Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 2.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@babybaby  κατάλαβα δεν δείχνεις μόνο αίμα ο άντρας ; Εγώ έκανα και μου βρήκαν στίγμα θα πρέπει να ξανά δώσω κι εγω; 

Ναι εμας ετσι μας είχαν πει ότι (παρόλο που εγω πιστοποιημενα ειχα χαρτια οτι εχω στιγμα καθως εχω γεννηθει απο 2 γονεις με στιγμα!) παρολα αυτα θελουν να το επιβεβαιωνουν κι εκεινοι εκει.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Γειά σας κορίτσια κ από μένα... Εγώ. Ξύπνησα με νεύρα κ πονάκια λίγο πεσμένη διάθεση!! 

Γιατί έτσι;;;Χαμόγελα κ όλα θα πάνε καλά δεν λέμε;;Κοριτσάρα μου....έλαααα.....ένα χαμογελάκι έστω μικρό....please....

Δημοσίευση

Πονάω λες κ αδιαθετησα! Εγώ δεν πονάω ποτέ πριν.  αδιάθετω κ μετά από καμιά ώρα έχω κάποια πονάκια..! Δεν παίρνω ποτέ χάπι φαντάσου σπάνια..! Δεν ξέρω αισθάνομαι ότι θα έρθει κ γιαυτό είμαι έτσι σκατα! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Πονάω λες κ αδιαθετησα! Εγώ δεν πονάω ποτέ πριν.  αδιάθετω κ μετά από καμιά ώρα έχω κάποια πονάκια..! Δεν παίρνω ποτέ χάπι φαντάσου σπάνια..! Δεν ξέρω αισθάνομαι ότι θα έρθει κ γιαυτό είμαι έτσι σκατα! 

@Scooby! ηρεμησε, μεχρι να ερθει τιποτα δεν εχει τελειωσει!

Και να ερθει τωρα, θα ξαναρχισεις προσπαθειες και δε θα ερθει τον επομενο! (λεω για να ακουω κι εγω!)

Δημοσίευση

@babybaby κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ..

@Scooby!μπορεί να είναι και από τον καιρό κι εγώ σήμερα έτσι ειμαι αλλά είναι από τον καιρό σε εμένα. Γιατί κι εγώ στην περίοδο δεν έχω ποτέ πόνους και ούτε την καταλαβαίνω ότι θα έρθει. Άλλαξε ο καιρός απότομα. Και αν έρθει να μην έρθει δεν τα παρατάς.. τον επόμενο.. Δεν το βάζουμε κάτι κοριτσια..

Δημοσίευση

@NikhNikh  στεναχωριέμαι όμως δεν μπορώ...γιατι τα έχω όλα κ νεύρα κ σπυράκι κ στήθος.. Το μόνο π δεν έχω ποτέ πριν είναι αυτά τα πονάκια! Θα δείξει τι να πω...!

@babybaby να δω πόσες φορές θα το πω αυτό τον επόμενο χααχα για γέλια κ για κλάματα μαζί είμαι! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια βγηκα απο το νοσοκομειο. Περασα πολυ δυσκολα με πολυ πονο. Ημουν μια σπανια περιπτωση επιπλοκη της διεγερσης απο πολυκυστικες. Δεν θελω να προχωρησω αμεσα σε εμβρυομεταφορα. Μπορει να το αφησω του χρονου. Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και σωματικα. Για να επανελθω θελω πολυ χρονο μαζι με αγωγη που λαμβανω. Δεν μπορω να διαχειριστω αυτο που περασα. Ευχομαι να πετυχετε οσα κοριτσια προετοιμαζονται αυτον τον καιρο.
    • Η γιατρός στο νοσοκομείο αυτό υποστηρίζει, όταν λαμβάνεται τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ποσότητα του. Η αλήθεια είναι ότι εχθές περπάτησα όσο δεν είχα περπατήσει όλο τον προηγούμενο καιρό μαζί. Αλλά ναι! τα σαλοσπίρ προκαλούν αιμορραγία.. Η γυναικολόγος μου επιμένει ότι το χρειάζομαι γιατί έχω αυξημένο νούμερο για προεκλαψία και θα πρέπει να το παίρνω σε αυτή την ποσότητα.  Για την προδιάθεση για προεκλαψία.  Κορίτσια ας σταματήσει το αίμα, αύριο να είμαστε σε καλύτερη φάση, η γιατρός εδώ θέλει να είμαι τουλάχιστον για σήμερα τελείως ξάπλα! Από αύριο θα μπορώ να σηκώνομαι να πηγαίνω μία τουαλέτα. Μια εβδομάδα μου είπε απόλυτη προσοχή να ξανά κολλήσει ο σάκος θέλουμε και μετά μπορώ να κινούμαι λίγο πιο χαλαρά. Αλλά και το αίμα να σταματήσει ο σάκος θέλει προσοχή μέχρι να κολλήσει.. Εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά.!
    • Γεια σας κορίτσια σήμερα πήγαμε εμβρυολογο.. πολύ κούραση λόγο ταξιδιού που είναι μακριά αλλά άξιζε τ κόπο..τον σακατεψαν στη κλωτσιά κοντά μια ώρα με τ ντοπλερ δεν τον άφηναν να κάνει δουλειά τ..τα μέτρησε 2 φορές..είναι κ τα δυο ευτυχώς 1.800γρ πάνε καλά το τρώνε τα φαι τους..έχω παραπάνω αμνιακα,δεν έχω ζάχαρο αλλά θέλει προσοχή όσο μπορω με τη διατροφή..το καλό είναι ότι έχω καλό τράχηλο οπότε είπε σίγουρα ένα μήνα ακόμα.. αμήν!όσο μπορώ να τα κρατήσω μέσα να γίνουν γερά ανθρωπάκια..είμαι 32 εβδομάδα
    • Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 
    • Επίσης ξεχασα να προσθέσω ότι στον δεύτερο τοκετό ο σύζυγός μου ερχόταν για μια ώρα τη μέρα γιατί κρατούσε τη μεγάλη. Οπότε ουσιαστικά ήμουν μόνη μου. Ο,τι χρειαζομουν με βοηθούσαν αρκετά οι μαίες. Από το να συμπληρώσω κάποια χαρτιά κατά την εισαγωγή μέχρι το να με ντύσουν κτλ κτλ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...