν μήνυμα με πληροφορίες για Θεσσαλονίκη και τις ευχαριστώ πολύ! Μακάρι το εύχομαι σε ολες οσες περιμένουμε!
    • Δυστυχως ειμαι Αθηνα και δεν μπορω να σε βοηθησω. Ευχομαι ομως οποιον δρομο και να επιλεξετε να τα καταφερετε συντομα και να αποκτησετε ενα υγιες μωρακι 😊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...