Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@Scooby! καλά τα πάω αλλά πιο πολύ με τα γλυκά τα έχω στο φαΐ μαγειρεύει η μάνα μου εκτως αν δεν μπορεί η λυπεί τότε μαγειρεύω εγώ. Από ότι μου λένε τους αρέσει πάρα πολύ όταν μαγειρεύω.. πάντως καλου καλου έχω το τηλ του κέντρου δηλητηριάσεων.. αχαχα!! Εσύ πως τα πας;

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@Scooby! καλά τα πάω αλλά πιο πολύ με τα γλυκά τα έχω στο φαΐ μαγειρεύει η μάνα μου εκτως αν δεν μπορεί η λυπεί τότε μαγειρεύω εγώ. Από ότι μου λένε τους αρέσει πάρα πολύ όταν μαγειρεύω.. πάντως καλου καλου έχω το τηλ του κέντρου δηλητηριάσεων.. αχαχα!! Εσύ πως τα πας;

Χαχαχ εγώ το παλεύω λίγα πράγματα έχω πετάξει πολλά... Ανάλατα ξέρεις τώρα χαχαχ... Δεν κάνω κ πολλά φαγητά όμως.. Το παλεύω... Η μαμά είναι σταθερή αξία τυχερή π είσαι... 

Δημοσίευση

@Scooby! κατάλαβα όχι εγώ δεν έχω αστοχίες ακόμη χαχα πάλι καλά έχω την μάνα μου γιατί κάθε σκ που μας φέρνει η πεθερά μου δεν τρώγονται ούτε η γάτες δεν τα αγγίζουν αχαχα εμένα μου αρέσει να μαγειρεύω πολύ αλλά το κακό είναι ότι κάνω μια κουζίνα άνω κάτω..!! Και μετά βαριέμαι να την καθαρίσω..

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εεεεε....να χαίρεστε που είναι σπιτόγατοι.....υπάρχουν και κάτι "μουρντάρηδες" εκεί έξω που έλεγε και η γιαγιά μου.....χαχαχαχα

Κορίτσια....μπήκα να σας αποχαιρετήσω....δεν μας βγήκε τελικά....σας ευχαριστώ πολύ για όλα....σας εύχομαι ό,τι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου....και σύντομα όλες μανούλες!!

Ελπίζω να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου γρήγορα και να αρχίσω ξανά τις προσπάθειες για μωράκι.....με το αληθινό άλλο μου μισό....και να μου δίνετε και πάλι τα φώτα σας,αλλά σαν μανούλες πλέον.....φιλιά πολλά...ο Θεός μαζί σας!!!

Δημοσίευση

@Scooby! @NikhNikh κ εμενα του 85 ειναι αλλα δε θελει να βαζει κωλο κατω, συνεχεια θελει να περπαταμε κ ν πηγαινουμε βολτες... εγω απο την αλλη τελειως σπιτογατα... χαχαχ

@Νινα85 λυπαμαι που εφτασαν εκει τα πραγματα, ευχομαι ο,τι καλυτερο.. να μπαινεις να μιλαμε ανεξαρτητα των προσπαθειων για μωρο...

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, απλά με ιστορικό πολυκυστικών, η μεγάλη καθυστέρηση χωρίς εγκυμοσύνη, μπορεί να σημαίνει ότι εμφανίστηκαν κύστες ξανά, γιατί και τον Αύγουστο πάλι είναι 8 μέρες καθυστέρηση.

Την Τρίτη έχω τεστ παπ, τώρα να δω πως θα πάει όλο αυτό και όπως και να έχει, αυτό το μήνα, θα με δει και ο γιατρός μου.

Καλημέρα! τι κάνεις? Έχουμε κανένα νέο?

Δημοσίευση

@Νινα85 κορίτσι μου κοίτα να είσαι εσύ καλά πρώτα και όπως μας "έμαθες" να είσαι πάντα αισιόδοξη και χαμογελαστή. Και δεν θα αργήσεις να βρεις το άλλο σου μισό. Και όπως είπε και η @babybaby να μπαίνεις να μιλάμε ! :)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Καλημέρα! Λίγα τα λόγια σας για το 85-86....λίγο σέβας!

@OLY10 μου τίποτα ακόμα, τώρα θα πάω να κάνω μια χοριακή, έτσι για να μου φύγει και η ιδέα.

Εσύ πως είσαι?

καλα αποτελέσματα να έχεις εύχομαι να είναι θετικότατη!

