Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες ξεκινάμε εξωσωματικη τον Οκτώβρη?

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η eriv είπε:

αλήθεια @love30  ???? δε το ήξερα αυτό και με άγχωσες.. Και στις 2 αποτυχημένες προσπάθειες η περίοδος μετά  είχε μεγάλη διάρκεια. Εγώ είμαι περίπου στις 3 μέρες κανονικά και αυτές τις 2 φορές πήγα και βδομάδα γεμάτη...  νόμιζα όμως οτι ήταν κάπου φυσιολογικό για να καθαρίσει ο οργανισμός ! :shock:

Και εγω νομίζω κρατάει παραπάνω λόγο καθαρισμού!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η papou είπε:

εγώ δεν πρόλαβα να κάνω καν χοριακή!!!αδιαθέτησα πριν σταματήσω τα φάρμακα.επειδή δεν είχα έμβρυα για κρυοσυντήρηση, θασ περιμένω 3 μήνες για να προσπαθήσω ξανά.στο διάστημα αυτό θα κάνω και την υστεροσκόπηση- λαπαροσκόπηση.Σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση!!!

Καλή επιτυχία ευχομαι!!να ναι η τελευταία φορά..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η love30 είπε:

@Mariloux και εγω οπως εσυ επεμβατικη για αφαιρεση και υστεροσκοπυση αλλα ειχα ουτ θυμαμε ποσα ραματα στον αφαλο και ποιο δεξια αλλα τρεια και αλλα τρεια απο ατιστερα ασε που με πηραξε η ναρκωση και εφυγα απο το νοσοκομειο μετα απο 5-6μερες!

Αμάν εσυ τι έχεις τραβήξει ήμαρτον!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η love30 είπε:

@Δεσποινα!! εγ. Την εκανα στα Γιαννενα γιατι ειχα καποιο γνωστο για να μην ειμαι σε αναμονη!

@love30τι να πω για εσένα έχεις Παρί παντού έχεις κάνει τα πάντα κ σε έχουν τόσο ταλαιπώρησει ...πρέπει την άλλη φορά να πετύχει δν δέχομαι τίποτα λιγότερο γ εσένα !

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Δεσποινα!! είπε:

@nikona καλησπέρα!!μιας κ το ανέφερες  για την ενδομήτριοση πριν τρεις μήνες ανακάλυψα ότι έχω κ εγω αλλά είμαι 3 εκατοστά κ μ είπε ότι αν Πάει 5 θα είναι για βγαλσιμο ..λες να παίζει ρόλο στην αποτυχία;η δν παίζει ρόλο στην εξωσωματικη ;την αφαιρέσες εσυ;

Δέσποινα, λένε ότι δεν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Σαφώς όμως αν οι ωοθήκες είναι καθαρές υποθέτω ότι και τα ωάρια είναι καλύτερης ποιότητας. Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος.

Εγώ την αφαίρεσα τον Μάρτιο, ήταν σχεδόν 5 εκατοστά. Γιαυτό προχωρήσαμε σε λαπαροσκόπηση. Δυστυχώς όμωσ βγήκαν άλλες δύο μέσα σε 5 μήνες.

Εσένα η δική σου μεγάλωσε μετά την διέγερση με τα φάρμακα; Γιατί με ανησυχεί αυτό. Επίσης εμένα μου δίνουν συνεχώς τσιμπηματάκια σε εκείνη την ωοθήκη. Εσύ έχεις τέτοια;

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Δέσποινα, λένε ότι δεν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Σαφώς όμως αν οι ωοθήκες είναι καθαρές υποθέτω ότι και τα ωάρια είναι καλύτερης ποιότητας. Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος.

Εγώ την αφαίρεσα τον Μάρτιο, ήταν σχεδόν 5 εκατοστά. Γιαυτό προχωρήσαμε σε λαπαροσκόπηση. Δυστυχώς όμωσ βγήκαν άλλες δύο μέσα σε 5 μήνες.

Εσένα η δική σου μεγάλωσε μετά την διέγερση με τα φάρμακα; Γιατί με ανησυχεί αυτό. Επίσης εμένα μου δίνουν συνεχώς τσιμπηματάκια σε εκείνη την ωοθήκη. Εσύ έχεις τέτοια;

Έχω την εντύπωση ότι εμφανίστηκε ταυτόχρονα με τη διέγερση και τις gonal ..ναι εννοείτε τσιμπήματα συνέχεια και να φανταστώ όσο θα μεγαλώνει θα γίνετε κ πιο ενοχλητικό..να γιαυτο φοβάμαι να ξανά κάνω εξωσωματικη γτ όλα αυτά τα φάρμακα μόνο μας επιβαρύνουν ..

