Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 2.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Πιστεύω ότι αν ήμουν θα έδειχνε ρε συ

Το συγκεκριμένο δεν είναι τόσο "ευαίσθητο "όσο κάποια άλλα γι'αυτό και λένε μετά την 1η μέρα καθυστέρησης....που ακόμα και τα πιο ευαίσθητα μπορεί να μην ανιχνεύσουν τη ν ορμόνη...δεν στο λέω για να σε πείσω ότι είσαι έγκυος...έτσι λειτουργούν....πόσες μέρες καθυστέρηση έχεις;

 

Δημοσίευση

@Scooby! ακομα κι αλλες μαρκες, οπως το clear blue που ελεγε ότι δείχνει ακόμα και 5 ημέρες νωρίτερα, έλεγε ΞΕΚΑΘΑΡΑ, πως αν το κάνεις ΠΡΙΝ την καθυστέρηση θα πρέπει να το κάνεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρωί για να δείξει!

Μετά την καθυστέρηση μπορείς να το κάνεις κι άλλη ώρα της ημέρας. Και σκέψου ότι είναι "ειδικό" να δείχνει και πριν την καθυστέρηση.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

@Νινα85 συνήθως αδιάθετω απόγευμα! Οπότε μπορεί να κάνω κ τ πρωί! Αλλά δεν θέλω να ξεκινήσω πρώτομήνια με κλάμα ? 

Βρε, να μην ξεκινας το κλαμα απο τωρα και να μην απογοητευεσαι!!!! όλα θα πανε καλα και ακομα και τωρα ενα αρνητικο τεστ δε λεει κατι σιγουρο!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Scooby! είπε:

Εγώ θα πάθω το πιστέυω! 

Σταμάταααα!!!! @NikhNikh , αν επιτρέπεται, εσύ είδα πιο πάνω ότι προσπαθείς από το 2014; Ξεκίνησες μικρή μικρή δλδ τις προσπάθειες ε; Γιατί πρέπει να ήσουν γύρω στα 20..

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@babybaby Ναι από 17-10-2014 μετά από το γάμο μας στα 20 ημουν

Μάλιστα... Λυπάμαι που έχει πάρει τόσο διάστημα, αλλά σκέψου πως μπορεί να έχει γίνει για κάποιο λόγο... Το σημαντικό είναι πως 3 χρόνια μετά είσαι τόσο ενωμένη με τον άντρα σου και προσπαθείτε μαζί γι αυτό το καλό που θα έρθει! Γιατί θα έρθει είναι σίγουρο! όπως είναι σίγουρο ότι αν και καθυστέρησε λίγο όταν έρθει θα είσαι ακόμα πολύ μικρούλα να χαρείς το παιδάκι σου!!! Όπως και να χει θα έχει μια πολύ νέα μανούλα! Όπως και της @Scooby! !!! Γι αυτό δε θέλω απογοητεύσεις!

Δημοσίευση

@babybaby ο γαμος μας πάντως έχει περάσει από 40 κύματα ως τώρα και όμως δεν με άφησε ποτέ ούτε τον άφησα... αλλα καινη δυο μας εχουμε απογοητευτεί τέλειος..!!! Για τον λογονοταν όλα πάνε καλά εκεί είναι που θα γίνει στραβή λες και το ξέρω ένα πράγμα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η NikhNikh είπε:

@babybaby ο γαμος μας πάντως έχει περάσει από 40 κύματα ως τώρα και όμως δεν με άφησε ποτέ ούτε τον άφησα... αλλα καινη δυο μας εχουμε απογοητευτεί τέλειος..!!! Για τον λογονοταν όλα πάνε καλά εκεί είναι που θα γίνει στραβή λες και το ξέρω ένα πράγμα 

Φαίνεται ότι έχετε μια πολύ δυνατή σχέση αλλιώς δε θα προσπαθούσατε τόσο ομαδικά κι οργανωμένα για μωράκι!! Να στε πάντα έτσι, να είστε καλά κι αγαπημένοι κι όλα λύνονται! Απλώς σκέφτομαι εγώ πχ αν καθυστερήσω 3 χρόνια θα είμαι 30 χρονών μετά... Εσείς ευτυχώς ξεκινήσατε νωρίς!

Δημοσίευση

@Scooby! Θα είμασταν πιο θετική σε όλα ιδικά εγώ. Θα είχα κοιτάξει να τα έχω όλα ρυθμισμένα και μετά εγώ ξεκίνησα και μετά όπλα χάλασαν η περιοος έκανε τα δικά της τελείως θα είχα φτιάξει καπια πράγματα και μετά. Εμείς ξεκινήσαμε πιστεύω αβέρτα κουβερτα. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μέσα μου έχω τόσα γιατί μα τόσα και δεν ξέρω. Κι ένα μυαλό τελείω θολομενο. Και απαισιόδοξο. 