Εγώ είμαι 3η μέρα περιόδου και σε αναζήτηση παραγγελίας profertil για το σύζυγο από το εξωτερικό...Αλλά γενικά χαλαρή κι αισιόδοξη!(Τώρα από πού πηγάζει η αισιοδοξία μου ούτε κι εγώ ξέρω!)

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια...! Πως είστε? 

@ditaki περιμένουμε μια μεγάλη φάτσα με χαμόγελο ☺ ! @babybaby άσε πολύ ρεχλα ρε πουλάκι μου...

@OLY10 σας τα έδωσε ο γιατρος είναι πανάκριβα.. Στο εξωτερικό πιο οικονομικά? 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Καλημέρα κορίτσια...! Πως είστε? 

@ditaki περιμένουμε μια μεγάλη φάτσα με χαμόγελο ☺ ! @babybaby άσε πολύ ρεχλα ρε πουλάκι μου...

@OLY10 σας τα έδωσε ο γιατρος είναι πανάκριβα.. Στο εξωτερικό πιο οικονομικά? 

Καλημέρα κορίτσι! Ναι μας τα σύστησε, Ελλάδα 205 το φθηνότερο(οι 180 κάψουλες-3μηνες θεραπεια) από Γερμανικό site τα βρήκα 105!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Φυσιολογικό είναι!! Τι καρδιά ρε συ;;; Εμένα που μ έβγαλε 6+1 έβλεπε την καρδούλα να πάλλεται αλλά δεν ακούσαμε τίποτα… Εγώ δεν την έβλεπα ούτε καν… Στα δίδυμα 5+5 μόνο κουκίδες είδαμε…
    • Απο αυτα που γραφεις φαινεται πως η σχεση σας και πριν το παιδι ηταν προβληματικη. Και μονο οι σκηνες ζηλοτυπιας που περιγραφεις ειναι ακραιες για μενα. Να τσεκαρει οτι εισαι καπου...το εχω ζησει αυτοι οι ανθρωποι εχουν βαθια θεματα που αργα η γρηγορα βγαινουν σε τριτους. Οπως σου εγραψε και η αλλη κοπελα πρεπει να ζητησεις βοηθεια αμεσα. Θα υπαρχουν φορεις εκει που εισαι για αναλογες περιπτωσεις που θα σε βοηθησουν να φυγεις και σιγα σιγα να σταθεις στα ποδια σου. Να σκεφτεσαι τον εαυτο σου και το μωρακι σου. Σε καμια γυναικα δεν αξιζει να βιωνει τετοιες συμπεριφορες..ευχομαι να πανε ολα καλα
    • Καλημέρα κορίτσια! Καλη εβδομάδα! Πρέπει να αδιαθέτησα χθες εγώ.:θα το παρακολουθήσω και σήμερα! Και λέω πρέπει γιατί η ροή είναι αρκετά μειωμένη..θα δούμε πως θα πάει μέσα στη μέρα!
    • Την Δευτέρα 7/4!  Να ρωτήσω 5+3 που με έβγαλε τις προάλλες και είδαμε μόνο σάκο και ότι αρχίζει να δημιουργείται λεκιθικος είναι νορμάλ; Θα έπρεπε να έχουμε ήδη δει εμβρυο και να ακούσουμε καρδιά; 
    • Φιλική συμβουλή και εύχομαι να μην παρεξηγήσεις το ύφος μου, έπρεπε να φύγεις χτες! Ετσι όπως μας τα λες δεν νομίζω να βρεθεί άνθρωπος όπου θα σου πει να μείνεις ή να προσπαθήσεις να σώσεις αυτή την σχέση.  Με την ερώτηση σου στο τέλος τι να κάνω? με κάνεις και νιώθω σαν να περιμένεις κάποιος να σου πει έλα μωρέ όλοι μας έχουν τις κακές μας μέρες, θα περάσει..! Δυστυχώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος σου έχει δώσει πολλές αφορμές και λόγους για να φύγεις, και εαν δεν σε νοιάζει τόσο για σένα, βάλε προτεραιότητα σου το παιδί σου γιατί είναι κρίμα αύριο-μεθαύριο να μεγαλώνει και να ζει σε ένα τόσο βίαιο περιβάλλον. Όπως σου είπαν και παραπάνω τα κορίτσια μίλα με δικηγόρο και μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει γιατί αύριο ίσως είναι αργά..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...