Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καισαρική στο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Πρόκειται να γεννήσω στο Παπαγεωργίου με προγραμματισμένη καισαρική. Αυτό που δεν ξέρω είναι , αν κάνουν την επέμβαση ειδικευόμενοι γιατροί ή τυχόν καθηγητής που εφημερεύει ; Έχει κάποια κοπέλα πρόσφατη εμπειρία ; 

Δημοσίευση

Καλημέρα και με το καλό το μωράκι σου! Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, τους τοκετούς τους πραγματοποιούν οι γιατροί που είναι σε εφημερία εκείνη την ημέρα. Αν εσύ έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα - που το απέυχομαι - και σου κανονίσανε για κάποιο λόγο καισαρική, ενδεχομένως δεν θα είναι μόνο ειδικευόμενοι αλλά και κάποιος ειδικός, είτε καθηγητής είτε όχι. Εγώ γέννησα με πρόκληση και επειδή είχα κάποια θέματα ήρθε και ένας αναπληρωτής καθηγητής αλλά δεν ήμουν ενήμερη εξ'αρχής. Πίστευα ότι θα ξεγεννήσει ο ειδικευόμενος της βάρδιας

Δημοσίευση

Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα, απλά είναι η τρίτη γέννα για αυτό πάω καισαρική. Δηλαδή οι ειδικευμένοι είναι γιατροί που ακόμα δεν έγιναν γυναικολόγοι ; Φοβάμαι ....

Δημοσίευση

Είναι γιατροί που εξειδικέυονται στην γυναικολογία...Μα, εντύπωση μου κάνει, είσαι 3η φορά έγκυος και δεν γνωρίζεις την διαφορά ειδικευόμενου και ειδικού; Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πρόκειται να σε αφήσουν "ξεκρέμαστη" σε έναν γιατρό που δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία, πάντα υπάρχει κάποιος ειδικός στο νοσοκομείο και όλα εξελίσσονται ομαλά. Καλή εγκυμοσύνη εύχομαι!

Δημοσίευση

Δεν την γνωριζα αυτή την διαφορά, γιατί στις προηγούμενες εγκυμοσύνες με παρακολουθούσε καθηγητής που κανόνισε αυτός την ημερομηνία και μου έκανε καισαρική. Τώρα όμως είμαι σε άλλο νοσοκομείο, όπου δεν αναλαμβάνουν οι καθηγητές να σου κάνουν καισαρική και έτσι θα γεννήσω με όποιον τύχει. Δηλαδή ο ειδικός είναι ήδη γυναικολόγος ;

Δημοσίευση

Φαντάζομαι, ότι μάλλον είναι η 3η ή 2η καισαρική, και τις προηγούμενες δύο τις έκανες σε ιδιωτικό μαιευτήριο.

Επειδή λοιπόν, πρόκειται για επαναληπτική καισαρική, και η καισαρική από μόνη της θεωρείτε χειρουργείο, σίγουρα θα υπάρχουν δύο γυναικολόγοι μέσα (βάση πρωτοκόλλου) και σίγουρα τουλάχιστον ένας δεν θα είναι ειδικευόμενος, αλλά πεπειραμένος γυναικολόγος.

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Και τις άλλες 2 σε δημόσιο τις έκανα, αλλά εκεί είχα από την αρχή γιατρό που με ξεγέννησε κιόλας, ενώ στο δημόσιο που πάω τώρα δύσκολα έως καθόλου σε αναλαμβάνουν για να γεννήσεις στο δημόσιο. Όσους προσέγγισα, ήθελαν να πάω σε ιδιωτικό. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Efikma είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Και τις άλλες 2 σε δημόσιο τις έκανα, αλλά εκεί είχα από την αρχή γιατρό που με ξεγέννησε κιόλας, ενώ στο δημόσιο που πάω τώρα δύσκολα έως καθόλου σε αναλαμβάνουν για να γεννήσεις στο δημόσιο. Όσους προσέγγισα, ήθελαν να πάω σε ιδιωτικό. 

Από φίλη που γέννησε φέτος στο Παπαγεωργίου ξέρω ότι είχε δικό της γιατρό και απλά της έδωσε ημερομηνία να γεννήσει. Αν θες μπορώ να την ρωτήσω το όνομα του γιατρού της.

  • 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 16/11/2017 at 9:28 ΠΜ, ο/η KONSTANTIA είπε:

Από φίλη που γέννησε φέτος στο Παπαγεωργίου ξέρω ότι είχε δικό της γιατρό και απλά της έδωσε ημερομηνία να γεννήσει. Αν θες μπορώ να την ρωτήσω το όνομα του γιατρού της.

Κωνσταντία, ναι αν μπορείς πες μου το όνομα του γιατρού. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Efikma είπε:

Κωνσταντία, ναι αν μπορείς πες μου το όνομα του γιατρού. 

Κοπέλα μου, τώρα το ειδα το μνμ σου. Μόλις το μάθω θα σου στείλω προσωπικό μνμ

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 12/1/2018 at 10:36 ΠΜ, ο/η KONSTANTIA είπε:

Κοπέλα μου, τώρα το ειδα το μνμ σου. Μόλις το μάθω θα σου στείλω προσωπικό μνμ

Καλησπέρα Κωνσταντία, μήπως θα μπορούσες να μου πεις κ εμένα για ποιο γιατρό λες; Είμαι στην 8η εβδομάδα και ψαχνω γυναικολόγο που να συνεργάζεται με Παπαγεωργίου. Έχω ήδη ανοίξει καρτέλα, και αφού βρω κάποιον που να κάνει τοκετό στο Παπαγεωργίου θα τον επισκεφτώ. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...