Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρηςΜαρακι μου ποσα χαπακια παιρνεις; Μηπως ειναι μεγαλο το κενο μεταξυ τους; Συνηθως τα 20αρια τα δινουν ανα 8 ωρες δηλαδη 3 την ημερα. Επισης καθεσαι χαλαρη ή σηκωνεσαι κιολας; Θυμαμαι οτι για λιγες μερες με ειχε πιασει και εμενα μια εξαρση με τετοια αισθηση περιοδου, αλλα μετα υποχωρησε και δεν με ξαναεπιασε. Αν δεις οτι επιμενει να το πεις και στο γιατρο μηπως θελησει να αλλαξει κατι στη δοση εγω αρχικα επαιρνα μικροτερη δοση και υστερα αυξησα γιατι δε με καλυπτε. 
    • Για να μην ειμαι και αχαριστη βεβαια πλεον σηκωνομαι και παω στην κουζινα για φαγητο και καθομαι και καθιστη στην καρεκλα και στο κρεβατι εδω και αρκετες εβδομαδες επομενως δεν ειναι τοσο χαλια οσο τον προηγουμενο καιρο που καθομουν ξαπλα εντελως. Τωρα ειναι 2.5 κιλα ο μπεμπης μου αλλα ο γιατρος θεωρει οτι πριν την 38 υπαρχει μια πιθανοτητα να μην εχουν ωριμασει τα πνευμονια, οποτε προτιμαει να μεινει στην κοιλιτσα. Στο μεταξυ εγω χαιρομαι να τον εχω στην κοιλιτσα αλλα ηθελα να περπατησω λιγο γιατι ειμαι αδυναμη, εχουν πεσει οι μυες μου και ειμαι σαν ρεγγα που λεει και το αγορι μου. Και η χαριστικη βολη ηταν οτι στο νοσοκομειο δεν επιτρεπουν ατομο μεσα στον τοκετο και γω πιστευα οτι θα ειναι και το αγορι μου και το περιμεναμε πως και πως, αμ δε😭. Εσας θα σας επιτρεψουν;
    • @MarMar90να μην ακούς αυτά που λένε! Κλείσε τα αυτακια σου κ ακολουθα το μωρακι σου... ετσι ελεγαν κ σε εμενα κ κοντευα να τρελαθω ! Το καθε παιδακι ειναι τελειως διαφορετικο. Εμενα η δικια μου ηρεμησε οταν ξεκινησε να μπουσουλαει κ να ειναι πιο ανεξαρτητη. Με τον υπνο ομως ακομα δεν έχει στρώσει... σκέψου ότι το μωρό κοιμάται όλο το βράδυ και εκείνη με ξυπνάει ανά 2 ώρες 
    • Όσο για εμένα,  τα λοχεια σταμάτησαν στις 30 μέρες και στις 40 πήγα για έλεγχο στο γυναικολογο. Τώρα έχω ραντεβού πάλι αυτή τη βδομάδα!  Εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με το σώμα μου , είχα πάθει μεγάλη κρίση στην πρώτη γέννα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι πλέον κουράζομαι αν περπατήσω λίγο,  γτ δυστυχώς δεν περπατάω πολύ... γίνονται οι περισσότερες βόλτες με το αυτοκίνητο πλέον. 
    • @Sotiria_94 για να σε εχει ακόμα ο γιατρός ξαπλα λογικα μολις ερθει η ωρα τους θα γεννηθει ευκολα κ γρήγορα. Προφανώς κ εχετε τ φοβο προωρου τοκετου, να σκεφτεσαι οτι βδομαδα βδομασα παλεψες να φτασετε ως εδω. Αρα μολις σ πει σηκω να είσαι βέβαιη οτι θα βγει κιολας. @ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου αμα δει ο γιατρός οτι συνεχίζονται οι συσπασεις θα στο ξανα ξεκινήσει. Μην το σκέφτεσαι καν αυτό. Όσο για τη γυμναστική που λέτε γυμνάζομουν κ πριν την κυηση..οχι τρομερα πράγματα αλλά κρατιόμουν καλά. Το έκανα για μενα. Όταν έμαθα ότι ειμαο εγκυος σταματησα κ όταν πήρα τ οκ από τ γιατρό ήμουν πολύ επιφυλακτική. Το είχα αγχος. Αλλα βλεπω οτι με ωφελεί πολύ. Και φυσικά βοηθάει το οτι είμαι πλήρως λειτουργικξ αν είχα θέματα με συσπάσεις αιμοραγια κτλ προφανώς κ δ θα πήγαινα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...