Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Η Αγία ζώνη είναι της Θεοτόκου τώρα το είδα που γράφει το χαρτάκι κι εμένα μου είχαν στείλει από το Άγιο Όρος πριν 2 χρόνο 2 ζώνες μαζί με κομποσκινι και κάποιες πληροφορίες Πέρση πήγα στην Αγία Ειρήνη και μου έδωσαν και από εκεί με λαδάκι μαζί και φέτος ξανά. 

@Scooby! για να δουμε.. Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

Γεια σου @Scooby! εγώ είμαι στο Ρέα και περιμένω τον γιατρό μου με έχει πιάσει κι ένα άγχος α αι ένα σφίξιμο στο στομάχι.. 

@NikhNikh Θα το δεις π όλα θα πάνε τέλεια περιμένω Ν μας πεις τι έγινε...

Και συκωθηκα πολύ πεσμένη σήμερα με σούβλες στο στομάχι.. 

Δημοσίευση

@Scooby! κι εγώ έτσι ξύπνησα αλλά μάλλον ήταν από την πείνα. Πρώτη φορά τόσο πολύ άγχος ποτέ δεν ξανά είχα τόσο δεν ξέρω τι να πω προσπαθώ να ηρεμήσω και δεν μπορώ και δεν ξέρω το για ο έχω τόσο άγχος..!!! 

Δημοσίευση

Όταν δεν έχεις κάτι παθολόγικο κ πόνας κάπου ή εξανθηματα κ τέτοια.. Για παράδειγμα έχω αυτή την εβδομάδα δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά.. Έχω πολύ δυσπνοια κ έχω πάθει κ ξηρόδερμια πίσω από το αυτί...δεν εχω όρεξη ουτε πιάτα να πληνω...

Δημοσίευση

@Scooby! Ναι τελείωσα μόλις γύρισα σπίτι δεν είδαμε τίποτα και σήμερα δεν μου είπε αν θα με ξαναδεί θα τον ρωτήσω Δευτέρα που θα με πάρει για τα αποτελέσματα δεν αντέχω άλλο να απογοητεύομαι με πήρε πολύ από κάτω μα πάρα πολύ..! Λες και ήξερα από την αρχή ότι κάτι δεν θα πάει καλά..! Τέλος πάντων.. 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου μην αγχωνεστε!

Ε;;; φοβερο αυτο που ειπα; που το σκεφτηκα ε;;;; ???

Αγχος ναι, κ ξηροδερμιες κ στομαχια ολα απο αυτο ειναι...κ μενα ξεφλουδιζονται στο ασχετο οι παλαμες μου. 

Εγω νομιζω το να κανουμε συνεχεια κατι μονο μας σωζει...να εγω τελειωνω τωρα απο δουλεια κ θα παω να καθαρισω το σπιτι μπας κ ξεχασω τον πονο στο στηθος επειδη στις 16/11 (δεν) περιμενω...

Δημοσίευση

@atha_g και εγώ το σπίτι θα κάνω σε λίγο... Και θα φτιάξω και ένα cheesecake γιατί έχω κέφια Χάχαχα! Το έχω ρίξει πολύ στη μάσα κ δεν ξέρω π θα βγει κ αυτό..!

@NikhNikh όλα θέλουν τον χρόνο τους κ αυτά για να δράσουν σε κάποιους οργανισμούς μπορεί να θέλουν 1·2 μήνες (δεν ξέρω φυσικά λέω) όλα θα γίνουν κοριτσάκι μου όσες υπάρχουν πίστη δύναμη.. Όλα θα γίνονται αν όχι αυτόν τον επόμενο... Όλα όμως θα πάνε καλά... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...