Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Scooby! βρε μην βιάζεσαι υπομονή γιατί να δίνεις κάθε μήνα τόσα λεφτά για τα τεστ Καστέ να έχεις μια μέρα καθυστέρηση και μετά που σου το εύχομαι να ήρθε το δωράκι σας πιο νωρίς από τον Άγιο Βασίλη

 

  • Απαντήσεις 2.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η NikhNikh είπε:

το εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να τους κάνετε αυτό το δώρο φέτος τα Χριστούγεννα ένα μωράκι η και παραπάνω..!!! μεσα απο την καρδια μου σας το ευχομαι...!!!

Να'σαι καλά....κ εσύ σύντομα...πολύ σύντομα με μια τεράστια χοριακή!!!

Δημοσίευση

κορίτσια είμαι από της παλιές εδώ μέσα αν κάτσω και δω της συζητήσεις που έκανα το 2014 πάντα έλεγα ότι θα έρθει φέτος σε έμενα και δεν έχει έρθει θυμάμαι που καθόμουν και με το παραμικρό έλεγα μπας και άλλα η κάθε καθυστερήσει που είχα τον 1ο καιρό που καθόμουν και το σκεφτόμουν ότι μπορεί ηταν άπλα μια διαταραχή του κύκλου μου θυμάμαι πόσες φορές μόλις πέρναγα της ήμερες που περίμενα έκανα τεστ και τα είχα κρατιέσαι όλα τα τεστ άλλα φέτος τα πέταξα..

Αλλα η ευχές μου έχουν πιάσει στα πιο πολλά κορίτσια που έχω μιλήσει..!!

Δημοσίευση

Νιοθω μια πογοιτευση η νομιζω ???? @NikhNikh???????  Εγω παλι ειμαι τυχερη ε! Τα χρονια αυξηθηκανε αλλα δεν το βαζουμε κατω και εγω δε λεω με περνει απο κατω αλλα πρεπει να παλεψουμε εγω παω στα 13 χρονια και δεν θα το βαλω κατω θα γινει αυτο που θελω εγω τελος!!!!?

Δημοσίευση

@love30 μια μεγάλη απογοήτευση την έχω που μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να πάρω δύναμη ακόμη.. είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος με το παραμικρό θέλω να τα τινάξω όλα στον αέρα μα όλα...μάλλον κάνω και ένα μεγάλο λάθος μέσα μου που αυτό θα με φάι κάποια στιγμή..
μην το βάλεις κάτω καθόλου κοπέλα μου θα έρθει και πολύ σύντομα και σου το εύχομαι μέσα από την καρδία μου και πολύ σύντομα θα έρθει...

για να μην παρεξηγηθώ φυσικά χαίρομαι με το κάθε κορίτσι που έχει μιαίνει έγκυος η που θα μείνει σύντομα

Δημοσίευση

@NikhNikh φυσηκα και θα χαρουμε δεν ειναι δυνατον να νιοθεις κατι αλλο  παρα μονο ευχαριστηση γιατι το νιοθουμε και εμεις την αγωνια το ανχος την απογοητευση ολα αρα ολα τα κοριτσια συντομα να μας πουνε ευχαριστα!!!!! Μην σε περνει απο κατω θα πεφτουμε μονο και μονο για να παρουμε φορα οπως λενε!!!!

Δημοσίευση

@Scooby! @NikhNikh @Νινα85

Αμαν βρε κορίτσια! Ή που δε θα μιλάτε 2 μέρες ή που θα μπαίνω και θα πρέπει α διαβάζω 4 σελίδες!!!

χαχααχαχα!!

Λοιπόν, επειδή κάποια ρώτησε, εγώ τώρα μπήκα στις γόνιμες και εχθές ήταν η πρώτη μου προσπάθεια!

Κάνω και τα τεστάκια ωορρηξίας, μέχρι τώρα είναι όλα αρνητικά, λογικό αν σκεφτούμε ότι έχω σταθερό κύκλο 27 ημερών πάντα, οπότε λογικά θα πρέπει να δω θετικό τεστάκι την 11-12η μέρα του κύκλου (αν υποθέσουμε ότι 24-36 ώρες μετά θα έχω ωορρηξία, δλδ κάπου την 12-13η ημέρα).

Θα δείξει, ελπίζω μην ανακαλύψω ξαφνικά ότι πχ δεν κάνω καθόλου ωορρηξίες!

Κατα τ' άλλα καλά, πριν λίγο γύρισα από τη δουλειά, σήμερα έχουμε ρεβύθια.

Εγώ πάντως μετά τον προηγούμενο μήνα που είχα πολύ περίεργα συμπτώματα (όπως ότι ήθελα σαν τρελή γάλα ενώ δεν πίνω ποτέ) και τελικά δεν ήμουν έγκυος, αποφάσισα να μην ξαναπιστέψω τίποτα μέχρι να έχω καθυστέρηση και να δω θετικό τεστ εγκυμοσύνης!

Αφήστε κορίτσια κι εγώ στην κοιλιά παχαίνω... Είμαι αδύνατη αλλά έχω μόνο κοιλίτσα...

Δημοσίευση

@babybaby Άσε αυτό το πράγμα με τα αδύνατα άκρα και την κοιλιά τούρλα....είμαι και κοντή....!!!

Μπορεί να είχε γενικότερα ανάγκη από ασβέστιο ο οργανισμός σου γι'αυτό να ήθελες τόσο πολύ γάλα!Κ εγώ έστι λέω και τώρα πάλι συμπτώματα βρίσκω...από την Κυριακή ένα στομάχι χάλια,το στήθος έχει μεγαλώση και ειδικά η άλως και τσιμπηματάκια στην κοιλιά....άντε να δούμε...ο καλός μου ή που θα με κλείσει στο τρελοκομείο ή που θα με θάψει στον κήπο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Κορίτσια τα home test εγκυμοσυνης από ποτέ δείχνουν? 

Ναι από την 1η μέρα καθυστέρησης....σήμερα τους είχα πάρει τηλέφωνο με τη λίστα μου,αλλά μου λύσανε τις απορίες μου και μου μάθανε αρκετά πράγματα...είναι πολύ σωστοί!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Αρνητικό κορίτσια 

Κ εγώ κ μου έχουν μείνει μόνο τα τεστ εγκυμοσύνης....δεν την πρόλαβα την ωορρηξία με τα τεστ,ευτυχώς όμως έκανα αγκαλίτσες μπολικες!!

Στις 2/12 δεν ξεκινάει η καθυστέρηση;;;

Και πρέπει να το κάνεις με τα 1α πρωινά....όχι απόγευμα....

 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...