Δημοσίευση

Κι εμενα αυτό με φοβιζει πολυ. Γιατι αν μεγαλωσουν με την διεγερση μετα φανταζομαι θα πρεπει παλι να εγχειριστω. Και τα οικονομικα δυστυχως δεν το επιτρεπουν παλι. 3.000 ευρω στοιχισε η λαπαροσκοπηση κ υστεροσκοπηση. 

Βεβαια ο γιατρος μου ειπε οτι δεν θα μεγαλωσουν με την διεγερση. 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Δεσποινα!! είπε:

Καλησπέρα εμένα μου είπε ο γυναικολόγος ότι εφόσον παμε για εξωσωματικη δεν τον ενοχλεί η ενδομητριωση...θα τον ενοχλούσε αν προσπαθούσα να μείνω έγκυος φυσιολογικά.και λέω μήπως τελικά επηρεάζει κ την εξωσωματικη;

Εφόσον σου είπε έτσι τότε μην αγχώνεσαι.. :) Το ξέρει, έχει δει την κυστούλα και την παρακολουθεί, οπότε είσαι ΟΚ.  

Δημοσίευση

@Δεσποινα!! εγώ τη λαπαροσκοπηση την έκανα στο ΓΑΙΑ αλλά κάλυψε ένα μικρό ποσό το ΙΚΑ και τελικά πλήρωσα κάπου στα 1500€.. Θυμάμαι τότε που μου είχε πει ο γιατρός οτι πιθανόν κατά τη διάρκεια της επέμβασης να δούμε εστίες ενδομητριωσης και τότε πρέπει να τις καυτηριάσουμε και για ένα εξάμηνο περίπου κανουμε θεραπεία ενέσιμη όπου σταματάς την περίοδο!! Τελικά, όμως, δεν είχα ενδομητριωση άρα δεν ξέρω καθόλου τι παίζει.. Όσον αφορά τα φάρμακα, αν σας φοβίζουν, μπορείτε να πάτε σε φυσικό κύκλο (είναι μια πιο χρονοβόρα διαδικασία αλλά έτσι γλιτώνουμε τα φάρμακα και τις πιθανές επιπτώσεις τους στον οργανισμό μας)

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η eriv είπε:

Εφόσον σου είπε έτσι τότε μην αγχώνεσαι.. :) Το ξέρει, έχει δει την κυστούλα και την παρακολουθεί, οπότε είσαι ΟΚ.  

Ναι είναι ακόμα μικρή στα τρία εκατοστά είπε θα την κοιτάζουμε 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Κι εμενα αυτό με φοβιζει πολυ. Γιατι αν μεγαλωσουν με την διεγερση μετα φανταζομαι θα πρεπει παλι να εγχειριστω. Και τα οικονομικα δυστυχως δεν το επιτρεπουν παλι. 3.000 ευρω στοιχισε η λαπαροσκοπηση κ υστεροσκοπηση. 

Βεβαια ο γιατρος μου ειπε οτι δεν θα μεγαλωσουν με την διεγερση. 

Ουαου!!!παρα πολλά Θεούλη μου!λογικα γίνετε κ στο δημόσιο αλλά με αναμονή...

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Δηλαδη εσυ πριν ξεκινησεις εξωσωματικη δεν ειχες την κυστη; Κ πότε την εντοπισατε; Κατα τη διαρκεια της διεγερσης;

@nikonaκοιτά εγω ξεκίνησα διέγερση γύρω στον Ιούλιο αλλά πριν έπεσαν αντισυλληπτικά Yasmin επειδή έχω πολυκυηστηκες για να ρυθμίσουμε τον κύκλο μου και κάπου εκεί εμφανίστηκε κ συνεχίσαμε την διέγερση όπου έπαθα κ υπερδιέγερση και αφού κάναμε ωοληψια εκανα παύση τρεις μήνες να ηρεμισω κ να φύγει το υγρό απτή κοιλιά όχι πολυ βέβαια αλλά έπαθα ελαφριά .και μετά κάναμε μεταφορά 25οκτωμβρη.τωρα δν ξέρω σε τι φάση είναι η ενδομήτριοση περιμενω να τελειώσει η περίοδος μου κ να παω για υπέρηχο να τα δει όλα 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mariloux είπε:

