Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα ηθελα τη γνωμη σας μηπως κ μ φυγει το άγχος εχω αρχίσει θεραπεια λογο ωοθηκων με κυστες αρκετές θελω ν μεινω εγκυος δεν ξερω ποσο καιρο θα παρει ολο αυτο μεχρι να δρασει η θεραπεια κ ν γινει αυτο το θαυμα.εχει κανει καμια κοπελα αυτη τη θεραπεια;;;

Δημοσίευση

Ο γιατρος μ λεει οτι ειναι νωρις ακομα γιατι ειμαι μολις στο πρωτο κουτακι μετφορμινη απλα εκανα σημερα μια βχωριακη λογο ουρολοιμωξης μη παρω καμια αντιβίωση κ προκαλεσω προβλημα στο σπορακι μα τιιιποτα αρνητική φφφφ νιωθω να ειμαι σε παραλήρημα νομιζω οτι δε μπορω να σταματησω να το λεω ή να το γραφω προσπαθω να βρω παρηγορια παντου αν εχουν περασει κατι παρομοιο ή οχι.

Δημοσίευση

Εγώ κάνω αυτή την θεραπεία εδώ και κάτι μήνες όντως είναι νωρίς εμένα μου είπαν μετά από 3 μήνες να περιμένω αποτελέσματα  κι έτσι είναι από 3 μήνα άρχισαν αν βλέπω. Υπομονή. Και με το καλό να έρθει σύντομα.

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω παρα πολυ απλα το προσπαθουμε καιρο τωρα κ καπου η υπομονη εξαντλείτε..απλα εγω εχω σταθερο κυκλο,κανονική περιοδο..μονο απο τις περιττές τριχες σαν σύμπτωμα. .

Δημοσίευση
στις On 1/11/2017 at 3:01 ΜΜ, ο/η Kate26 είπε:

Love 30 σε ευχαριστω πολυ εχεις δει αποτελεσμα σε θεμα εγκυμοσύνης με τη θεραπεια;;

Εγω τα περνω καθαρα προλυπτικα και εχω κανει 4 εξωσωματικες αλλα το εχω λατρεψει!!!!!!μπορει να μου εκανε παρενεργειες αλλα αποτρεπουν αποβολες και αλλα πολλα!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα υπόλοιπα που ήθελα να προσθέσω κι εγώ πάνω σε αυτά που είπατε, κι επιτέλους τώρα κατάφερα να τα γράψω, είναι για τους παιδιάτρους. Και οι δύο παιδίατροι που είχαμε μέχρι τώρα, συμφωνούν με αυτό που εγραψε η @Kiddo. Κι εμάς δεν είναι φαν ο παιδίατρος να έκανε το παιδί κάτι νωρίτερα από κάποιο άλλο αναπτυξιακό στάδιο. Δηλαδή, δεν ήθελε πριν κλείσει τους 4-5 μήνες να μπορεί να γυρνάει από ανάσκελα μπρούμυτα και τούμπαλιν. Ή ας πούμε, η πρώτη παιδίατρος δεν ήθελε τα νεογέννητα να τα κρατάμε όρθια και να τους πατάμε τα πόδια κάτω ή στην ηλικία που ξεκινάνε να στέκονται όρθια να μην τα ενθαρρύνουμε να περπατάνε. Να τα ενθαρρύνουμε μόνο να κάνουν την κίνηση που προσπαθούν να κατακτήσουν κι όχι κάτι παραπάνω. Αλλά άπαξ και ξεκινήσουν από μόνα τους να κατακτούν κάτι, να μην τα αποθαρρύνουμε. Αλλιώς μπορεί να προκαλέσουμε πρόβλημα στα ισχία ή υπερτροφικους μύες και διάφορα τέτοια. Το ίδιο και με τον ύπνο. Άμα γυρνάει μόνο του, έχει καλώς. Αλλιώς, το τοποθετούμε ανάσκελα. Επίσης, εμάς πλέον λέει το "μα μα μα μα" και το "μπαμπά μπα μπα" συνειδητά. Κι εμάς τα ίδια με της @Kiddo κάνει. Όταν φεύγουμε από το δωμάτιο, ξεκινάει και μας κυνηγάει φωνάζοντας αναλόγως 😆. Νομίζω, πώς άπαξ και μάθουν την συλλαβή και την συνδέσουν με το πρόσωπο, το λένε συνειδητά μετά από λίγο. Οπότε, και κατά τη δική μου γνώμη, το κάνετε πολύ καλά και τους αποκρινεστε. Εμάς πλέον λέει και "ντα ντα ντα" και "ντάτα" για όλα τα υπόλοιπα πράγματα. 😆 Έχει πολλή πλάκα αυτή η περίοδος, την απολαμβάνω φουλ. Κάθε φορά που του κάνω κι εγώ νταντά μου σκάει ένα τεράστιο χαμόγελο, σα να νιώθει ότι επικοινωνώ μαζί του κι ακούγεται. 🥰 Τέλος να πω σχετικά με το φαι. Τον άφησα λίγες μέρες λοιπόν να λιώνει τα φρούτα κτλ με το χέρι του, και τον είδα μετα από λίγο να το γλείφει και να τα τρώει από κει... Άρχισα να τον αφήνω και λίγο να βουτάει τα χέρια του στο μπωλ του (αφού μου το τραβούσε με μανία, κάποια στιγμή ενέδωσα) και μετά πάλι τα έβαζε στο στόμα κι έτρωγε. Προσπέρασα την μαύρη απελπισία τού "καθαρίζω αυτό το καρεκλακι κάθε τρείς και λίγο και το πάτωμα θα ανοίξει τρύπα από το πολύ τρίψιμο, έλεος!" και τον άφησα να το απολαύσει... 🥲 Μπήκε και σε ένα στάδιο που όταν του βάζεις κάτι στο στόμα, το βγάζει με το χέρι, το κοιτάει και το ξανά τρώει... Όπως και να χει, το σημειώνω σαν πρόοδο 🥲😆 όσο για τον μεγάλο αδερφό, τρώνε μαζί τα φρούτα τους και δίνει στο μωρό συνέχεια τα φλουδια ο γλυκούλης 😆
    • Κορίτσια καλημέρα, σας γράφω απ' το αεροδρόμιο που περιμένω να γυρίσω στο σπιτάκι μου. Είχα ανέβει Θεσσαλονίκη για την αυχενική. Όλα πήγαν περίφημα!! Το μωράκι μας μεγαλώνει και είναι αγοράκι.. θα έχω ένα και ένα 😁😁
    • Θα τον πατήσουμε μωρέ  και θα γεννήσουμε  μαζί την ίδια μέρα 🩵🩵🩵🩵
    • Υπομονή κοριτσάκι μου!Θα περάσει ο καιρός κι όλα θα είναι καλά! Με το καλό τα μωράκια σου!😘
    • Σε καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι μου,έτσι κι εγώ ούτε να σταθώ ούτε να κοιμηθώ ούτε ξαπλωμένη τίποτα.Εχεις διχοριακα μπορείς να πας μέχρι 38η κ θα πας κ θα είναι όλα μια χαρά.Εμεις με τα μονοχοριακα ταβάνι έχουμε τις 36 εβδ.Πλησιαζει ο καιρός κ το άγχος στο κόκκινο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...