Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κοριτσι μου. Ναι είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα σου, σκέψου εμένα απαντά μου έβγαινε 1/1500 περίπου και πότε δεν μου είπαν να κάνω κάτι έξτρα. Μόνο τώρα λόγω ηλικίας δηλαδή σε αυτή την εγκυμοσύνη το πρότεινε ο εμβρυολογος αλλά ο γυναικολόγος μου και πάλι μου είπε να μην κάνω κάτι άλλο. Εσύ είσαι τέλεια με τέτοιο ποσοστό!!!
    • Ξεκίνησες την πρόκληση καλά έκανες και εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!! Μακάρι να είναι ο τυχερός σου μήνας!!!!🙏🙏🙏🙏
    • @zoepapa κορίτσι μου τι έγινε μίλησες με τη γιατρό για το ποσοστό; 
    • @Geo1234καλοσηρθες στην ομαδα μας,με το καλο τα διδυμακια σου😍😍Ποσο εισαι;Παντως σιγουρα το οτι εισαι μικρουλα σημαινει πως εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να πανε ολα τελεια😃το αγχος δεν φευγει ποτε οσο κ να εισαι κ οσες εγκυμοσυνες κ αν εχεις ζησει οποτε δες το σαν δεδομενο παρα ως κατι που πρεπει να διωξεις απο την καθημερινοτητα σου..απλα κανε πραγματα που σε ευχαριστουν μεσα στην μερα για να ξεχνιεσαι,οσο γινεται😉 @Iris9καλημερα🥰 στην αυχενικη μου πηραν αιμα πριν τον υπερηχο και την επομενη μερα μου εστειλαν τα αποτελεσματα σε μειλ,τα σχολια κ τις φωτο απο τον υπερηχο μου τα εστειλαν την ιδια μερα με το που πληρωσα,εμενα με ειδε ο γιατρος μου 2 βδομαδες μετα παλι αφου του εστειλα κατευθειαν τα αποτελεσματα και εμεινε ικανοποιημενος☺️
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Γενικά πες μας λίγα πράγματα για σένα. Την ηλικία σου βασικά και του συζύγου σου. Το διάστημα είναι μικρό σχετικά οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την ώρα. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με την ηλικία. Αν είσαι κάτω από 35 το φυσιολογικό χρονικό περιθώριο για σύλληψη είναι 12 μήνες, αν είσαι πάνω από 35 καλό είναι στο 6μηνο να κάνεις τις πρώτες βασικές γενικές εξετάσεις. Αν θέλεις να βοηθηθείς στο να ξέρεις πότε να εντείνεται τις προσπάθειες σας καλό είναι να προμηθευτείς τεστάκια ωορρηξίας. Θα σε διευκολύνουν να βρεις ακριβώς την ημέρα της ωορρηξίας σου.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...