@Δεσποινα!! εγώ τη λαπαροσκοπηση την έκανα στο ΓΑΙΑ αλλά κάλυψε ένα μικρό ποσό το ΙΚΑ και τελικά πλήρωσα κάπου στα 1500€.. Θυμάμαι τότε που μου είχε πει ο γιατρός οτι πιθανόν κατά τη διάρκεια της επέμβασης να δούμε εστίες ενδομητριωσης και τότε πρέπει να τις καυτηριάσουμε και για ένα εξάμηνο περίπου κανουμε θεραπεία ενέσιμη όπου σταματάς την περίοδο!! Τελικά, όμως, δεν είχα ενδομητριωση άρα δεν ξέρω καθόλου τι παίζει.. Όσον αφορά τα φάρμακα, αν σας φοβίζουν, μπορείτε να πάτε σε φυσικό κύκλο (είναι μια πιο χρονοβόρα διαδικασία αλλά έτσι γλιτώνουμε τα φάρμακα και τις πιθανές επιπτώσεις τους στον οργανισμό μας)

Αρα ευτυχώς εσυ δν είχες τίποτα;!γιατι το έκανες;όσο για το φυσικό κύκλο το έχω ακούσει κ δν ξέρω τι σημαίνει όμως ίσως πρέπει να συζητήσω κάτι τέτοιο απτή στιγμή που δν θα θέλω ξανά φάρμακα..σευχαριστω πολυ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
    • Κορίτσια  πως είστε; Ήταν δύσκολη η μέρα για μένα. Χθες ξύπνησα ξαφνικά με πόνο το βράδυ. Αλλά πολύ πόνο. Φοβήθηκα ότι κάτι έγινε όχι ότι απλά γεννάω. Γενικά κοιμήθηκα χάλια. Είχα πόνο άγχος κλπ. Και το πρωί με έπιασε φαγούρα. Γενικά νιώθω ότι σήμερα ήταν μέρα που ήμουν κουρασμένη και αγχωμένη.   Με άγχωσε και η φαγούρα γτ ξέρω ότι είναι σύμπτωμα που θέλει προσοχή. Αλλά ειπ πριν πάρω τηλέφωνο το νοσοκομείο μέσα στο άγχος να το παρακολουθήσω λιγάκι. Νομίζω ότι όταν ξεχνιέμαι δεν τρώγομαι. Σκέφτομαι μήπως είναι από το άγχος. Θα δώσω μέχρι αύριο και θα δω. Γενικά για μένα όχι καλή μέρα. Αλλά οκ. 
    • Αύριο θα τα στείλω στον γιατρό, γιατί τα έλαβα πολύ αργά τα αποτελέσματα απόψε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όχι δεν είχα τίποτα, έβγαιναν όλες οι μετρήσεις και όλη καμπύλη άψογες! Μια παρηγοριά είχα και γω μόλις έπεφτε για ύπνο η μικρή και πάει 😂
    • Άστο, αυτό το παιδί νομίζω ότι βιάζεται να μεγαλώσει. Όσοι τον βλέπουν μου λένε κλείσατε χρόνο;; Φοράει ρούχα 18μηνα κ του είναι ίσα ίσα σε ύψος και φαρδιά γιατί είναι αδύνατος, αφού σκέφτομαι μήπως του πάρω κολάν 🤣🤣. Αρχίσαμε να ψάχνουμε κάθισμα αυτοκινήτου, γιατί το αβγό δεν βλέπω να τον χωράει το καλοκαίρι. Να σκεφτείς πήρα τον άνθρωπο στο μαγαζί που πήραμε το καρότσι για να μας προτείνει κάποιο καθισμα και μου λέει πόσο είναι τώρα; Και και μου λέει είναι μέχρι 87 εκατοστά το αβγό που πήρατε και μπορεί να κάτσει πάνω μέχρι 15 μήνες. Μόλις του είπα 7μιση μηνών και 79 εκατοστά μου λέει τι το ταΐζετε 🤣🤣. Και με τα δόντια που έχει βλέπω να τρώει σουβλάκια το καλοκαίρι, να φανταστείς ήδη από χθες το μοσχάρι δεν το αλεθω, το παταω με το πιρούνι.  Τώρα για το εμβόλιο θα φανεί την Παρασκευή το βράδυ αν θα κάνεις πυρετό.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...