Δημοσίευση

Έχει δίκιο η @babybaby,πάντα το όνειρό μου ήταν να κάνω μια ευτυχισμένη οικογένεια με 3 παιδιά και να έχουμε και τα ζωάκια μας....και έπεφτα από την μια αναποδιά στην άλλη,για να μην μιλήσω για σχέσεις...άλλη μια φορά ένιωσα ότι ήθελα να κάνω οικογένεια με κάποιον που ήμουν 2 1/2 χρόνια μαζί του και μας χώρισε η μάνα του και τον αρραβώνιασε και μέσα σε 14 μέρες....και το έμαθα μέσω fb που είδα στο προφίλ του την τούρτα τους....μετά από 5 χρόνια έκανα πάλι σχέση και ήταν όλο ψυχολογικά προβλήματα,μετά από 2 χρόνια σχέσης μου ανακοίνωσε ότι δεν θέλει γάμο και παιδιά.Πάει κ αυτός....αμέσως γνώρισα τον Κώστα,μείναμε κατευθείαν μαζί ( μες την τρέλα!! ) και ξεκινήσαμε τις προσπάθειες...οδεύω για τα 33 μου έτη και παιδί δεν!!!

Κορίτσια μου....δεν απελπίζεστε,γιατί δεν υπάρχει λόγος και το ξέρετε...εδώ δεν απελπίζομαι εγώ που ο γιατρός μου βαράει κουδουνάκια έστω και διακριτικά,η βιασύνη μας πιάνει....η λαχτάρα να ζήσουμε το πιο όμορφο,αληθινό,μοναδικό συναίσθημα του κόσμου,να νιώσουμε ολοκληρωμένες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια βγηκα απο το νοσοκομειο. Περασα πολυ δυσκολα με πολυ πονο. Ημουν μια σπανια περιπτωση επιπλοκη της διεγερσης απο πολυκυστικες. Δεν θελω να προχωρησω αμεσα σε εμβρυομεταφορα. Μπορει να το αφησω του χρονου. Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και σωματικα. Για να επανελθω θελω πολυ χρονο μαζι με αγωγη που λαμβανω. Δεν μπορω να διαχειριστω αυτο που περασα. Ευχομαι να πετυχετε οσα κοριτσια προετοιμαζονται αυτον τον καιρο.
    • Η γιατρός στο νοσοκομείο αυτό υποστηρίζει, όταν λαμβάνεται τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ποσότητα του. Η αλήθεια είναι ότι εχθές περπάτησα όσο δεν είχα περπατήσει όλο τον προηγούμενο καιρό μαζί. Αλλά ναι! τα σαλοσπίρ προκαλούν αιμορραγία.. Η γυναικολόγος μου επιμένει ότι το χρειάζομαι γιατί έχω αυξημένο νούμερο για προεκλαψία και θα πρέπει να το παίρνω σε αυτή την ποσότητα.  Για την προδιάθεση για προεκλαψία.  Κορίτσια ας σταματήσει το αίμα, αύριο να είμαστε σε καλύτερη φάση, η γιατρός εδώ θέλει να είμαι τουλάχιστον για σήμερα τελείως ξάπλα! Από αύριο θα μπορώ να σηκώνομαι να πηγαίνω μία τουαλέτα. Μια εβδομάδα μου είπε απόλυτη προσοχή να ξανά κολλήσει ο σάκος θέλουμε και μετά μπορώ να κινούμαι λίγο πιο χαλαρά. Αλλά και το αίμα να σταματήσει ο σάκος θέλει προσοχή μέχρι να κολλήσει.. Εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά.!
    • Γεια σας κορίτσια σήμερα πήγαμε εμβρυολογο.. πολύ κούραση λόγο ταξιδιού που είναι μακριά αλλά άξιζε τ κόπο..τον σακατεψαν στη κλωτσιά κοντά μια ώρα με τ ντοπλερ δεν τον άφηναν να κάνει δουλειά τ..τα μέτρησε 2 φορές..είναι κ τα δυο ευτυχώς 1.800γρ πάνε καλά το τρώνε τα φαι τους..έχω παραπάνω αμνιακα,δεν έχω ζάχαρο αλλά θέλει προσοχή όσο μπορω με τη διατροφή..το καλό είναι ότι έχω καλό τράχηλο οπότε είπε σίγουρα ένα μήνα ακόμα.. αμήν!όσο μπορώ να τα κρατήσω μέσα να γίνουν γερά ανθρωπάκια..είμαι 32 εβδομάδα
    • Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 
    • Επίσης ξεχασα να προσθέσω ότι στον δεύτερο τοκετό ο σύζυγός μου ερχόταν για μια ώρα τη μέρα γιατί κρατούσε τη μεγάλη. Οπότε ουσιαστικά ήμουν μόνη μου. Ο,τι χρειαζομουν με βοηθούσαν αρκετά οι μαίες. Από το να συμπληρώσω κάποια χαρτιά κατά την εισαγωγή μέχρι το να με ντύσουν κτλ κτλ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...