Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ θα πάρω μια που είχα σχεδόν σε όλους τους τοκετούς και το έχω κρατήσει μόνο γι αυτο το σκοπό!  ένα που είναι κάτι σε στυλ μπλούζα μέχρι το γόνατο σχεδόν σε χρώμα σάπιου μήλου..., μακρυμάνικο αλλά όχι χοντρό και έχει μπροστά όλο κουμπιά μέχρι κάτω όπως είναι τα πουκάμισα κάτι που σε διευκολυνει και στο θηλασμό. Είναι για όλες τις εποχές σχεδόν εκτός καλοκαιριού γιατί είναι μακρυμάνικο. Παντόφλες μιας χρήσης που θα έχω μαζί μου και εσώρουχα μιας χρήσης μεγάλα και φυσικά τις μεγάλες τεράστιες σερβιέτες λοχείας. Νυχτικιά ή πιτζάμες γενικά δε φοράω ούτε στο σπίτι καν! 😆 
    • Ευχαριστούμε πολύ! Αχ μακάρι να βγει καθαρή κ βασικά να καταφέρω να τα μαζέψω αρχικά. Είναι ταλαιπωρία κ εγώ δεν είμαι και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος!
    • Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές. Τώρα μετά την αντιβίωση δεν έχει τίποτα πια. Πριν ειχε πυρετο, μειωμενη ορεξη κ γενικα ηταν μαραμενη. Απλά κάναμε επαναληπτικες εξετάσεις ουρων κ βγήκαν πάλι θετικές. Κ επειδή η μέθοδος με το σακουλακι συλλογής δεν είναι πολύ αξιόπιστη ο γιατρός μας είπε να το κάνουμε με κουτακι για να ειμαστε σιγουροι. Γιατί αν είναι πάλι θετική θα πρέπει να κάνουμε εξετάσεις μήπως έχει παλινδρομηση ουρων, που κάποιες από αυτές είναι επιπονες. Ωχ θεέ μου ελπίζω να βγει αρνητική αυτή τη φορά η καλλιέργεια. Τι ταλαιπωρία κι αυτή. 
    • Θα προσαρμοστείς και εσύ κοπέλα μου μην στεναχωριέσαι..εδώ τα κατάφερε η μικρή και πολύ καλά μάλιστα!! Εγώ θα προσπαθήσω να βρω κάτι από το σπίτι και αν όχι τότε κανένα τετράωρο για αρχή..( ζοριζομαστε αλλά είπαμε λίγα χρόνια υπομονή μέχρι να ξεπεραστούν λίγο)τον μικρό έχουμε αποφασίσει να τον πάμε μετά τα δύο να τον πάρουν δηλαδή εδώ που πάει και η μεγάλη μας..μέχρι τότε λίγο η μαμά μου λίγο εγώ λίγο θα το βολεψουμε.. ωστόσο τώρα που είναι δεύτερο έχω πολύ λιγότερο άγχος και λέω πάντα ότι είναι για καλύτερο τους..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...