Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας και απο μενα!!!

Με λένε Εύη είμαι 28 χρονων και έχω 2 κοριτσάκια (6 χρονών και 14 μηνών).Εύχομαι σε όλουσ καλή χρονιά και τώρα που σας βρήκα θα τα λέμε στα ενδότερα του φόρουμ.:)

Δημοσίευση

ΕΥΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΤΡΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ.....:P :laugh: :laugh:

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ (ΑΚΟΜΑ) ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΣΚΥΛΑΚΙΑ....:silly: :laugh:laugh:

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..... ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσίευση

Ευη μου καλως ηρθες!!!Φανταζομαι θα εισαι μια φουλ ευτυχισμενη μανουλα με τις 2 κοριτσαρες σου!Να τις χαιρεσαι,να σου ζησουν και να ειναι παντα καλα με υγεια!!Το ιδιο ευχομαι για εσενα και τον αντρα σου και παντα αγαπημενοι!!

Με λενε Κωνσταντινα ειμαι 26 και δεν εχω ακομα μωρακι αλλα ευχομαι να αποκτησω συντομα!Φιλια τα ξαναλεμε.

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΟΥ..!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...!!:woohoo:

ΕΙΜΑΙ Η ΦΑΝΗ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΩ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΚΥΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ!

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια καλως σας βρηκα ειμαι καινουργια στην παρεα σας και θα τα λεμε συχνα δεν ειμαι μανουλα ακομη αλλα ειμαι στην προσπαθεια κ ελπιζω συντομα να τα καταφερω ;) εμαθα πως το mammyland ειναι γουρλιδικο.....:)

Δημοσίευση

Γεια σου Ευρυδίκη!

Είμαι η Κάλλη, 29 χρονών και ελπίζω να αποκτήσω και εγώ σύντομα ένα μωράκι!

Καλως ήρθες, να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!

Γεια σου και σε σένα Madlen! Καλως ήρθες!!!

Ναι, λένε κάποιες ότι είναι γουρλίδικο δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά ξέρω ότι εδώ μέσα έχει τόσο θετική ενέργεια που, δεν μπορεί, κάτι καλό θα φέρει σε όλες μας!!!

Τα λέμε....:cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...